olsun canımmm kızılıcak şey mi bulamadınn ne güzel güldük işteee
canlarım ben yavaştan giyineyimm güya misafirliğe gidicemm hiççç niyetim yokkama mecburummmm dönüşte burda olursanızı görüşürüzzz :94:
eh tabi çok önemli yok kuyruğu yok başı :)))
sperm hareketliliği ve kaliteyi arttırıcı diyor,sanırım yükseltiyor,denemekten zarar gelmez kuzum..
Sadece eğer şeker hastalığı varsa doktoruna danışmadan kullanmasın diyor saraçoğlu..
canlarım ben yavaştan giyineyimm güya misafirliğe gidicemm hiççç niyetim yokkama mecburummmm dönüşte burda olursanızı görüşürüzzz :94:
ay evet yaa, hem bilmemkaç milyon tane olacak, hem kuyruklu, hem başlı, hem güçlü kuvvetli... ölme eşeğim ölme
deneyeceğim onu da kuzum, şekerimiz yok, hipertansiyonumuz var bizim.
bazı vitaminler falan varmış erkeklerin içtiği ama hipertansiyonda her ilacı da alamıyor, o yüzden onlara pek yanaşmıyorum.
bakıciiiiz artık
eh tabi çok önemli yok kuyruğu yok başı :)))
sperm hareketliliği ve kaliteyi arttırıcı diyor,sanırım yükseltiyor,denemekten zarar gelmez kuzum..
Sadece eğer şeker hastalığı varsa doktoruna danışmadan kullanmasın diyor saraçoğlu..
ayy sorma vallahi,insan başına gelmeden bu işin bu kadar zor olduğunu bilemiyor,çocuk istedinmi korunmadan ilişki yaşarsın hemen oluverir gibi geliyor..Ama nerdeeeee yumurtası ayrı çatlaması ayrı spermi ayrı yok tüpü yok kuyruğu..işin bir matematiği var hesabı var kitabı var,herşeyi tuttursan bile bir zamanı var,kader kısmet..Amaaan ben bıraktım gitti bu işleri düşünmek bile sıkıcı yorucu geliyor :))
e vitamini iyi geliyormuş galiba erkeğe sperm için??
ben de bıraktım kuzum, sanırım zamanı var. sanırım değil, gerçekten zamanı var.
ben bilseydim bu iş bu kadar sürecek, ilk 1 sene korunmazdım bile, ama işte çalışıyordum, dışardaydım, ev yoktu vesaire...
aman artık, kafama taktıkça yoruldum.
bi gideyim eşimin yanına da, başka bişey istemiyoırum artık.
evicap veriyormuş doktorlar, bilmem alsam zararı olur mu, doktoruma soracağım.
bir de çinko ve selenyum içeren multivitamin olabilir. ama sanırım bizimki günlük öyle bi vitamin alıyor zaten.
hayırlısı artık.
şaka gibi
Ne bilelim ki he deyince olacak sanıyorduk kuzucum..Ne yapalım olmuyorsada bir sebebi olduğuna inanıyorum..İnan hiç üzülmüyorum bile artık..Her şeyde vardır bir hayır..
Vitaminleride kendi kafanıza göre almayın diyorlar,belki vücudunun ihtiyacı yoktur,fazlasıda zararlıdır diye..Ama bilemiyorum evicapı bende çok duydum..En iyisi doktora sormadan almamak..
aman bu dizidede bir "ala" lafı gidiyor,sanki her kelime olması gerektiği gibi telaffuz ediliyorda bi ala kusurdu..
ayy o kitabıda okumadım duruyor,boşuna para verdim,anca o bir cümle iştevardır elbet bir sebebi, bir zamanı. inan ben de artık bıraktım kendi haline.
hele şu son olay çok etkiledi beni, neye niyet neye kısmet oldu çok şaşırıyorum hala düşündükçe.
bir soracağım bakalım gitmeden doktora.
bir de keçiboynuzu yapacağım işte, yeter
zaten bebek çok çalışmakla olmazmış ki, bir defayla olurmuş. hem sen okuduğun şu kitaptan bi cümle yazmıştın ya, eşinizle birlikte olurken bebek fikrini aklınızdan çıkarın, aşk yapın diye birşey. olacaksa aşkla olsun gerçekten
hee sülümanbi de sülüman demiyor mu, ölüyorum
ayy o kitabıda okumadım duruyor,boşuna para verdim,anca o bir cümle işte
evet kuzum biz düşünüp saplantı haline getiriyoruz o yüzden niye olmuyor diye hepten takıyoruz
belki aslında o kadar çok istemiyorken bile olmadığı için üzerine gidiyoruz,olmadıkça hırslanıyoruz..Saçma bir ruh haline giriyorsun..Çok şükür kurtuldum bu saplantıdan,aslında biliyormusun birşey itiraf edicem.Böyle düşünmeye başlayınca ve etrafımda anne olan arkadaşlarımın hergün yakınmalarını dinledikçe,şu anki özgür halimden keyif bile alıyorum..O sorumluluk o sabır çok zor..
hee sülümançok komik kız bu yaa
ay evet, özgür hayatımızın dolu dolu tadını çıkaralım ama değil mi :)
bebek de geleceği zaman gelsin, zaten korunmuyoruz, daha da üstüne düşmeyeceğim valla. elimde koca bir klasör olacak yoksa yakında, tahliller, raporlar derken
valla açık söyleyeyim, bildiklerimi de unutmak istiyorum bazen, cehalet mutluluktur diye boşuna dememişler, bilmesem bunca şeyi, dinlemeseydim o kadar kendimi iyiydi ama neyse artık, zararın neresinden dönsek kardırartık kafam başka şeylerle meşgul olacak, bu son deneyimden sonra da o yolda bi çizgi çektim zaten kendime. gerisi allaha kalmış.
sülüman demeseydi bari koskoca kanuniye ayıp
Aynen öyle kuzum ne yaparsak yapalım allahın takdiri,o isterse olur istemezse olmaz..Biz kendimizi boşuna yıprattık onca zaman,dediğin gibi önümüze bakalım doya doya yaşayalım hayatı.. :13:
vallahi demiyordur geçmişte ama bunlar modernleştirmişler sanırım
bi caroline bi hürrem çok moda bu sene
bir de deli saraylı'da ingilizler böyle uyduruk türkçe konuşuyorlardı ya ona da çok gülüyordum
yaa sorma :))) cadı caroline ve ultra zeki hürrem
evet çok komik oluyor,halbuki alt yazılı yapsalar daha inandırıcı olacak..
yok illa ki bi şekil türkçe konuşacaklar
gene söylüyorum bu hürrem olmamış buraya, mizacı uymamış hiç
ben var seni sevmek çok
çünkü çok komik bir kız bu,hiç entrikacı bir tipi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?