1yumurtam büyümüş.çatlatma iğnesi oldummm.inşş işe yararrrrrr
yaaa değil mi öyle oldu habire doktora taşındın,neyse sağlık olsun..ay evet yaa, iyi ki evimdeyim, çalışmıyorum.
tek kötü tarafı evime geldiğimden beri doktora gidiyorum
önce kan testleri, 2 günde bir, sonra kimyasal kontrolleri, yumurta takibi, derken arada solunum yolu enfeksiyonu. en sonunda 25inde progesteron testimi de yaptırıp uçacağım inşallah
kış yaramadı bana.
bazı doktorlar veriyor canım bu tür iğnelerden sonra.progeston die bana hap verdi kızlarrr doktor
slmmm ben geldimmmm
slmmm ben geldimmmm
yaaa değil mi öyle oldu habire doktora taşındın,neyse sağlık olsun..
Ne zaman dönüyorsun kuzum??
bazı doktorlar veriyor canım bu tür iğnelerden sonra.
hoşgeldiiiiiin cicim :79:
Tıp Tarihi Süreci
M. Ö. 2000...... Al bu otu ye.
M. S. 1000...... O ot kötü, gel bu duayı oku.
M. S. 1250...... O dua batıl inanç, al bu iksiri iç.
M. S. 1500...... O iksirin ne faydası var, al bu hapı yut.
M. S. 1750...... O hap etkisiz, al bu antibiyotiği iç.
M. S. 2000...... O antibiyotik kimyasal, al bu otu ye.
Tıp Tarihi Süreci
M. Ö. 2000...... Al bu otu ye.
M. S. 1000...... O ot kötü, gel bu duayı oku.
M. S. 1250...... O dua batıl inanç, al bu iksiri iç.
M. S. 1500...... O iksirin ne faydası var, al bu hapı yut.
M. S. 1750...... O hap etkisiz, al bu antibiyotiği iç.
M. S. 2000...... O antibiyotik kimyasal, al bu otu ye.
hoşgeldin cicimm
hoşbulduk şekerr :79:
Anneler ve Kızları
Anneler ve kızları, hep birbirine benzer. Her kız, içinde, yüreğinde annesinin izlerini taşır. Onun özüyle mayalanmıştır ruhu, onun kokusu geçmiştir tenine, onun bakışları parlar gözlerinde, onun elleri can bulur kendi ellerinde.. Annesinden bilinçli olarak hiç bir şeyi öğrenmeye çaba göstermemiş bile olsa, yıllar sonra hiç tahmin etmediği bir anda, bir çiçeği vazoya yerleştirirken mesela, kendisinde annesini görür kız.. Ellerinin bir hareketinde, aynada farkettiği bir bakışında, vücudunun bir duruşunda annesini yansıtır. İnkar etmeye çalışması ya da kabullenmesi pek bir şeyi değiştirmez, her kız, annesinin kızıdır.
Anneler ve Kızları
Anneler ve kızları, hep birbirine benzer. Her kız, içinde, yüreğinde annesinin izlerini taşır. Onun özüyle mayalanmıştır ruhu, onun kokusu geçmiştir tenine, onun bakışları parlar gözlerinde, onun elleri can bulur kendi ellerinde.. Annesinden bilinçli olarak hiç bir şeyi öğrenmeye çaba göstermemiş bile olsa, yıllar sonra hiç tahmin etmediği bir anda, bir çiçeği vazoya yerleştirirken mesela, kendisinde annesini görür kız.. Ellerinin bir hareketinde, aynada farkettiği bir bakışında, vücudunun bir duruşunda annesini yansıtır. İnkar etmeye çalışması ya da kabullenmesi pek bir şeyi değiştirmez, her kız, annesinin kızıdır.
hayırlısı bakalım kuzucum..bilmiyorum ki, şu progesteron testi de olsun, sonra ilk fırsatta
bakalım ne diyecek, bana ne teşhis koyacak.
hoşbulduk tatlımmm...
kocişin yok heraldee bugün bizimlesinn
hayırlısı bakalım kuzucum..
özledin tabi kocişi
yok evet sizinleyim :13: ama bir ara kek yapıcam ..
Anneler ve Kızları
yok evet sizinleyim :13: ama bir ara kek yapıcam ..
edoş gittin mi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?