kızlar avatarımdaki resme baksanıza benim miniklik resmim kuzenim eski albümlerde bulmuş yolladı şimdi
teşekkür ederim canımayyy eski resimleri bende seviyormm..
ne kadar güzel ve doğall...
ayy çok şeker nasıl bakmışsın öyle
elindeki ne biberonmu bebek mi seçemedim,boyun kadar
yaa cahil insanlar yaaa,çok anlarlarmış gibi bu işten birde konuşuyorlar..
susturmayı bilmek lazım canım işte..
tabiiiii canım orası öyle
Evet kocaman bir biberon sende minnacıksın :))evet ya o kadar masum bakıyorumki resimde...Elimdekide biberon boyuda nerdeyse benim kadar hatta kardeşim diyorki o zamandan süte merakın varmış baksana biberonuna diyor günde 5 kere içsen nerdeyse 10 lt süt eder
ben deldim afiyet olsun hepinize
yoookk işte susturmak ne mümkün bu cahil insanları..
sana en basitinden bi örnek.. geçenlerde oturuyoruz o 5yıldır çocuğu olmuyo dediğim kızının adı meryem
meryemle sanada bi iş olsada çalışsanız diyo.. dedim ben düşünmüyorum hem ümit izin vermiyo öyle her yere dedim
kaldırıp bana yekten demezmi onunda senin hesap çoluk çocuk olmuyo diye...
öyle kötü oldum böyle patavatsızlık beklemiyodum tabi..
dedim yenge ne alaka biz daha denemedikki olsun dedim..
hiçkimseyede söylemedim burda .. olmadığını aklı sıra laf arıyo..böyle insana nasıl söylersin sen birde olmuyo desem neler söyler kim bilir..
akşam çok ağladım eşime söyledim oda çok sinirlendi herkes kendi önünden yesin sen diyemedinmi hiçkimseyi ilgilendirmez benim evimin içini ben bilirim falan diye
ben biyerde denk getiririm ama onu dedi.
eşimde tok sözlüdür hiç çekmez lafını.. sakın ha dedim Allah ona göre muamele yapar elbet dedim ama ben diyemedim işte
Hamişlerimize onların bebişlerine Hamiş potansiyeli olan müstakbel annelere ve herkeseeee Tünaydın canlarımmmm
Herkes iyidir umarımmmmmm güzel ve pozitif bir gün diliyorum
Evet kocaman bir biberon sende minnacıksın :))
Ne güzel o zamanlar,en masum halimiz..
Şimdi büyüdünde sen doğuruyorsun miniş prensesi
Bende ninemsi konuştum biraz sanırım
sanada afiyet olsun canım,hoşgeldin :80:
Hamişlerimize onların bebişlerine Hamiş potansiyeli olan müstakbel annelere ve herkeseeee Tünaydın canlarımmmm
Allah allah nasıl insanlar var böyle yaaa adamı deli ediyorlar resmen
valla canım hiç takma kafana insanın sinirini bozmaktan zevk alıyorlar resmen
banada hep soruyorlar bende diyorumki
ipin ucunu bıraktık hayırlısı artık diyorum
ondan sonra herkes hayırlısı hakkınızda diyo.
sende üzülme canım
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın tatlım
inşallah güzel bir gün olur hepimiz için canım.
hoşgeldin şekerrr
bak eşin destek sana ne güzel veremedin mi cevabını demiş,neyse sonuçta milletin ağzı torba değilki büzesin.O zaman sana düşen kulaklarını tıkamak,kafaya takmamak.Boşver ne derlerse desinler,kendine birde bu lafları sıkıntı yapma..yoookk işte susturmak ne mümkün bu cahil insanları..
sana en basitinden bi örnek.. geçenlerde oturuyoruz o 5yıldır çocuğu olmuyo dediğim kızının adı meryem
meryemle sanada bi iş olsada çalışsanız diyo.. dedim ben düşünmüyorum hem ümit izin vermiyo öyle her yere dedim
kaldırıp bana yekten demezmi onunda senin hesap çoluk çocuk olmuyo diye...
öyle kötü oldum böyle patavatsızlık beklemiyodum tabi..
dedim yenge ne alaka biz daha denemedikki olsun dedim..
hiçkimseyede söylemedim burda .. olmadığını aklı sıra laf arıyo..böyle insana nasıl söylersin sen birde olmuyo desem neler söyler kim bilir..
akşam çok ağladım eşime söyledim oda çok sinirlendi herkes kendi önünden yesin sen diyemedinmi hiçkimseyi ilgilendirmez benim evimin içini ben bilirim falan diye
ben biyerde denk getiririm ama onu dedi.
eşimde tok sözlüdür hiç çekmez lafını.. sakın ha dedim Allah ona göre muamele yapar elbet dedim ama ben diyemedim işte
Hoşgeldin şekercim,biz iyiyiz sen nasılsın??Hamişlerimize onların bebişlerine Hamiş potansiyeli olan müstakbel annelere ve herkeseeee Tünaydın canlarımmmm
bak eşin destek sana ne güzel veremedin mi cevabını demiş,neyse sonuçta milletin ağzı torba değilki büzesin.O zaman sana düşen kulaklarını tıkamak,kafaya takmamak.Boşver ne derlerse desinler,kendine birde bu lafları sıkıntı yapma..
Hoşgeldin şekercim,biz iyiyiz sen nasılsın??
bugün moral olarak daha iyiyim canımmm benimmm sen nasılsınnnn herşey yolundamı
süpersin hep böyle ol inşallah..
bende iyiyim canım evdeyim bugün bir ara alışverişe gideceğim yarın misafirim var çaya..akşamdan başlarım hazırlıklara artık..
Sen ne ürünü getirtiyorsun,söylemişmiydin ben bilmiyorum:26:
hayırlısı canım 3-4gün düşünmüştüm öyle..
kayınvalidemde alt katımda oturuyo onada anlattım eltisi oluyoya.. anne yengem böyle böyle söyledi diye
oda bana kızdı:) verseydin lafını die.. dedim ben ona bi saygısızlık yapsam yine laf size gelicekti diye
oda o fazlasıyla haketmiş deseydin dedi.. hem onun ne kdr dengesiz olduğunu herkes biliyo kimse seni suçlamazdı dedi
dedim bende siz öyle diyosanız... benim için hava hoş..
süpersin hep böyle ol inşallah..
bende iyiyim canım evdeyim bugün bir ara alışverişe gideceğim yarın misafirim var çaya..akşamdan başlarım hazırlıklara artık..
Sen ne ürünü getirtiyorsun,söylemişmiydin ben bilmiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?