Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

off sorma aslında zararsız sağlıklı şeyler yapmak istiyorum ama hem lezzetli olup hem sağlıklı olan çaylık fazla şey yok ki :))
mecburen kek börek :)

ne güzel canım allah işlerinizi rastgetirsin..

off sorma aslında zararsız sağlıklı şeyler yapmak istiyorum ama hem lezzetli olup hem sağlıklı olan çaylık fazla şey yok ki :))
mecburen kek börek :)

ne güzel canım allah işlerinizi rastgetirsin..

haklısın canımm lezzetli olan herşey zararlı malesefff

aminnnn cümlemizin inşallahhhhhhhh

evet canım bende aynen senin gibiyim birine kötü bşy söylesem saatlerce düşünürüm üzdümmü acaba diye ..oysaki karşımdakinin umrunda bile olmamış.. böyle olmak kötü aslında diyorum kendimi yıpratıyorum sonrada düşünüyorum allah katında yükseliyorum boşver diyorum kendi kendime
çünkü insan değiştiremezki kendini neyse odur.. bundan 3-4yıl önce çok acımasızdım ağzıma gelen lafı sayardım karşımdakine umursamazdımda sonradan ama şimdi öyle değil
geldim bir sürü şey kaçırıdm :18::18:

yok yok kaçırmadın bişy

canımmmmm nasılsınnn uçuklar nasılllll belirtiler nasıllll varmı devam eden belirtiler benden bu ay ümidi kes( pas geçtim gibiiii senden umutluyummmmmm

yok tatlım bende gelen giden yokk...
belirtiler de kasıklarım,karnım agrıyor şuann...

hayırlısı canımm...

haklısın canımm lezzetli olan herşey zararlı malesefff

aminnnn cümlemizin inşallahhhhhhhh

hemde ne zarar ne ararsan var,un yağ şeker..
şimdi kepek unu esmer şekerle denesem diyorum e ya olmazsa öyle bir risk alamam..
normal zamanda denemek lazım ama..
e birde gelenlerden biri diyabet..ona ne yapıcam gözüne soka soka kek börek olacak..
sıkıntı bastı

edammm,nazderin+,karats+,hperi+,makca,mutlukız+,darkangellove58+,

bugün maşallahımız varr

ben keki esmer unla yapıyorum canım tek yumurta ile az şeker ve içine meyva parçacıkları ve bol tarçın koyuyorumm inan dahada lezzetli oluyor tavsiye ederimmm

boşver canım bildiğimizden şaşmayalım canım:121:

geldim bir sürü şey kaçırıdm :18::18:
kız kuşum nerdesin sen bakim uyudunmu yoksa geçtimi başın?
Amanınn saat kaç olmuş bi yemek yiyipte geleyim hemen
tamam canım afiyet olsun
edammm,nazderin+,karats+,hperi+,makca,mutlukız+,darkangellove58+,

bugün maşallahımız varr
şaşılası bir durum
ben keki esmer unla yapıyorum canım tek yumurta ile az şeker ve içine meyva parçacıkları ve bol tarçın koyuyorumm inan dahada lezzetli oluyor tavsiye ederimmm
evet bende deneyeceğim..bende cevizli tarçınlı yapıyorum hep çok lezzetli oluyor..
aynı tarifi kepek unu ile deneyeceğim bir gün.

şimdilik bana müsade canlarımmm banka işlerim varrr hastalar kendine dikkat etsin yatsın dinlensin gebişler bebişlere dikkat etsinnn hamiş adaylarıda pozitif olsunnnnn
hepiniziiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…