ohhh gelsin boreklerrr kurabiyelerrr
ben ithalat yapıyorum canımm kodlama makineleri ekipman ve yedek parçalarını satıyoruz eşimde makine ve elektirik mühensini 14 yıldır bu işi yapıyordu şimdi beraber çalışyıoruz
şükür kübracığımmm gümrükle uğraşıyorum ithal ettiğim mallar geldi çok yoğunum sizlere bakayım bi dedimm insan özlüyor valla
off sorma aslında zararsız sağlıklı şeyler yapmak istiyorum ama hem lezzetli olup hem sağlıklı olan çaylık fazla şey yok ki :))
mecburen kek börek :)
ne güzel canım allah işlerinizi rastgetirsin..
bende gelebilirmiyim handancığım size yarın hazırladıklarından yemek için
evet canım bende aynen senin gibiyim birine kötü bşy söylesem saatlerce düşünürüm üzdümmü acaba diye ..oysaki karşımdakinin umrunda bile olmamış.. böyle olmak kötü aslında diyorum kendimi yıpratıyorum sonrada düşünüyorum allah katında yükseliyorum boşver diyorum kendi kendimehayırlısı tabiki canım
bak canım benim eltimde benle uğraşır kayınvalidem derki ezilme kırmadan lafını söyle der
ama ben söyleyemem kendi kırılgan olduğum için kırmak korkarım o yüzden takma kafana canım hiç
konuşsun dursunlar
geldim bir sürü şey kaçırıdm :18::18:
Amanınn saat kaç olmuş bi yemek yiyipte geleyim hemen
canımmmmm nasılsınnn uçuklar nasılllll belirtiler nasıllll varmı devam eden belirtiler benden bu ay ümidi kes( pas geçtim gibiiii senden umutluyummmmmm
yok tatlım bende gelen giden yokk...
belirtiler de kasıklarım,karnım agrıyor şuann...
hayırlısı canımm...
haklısın canımm lezzetli olan herşey zararlı malesefff
aminnnn cümlemizin inşallahhhhhhhh
Amanınn saat kaç olmuş bi yemek yiyipte geleyim hemen[/QUOTE
afiyet olsun sevgicik hemen ye gel canım benim
hemde ne zarar ne ararsan var,un yağ şeker..
şimdi kepek unu esmer şekerle denesem diyorum e ya olmazsa öyle bir risk alamam..
normal zamanda denemek lazım ama..
e birde gelenlerden biri diyabet..ona ne yapıcam gözüne soka soka kek börek olacak..
sıkıntı bastı
aminnn canımmm
edammm,nazderin+,karats+,hperi+,makca,mutlukız+,darkangellove58+,
bugün maşallahımız varr
evet canım bende aynen senin gibiyim birine kötü bşy söylesem saatlerce düşünürüm üzdümmü acaba diye ..oysaki karşımdakinin umrunda bile olmamış.. böyle olmak kötü aslında diyorum kendimi yıpratıyorum sonrada düşünüyorum allah katında yükseliyorum boşver diyorum kendi kendime
çünkü insan değiştiremezki kendini neyse odur.. bundan 3-4yıl önce çok acımasızdım ağzıma gelen lafı sayardım karşımdakine umursamazdımda sonradan ama şimdi öyle değil
yok yok kaçırmadın bişy
tabi canım ne demek hepinizi beklerim gelin..
edammm,nazderin+,karats+,hperi+,makca,mutlukız+,darkangellove58+,
bugün maşallahımız varr
kız kuşum nerdesin sen bakim uyudunmu yoksa geçtimi başın?geldim bir sürü şey kaçırıdm :18::18:
tamam canım afiyet olsunAmanınn saat kaç olmuş bi yemek yiyipte geleyim hemen
şaşılası bir durumedammm,nazderin+,karats+,hperi+,makca,mutlukız+,darkangellove58+,
bugün maşallahımız varr
evet bende deneyeceğim..bende cevizli tarçınlı yapıyorum hep çok lezzetli oluyor..ben keki esmer unla yapıyorum canım tek yumurta ile az şeker ve içine meyva parçacıkları ve bol tarçın koyuyorumm inan dahada lezzetli oluyor tavsiye ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?