Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm çok
kendinize iyi bakın,görüşürüz... [/COLOR][/B]

güle güle canımmm...

bende çıkıyorum kızlarrr...
eşime sevgililer günü hediyesi bakıcamm...
çok öptüm hepinizi...
gelince görüşürüz...

kızlar ben geldim.
solunum yolu enfeksiyonu, antibiyotik başladım.

az önce geldim eve, dinleneceğim ben.
görüşürüz gene, size haber vereyim dedim.

allaha şükür grip değilmiş

canım ben çıkarken sen geldinn...
neyse gelince görüşürüzz..sende burda olursann...

dikkat et kendine çok geçmiş olsunnn tatlımm...

kızlar ben geldim.
solunum yolu enfeksiyonu, antibiyotik başladım.

az önce geldim eve, dinleneceğim ben.
görüşürüz gene, size haber vereyim dedim.

allaha şükür grip değilmiş
geçmiş olsun canım
sevgicim geçmiş olsun dün ben geldim tam sen çıkmıştın
gelininz yaptımı doğum.. çok acı yaa allah sabırlarını versin..
saol canım..Yok daha doğum yapmadı ama sancıları artmaya başlamış

merhaba sekerler sabah gelemedim kan ve idrar tahlili yaptırdım doktoruma gösterdim sonra annemle yürüdük yeni geldim eve..sizler nasılsınız?

merhaba sekerler sabah gelemedim kan ve idrar tahlili yaptırdım doktoruma gösterdim sonra annemle yürüdük yeni geldim eve..sizler nasılsınız?

merhaba canım hoşgeldin nasılsın nehircik nasıl canım ben iyiyim kendi adıma canım

:18:
kızlar bana bi akıl verin yaaa eşimde varikosel çıktıya ilaç kullanıyo.. bu ayın sonunda tekrar muayene olucak damarda herhengi bi değşklk olmazsa yada spermiyogram sonucu değişmezse ameliyat olucak snırım..
bende o tedavisini olana kdr hsg çektrym dedim.. çektirsemmi korkuyorum ..:18:
suan belirgin bi sorun var ortada o sonuçlanana kdr beklesemmi
zeten ameliyat olduktan sonrada 6-12aya kadar sonuç alıyolarmış yani o kadr bekledkten sonra hamile kalmışlar hep.. topiğin birine baktımda..
ne yapayım sizce hsg çektirsemmi beklesemmi:26:

bence sende hsg çektir canım..içinde kalmasın acaba çektirsemiydim diye hemde aklındaki soru işaretleri kalkmış olur

bence sende hsg çektir canım..içinde kalmasın acaba çektirsemiydim diye hemde aklındaki soru işaretleri kalkmış olur

bende öyle düşündüm kafam rahatlasın diyorum ama bi taraftanda öyle çok korkuyorumki:18:
hep hsg yaptrnların topiğe bakıyorum bayılanlar bile olmuş.
özel hast yaptrcm doktorumu aradım anestezi vermiyomusunuz 10dk uyutsanız yeter dedim oda yok anestezi gerektrck kadr zor bşy değil dedi. hastalığım yarın bitiyo 2gün sonra gel demşti cumartesi açık oluyomuki acaba

ya hsg ne demek kusura bakmayın çok bilmediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…