hoşgeldin canım nasılsın ayyy ne güzel nasıl tatlıdır o şimdi minicik
Hoşgeldin canımcım nasılsın? Ay minimicik yerim onu..
ayyyy calıstıgımda bende evde kalsam hep dıyordum ve sonunda cok sukur evdeyım ama sımdıde calısıyım dıyorum ama esım ıstemıyor bebegımıze bak artık dıyor ama bebk sahıbı olmam zor gıbııı umudumu yıtırme asamasındayımm ımkanın oldugu surece calıs bende CALISAN EVE HASRET EVDEKI CALISANA HASRET BU OLAY BOYLE
vallahı nasıl hemdeee öpe öpe bırhal oldumm kendı bebegım gıbı cok sevıyorummm cok tatlııı
sağol kuşum daha iyiyim...
ayyyy ısırırım :)) gerçi daha çok minik biraz büyüsün öyle ısırırız..ay bacımmm ye ye doyamazsın okadar tatlı tombıs yanakları ayyyyyyyyy
evet hafta sonu yapabilirim ancak keşke bende hep evde olsam çok isterdim evde olmayı
ayyyy calıstıgımda bende evde kalsam hep dıyordum ve sonunda cok sukur evdeyım ama sımdıde calısıyım dıyorum ama esım ıstemıyor bebegımıze bak artık dıyor ama bebk sahıbı olmam zor gıbııı umudumu yıtırme asamasındayımm ımkanın oldugu surece calıs bende CALISAN EVE HASRET EVDEKI CALISANA HASRET BU OLAY BOYLE
böyle düşünme canım olumlu düşün lütfen rabbim uygun gördüğünda gelecek bizimde bebişlerimiz
evde olmanın keyfini çıkar canım benim ve üzülme
ayyyy ısırırım :)) gerçi daha çok minik biraz büyüsün öyle ısırırız..
valla ben geçtiğimiz yaz başına kadar epey yoğun çalışıyordum, doğru dürüst haftasonumuz bile olmuyordu ama memnundum yine de. çalışmak da insanı epey rahatlatan bişey aslında.
ama işte eşim de ben de şantiyeci olunca her projede birlikte iş bulmamız zor oluyor, hem bu defa bir de ben evde oturmak istedim bi süre :) sıkılıncaya kadar da evde otururum bakalım, sonrası allah kerim.
evde oturunca çalışmak, çalışınca evde oturmak istiyor insan, maalesef durum bu
aynısını yazacaktım, doğruya doğru valla
yanlış anlaşılmasın, büyük harflerle yazdığın kısma katıldım, diğerine değil.
umudumuzu yitirmiyoruz ki hiç, o da nerden çıktı :))
kızlar mutfaga gecmem lazım yemek yapıcam ancaaa yarın konusuruz ınşlhhepınızı karats+ imjuli+ hperi+ mutlukız makca zeybeg
Telefona cevap vermediğinizde sevgiliniz O'nu aldattığınızı, anneniz ise genellikle ölüyor olduğunuzu düşünür
aman ne bılıyım canım yaaa bı ara umudum tam bıtıyor bı arada da aman yasım genc olur dıyorum ama kısmet tabıkıı:26:
Telefona cevap vermediğinizde sevgiliniz O'nu aldattığınızı, anneniz ise genellikle ölüyor olduğunuzu düşünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?