Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet cnm bir arkdaşta dedi bizimkisi farklı sanırım gözle saydılar morfolijıde yok gibi bişi yarın dr görücek baklaım nedicek

bizim test biraz farklı galiba, morfolojik olarak da ayırmışlar çünkü. normal morfoloji yüzdemiz biraz az bizim ama sayı fazla olduğu için doktor üzerinde durmadı pek.

aman çok şükürrr zaten sende hamile kalmışsın cnm 2 kez

evet cnm bir arkdaşta dedi bizimkisi farklı sanırım gözle saydılar morfolijıde yok gibi bişi yarın dr görücek baklaım nedicek

iyi diyecektir eminim, güzel değerler çok

aman çok şükürrr zaten sende hamile kalmışsın cnm 2 kez

öyle doğru söylüyorsun.
sen de hamile kalabiliyorsun, o yüzden bizim yapabileceğimiz en önemli şey, kafayı rahatlatabilmek, onu başarabilsek yolu yarılayacağız da işte, bakalım artık.

hem bu ay tüp bebek için gelmiştim ben türkiyeye, kimyasal gebelikle tedaviyi de rafa kaldırdım.
neye niyet neye kısmet, istemiyor bizim bebek aceleye getirilmeyi pek

keçi burcu olacak teyzesi

ayy kıyamamm neredesiniz yurtdışında siz eşin hala orda sanırımm tüp bebek şartmı peki?
ayy ben onunn burcunuuu yerimmmmm

ayy kıyamamm neredesiniz yurtdışında siz eşin hala orda sanırımm tüp bebek şartmı peki?
ayy ben onunn burcunuuu yerimmmmm

yoo şart değil, ben kafaya koymuştum işte bu ay tüp bebek için gelmiştik, ama kimyasal gebelik yaşayınca kaldırdım rafa.
sen bilmiyorsun tabii, sırf bu iş için 2 ay öncesinden randevu almıştım ben ama gebelik sürpriz oldu, beklemediğim bi zamanda başıma geldi açıkçası. iyi de oldu, anladım ki ne zaman o fikirden uzaklaşsam işler daha kolay olacak
biz libyadayız canım, şimdi burda doktor kontrollerim bitince döneceğim eşimin yanına hemen.

ayy bebişin resmen anne durr ben normal yolla gelicem demişş kıyamam yaa gerçektne çok ilginçç kısmet canımmm dediğin gibi sen çık gel ordan buraya bir bakki hamilesin
hadi allah kavuştursun canımm :78:

Selam şekerler nasılsınız???

kızlar ben geldim.
solunum yolu enfeksiyonu, antibiyotik başladım.

az önce geldim eve, dinleneceğim ben.
görüşürüz gene, size haber vereyim dedim.

allaha şükür grip değilmiş

Geçmiş olsun kuzum evet grip olmaması iyi bir şey..İnşallah hemencecik iyileşirsin..
Bak ne dicem,1 litre suya 4-5 damla okaliptus yağı damlatıp 3-4 dakika kafanı havlu ile kapatıp buharını ağzına burnuna çekiyorsun.Bu solunum yolunu dezenfekte edermiş, ender saraçın önerisi..Aklında olsun kuzum belki denemek istersin :))

Son düzenleme:
ayy bebişin resmen anne durr ben normal yolla gelicem demişş kıyamam yaa gerçektne çok ilginçç kısmet canımmm dediğin gibi sen çık gel ordan buraya bir bakki hamilesin
hadi allah kavuştursun canımm :78:

inşallah güldencim, sağolasın çok
öyle oldu valla, anlatsan kimse inanmaz

hoşgeldin handancım, denerim tabii, denemez miyim
senin yarım limon, 1 kaşık bal karışımına 1 çay kaşığı da zencefil atıyorum, harika oluyor :))
o zencefil yakıyor ya, sanki iyi geliyor gibi geliyor, ilacımı da alıyorum tabii.

sen nasılsın?

iyiyiz handancığım hoşgeldinnn sen nasılsın cnm
Hoşbuldum canım bende iyiyim,eşinin sperm testini yazmışsın,anladığım kadarıyla sayı biraz düşük ama hareketi gayet iyi maşallah o yüzden bence sayının düşük olmasının bir dezavantajı yoktur,sonuçta olan spermin hemen hemen hepsi hareketli..Yani sayısı yüz milyonlar olup hareketi az olan sperm daha kötü.. Tabi bu bence tamamen mantık yürütüyorum en doğrusunu doktor bilir.
Keçiboynuzu kürünü uygulayabilirsin istersen eşine,hem sayı hem hareketi arttırıyor.
Test edildi onaylandı

Suyu kaynat demeyi unutmuşum kuzu ama sen anlamışsındır..1 lt kaynamış suya damlatılıyor :))
Yarasın kuzum şifa olsun..
İyiyim bende gezdim dolaştım geldim evime..yemek yaptım eşimi bekliyorum..

Bu arada kendimi lokman hekim sandım herhal :94: herkese bir tarifim var

sağolll canım benimmmm keçiboynuzunu arada bend eyapıyorum hernekdar eşim sevmesede
canıms ayı total sayı değilbu sayıyı 2yle çarpıcaz 97200000 umarım bu sayı iyidir 48600000 1 mm3teki sayı ama dediğin gibi önemli olans ayı değil hareket ve canlılık canım allahtan içki sigara yok

hee 48 milyonmuydu o bende nasıl okuyosam 4 milyon sandım :78: e o zaman çok çok iyi çünkü minimum olmas gereken sayı 20 milyon.. maşallah maşallah

hee 48 milyonmuydu o bende nasıl okuyosam 4 milyon sandım :78: e o zaman çok çok iyi çünkü minimum olmas gereken sayı 20 milyon.. maşallah maşallah

canımm sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün inşallahhh tezzamandaaa

sevgili lokman hekimcim, ben de şöyle söyleyeyim o zaman, sayıdan ve ileri hareketliden daha da önemlisi, normal morfoloji yüzdesi.
yani sayı ve ileri hareket istediği kadar iyi olsun, normal morfoloji yeterli değilse olmuyor maalesef :S
peki acaba, şu keçi boynuzu kürü, normal morfoloji yüzdesini de arttırır mı? yani sperm kalitesini yükseltir mi?

ben test edeceğim de gidince

hee canımmm dende bana da diyiverrrr beni denemekle yormaaa

Ooff bende kızdım kendime ne biçim okuyosam

Allah hepimizi güldürsün inşallah her zaman..

olsun canımmm kızılıcak şey mi bulamadınn ne güzel güldük işteee

hee canımmm dende bana da diyiverrrr beni denemekle yormaaa

olsun canımmm kızılıcak şey mi bulamadınn ne güzel güldük işteee

derim tabii, ne demek

ama bi daha test yaptırır mıyız orasını bilmiyorum, uzunca bir süre de hiçbirşey yaptırmak da istemiyorum. neyse bakalım hayırlısı
benim şansıma benimki hiç, yemem içmem demiyor yazık, hatta artık dalgaya vurdu, gözümün içine bakarak yiyor, havuç iyiydi, tarçın iyiydi di mi falan diye

Son düzenleme:

eh tabi çok önemli yok kuyruğu yok başı :)))

sperm hareketliliği ve kaliteyi arttırıcı diyor,sanırım yükseltiyor,denemekten zarar gelmez kuzum..
Sadece eğer şeker hastalığı varsa doktoruna danışmadan kullanmasın diyor saraçoğlu..

derim tabii, ne demek
benim şansıma benimki hiç, yemem içmem demiyor yazık, hatta artık dalgaya vurdu, gözümün içine bakarak yiyor, havuç iyiydi, tarçın iyiydi di mi falan diye

benimkide zencefilli havuç suyunu pek seviyor ama keçiboynuzuna gelinceee:26: bende diyorum ben neler yiiyp içiyorummm ne olur sanki ne güzel bişi bu iç gitsin diye bağırış çağırış içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…