Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kübrasın dimi uzun zamandr girmiyorumya bazılarınızın ismi değşmş..
çiğdemden başka hamiş varmı ben giderken en son dreamlike hamile kalmıştı

Evet canım kübra ismim ben senle hiç tanışmadım zaten

prettyyy hamile naz hamile canım

merhabalar.bende en kısa zmanda tekrar hamile kalmak istiyorum.maalesef 19 ocakta bebeğimi düşürdüm doğru olmayabilir belki ama korunmuyoruz eşimle.ALLAHIM hayırlısnı versin.zamnla neler olacak göreceğiz.düşükten sonra ilk ay hamile kalmak kolaymıs.bakalım olacak mı...inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur...

hoşgeldin canım çok üzüldüm canım

doktorurunz ne söyledi canım korunun dedimi

hoşgeldin canım çok üzüldüm canım

doktorurunz ne söyledi canım korunun dedimi

canım doktora danıstım korunmana gerek yok dedi.bir sakıncası olmaz dedi.vücut onarmak için daha düzenli çalısıyormus. bir sorun olmaz inşallah hiçbir aksilik olmaz bundan sonra.ama insanda ister istemez korku oluyor.

anladım canım inşallah hayırlısı olur canım hakkında

ama olumsuz düşünme güzel şeyler düşün canım karamsar olma

bu topikteki bütün arkadaşlar sıcak kanlı ve iyi insanlar canım

çok yardımcı oluyorlar

canım biliyosun bende çektirdim ve özel hastanede çektirdim sadece 10dk sürdü hiç acıda hissetmedim mrk etme yani..cumartesi günü saat 2ye kadar açık oluyorlar

valla hepinizin tavsiyelerini ve yardımlarınızı bekliyorum.çok ihtiyacım var desteğe.
iyi düşünmeye çalısıyorum elimden geldiği kadar.ALLAHIM yardımcımız olsun hepimizin.

valla hepinizin tavsiyelerini ve yardımlarınızı bekliyorum.çok ihtiyacım var desteğe.
iyi düşünmeye çalısıyorum elimden geldiği kadar.ALLAHIM yardımcımız olsun hepimizin.

sen olumlu düşün ki canım bizde destek olalım canım.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…