Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tamam kuş sanada iyi alışverişler..

Bende çıkayım artık giyinip gideyim alışverişe,sonra kuaföre..
Akşam bir yere davetliyiz,giremem haberin olsun..

Öpüyorum çok görüşürüz...

tamam süslen bakalım süslü kuş..
benimde kestiremem gerek ama çok sıkılıyorum kuaförde

mrb denizim ..ne güzel bebişinizi görceksiniz...gelince girmeye çalışda bakalım efecik nasılmış

inşallah canım. çok merak ediyorum kilosunu felan. birde doğum şekli belli olacak mı bakalım.

bu arada özelden kitapla ilgili msj yazmışsın. bende teşekkür mesajı yazdım ama mesaj kutun doluymuş silsene tembel şey

bende bebeğim kitabını sipariş etmeyi düşünüyorum mart anneleri de hep ondan istemiş.

sildim..
herkesin haberi varmış yaa
bi handan ben çiğdem kalmış bilmeyen..hayırsızlar

tamam kuş sanada iyi alışverişler..

Bende çıkayım artık giyinip gideyim alışverişe,sonra kuaföre..
Akşam bir yere davetliyiz,giremem haberin olsun..

Öpüyorum çok görüşürüz...

görşürüz kuzum

melaba kızlar.bugün saat 13:30 da dr. randevumuz var çok heyecanlıyım:18:

hadi güzel haberlerle gel inşallah denizcim

kızlar dr.dan anneme geçtim yürüyüş yaptık geldim. bebişim 3028 gr olmuş. 4 gün önde çıktı bu kez. herşey normalmiş. 20 gün sonra gideceğim alttan muayene edecek son durum o zaman belli olacak. ama şimdilik normal doğum için bi engel yok diyor. bebiş ağzını açıp kapatıyodu şarkı söyler gibi çok komikti çok şirindi yaaa dr. bile güldü haline

oo maşallah efemize ve annesine...
canım sevindim herşeyin güzel olmasına ..

oo maşallah efemize ve annesine...
canım sevindim herşeyin güzel olmasına ..

teşekkür ederiz sultan teyzemiz darısı en yakın zamanda sana ve tüm isteyenlere inşallah.

ne yapıyon ne seyrediyon gı tv de iyi bişey var mı?

teşekkür ederiz sultan teyzemiz darısı en yakın zamanda sana ve tüm isteyenlere inşallah.

ne yapıyon ne seyrediyon gı tv de iyi bişey var mı?

amin inşallah canm...
düşünsene senn le nerdeyse aynı hafta bu topiğe geldik.adet günümüzde aynıydı
sen şimdi doğuma hazırlanıyosun ben hala aynı yerdeyim
zamana bak yaa hiç geçmiyo gibi

dışardaydım canım çook yoruldum..hava sıcakdı montta hem terletti hem yordu..
tv de ivedik var ama ben müzik dinliyom..

biliyo musun her ne kadar bebişi çok istesemde bazen düşünmedim değil çok acele ettim diye ama olsun. bununda tadı başka. sen şimdi bol bol gez eğlen kocişle. zamanı gelince bebişte gelir nasıl olsa.

biliyo musun her ne kadar bebişi çok istesemde bazen düşünmedim değil çok acele ettim diye ama olsun. bununda tadı başka. sen şimdi bol bol gez eğlen kocişle. zamanı gelince bebişte gelir nasıl olsa.

aslına bakarsan öyle tabı evliliğin 2.ayında hamile kaldı
ben çook karşıydım kendime kesinlikle yapamazdım
bu konuda çok katıydım..
biz 3.yılımızda artık olabilir aslında demeye başladık..
daha geçen hafta eşimle hiç acele etmeyelim böyleliğin rahatlığını bi daha yaşayamayız dedi..
tabi istiyoruz ama oluruna bıraktık sankii

hayırlısı öyleymiş denizim...olmasa olmazdı bizde istiyoz hala yok senn 2. ayında tuttu

Son düzenleme:

aynen olacağına bırakmanız çok daha iyi olmuş. ben birazda yaşımı düşünerek acele ettim. 2-3 tane çocuk düşündüğüm için tabi allah verirse ne kadar erken yapsam o kadar iyi modundaydım. en büyük şansım (şimdilik) eşimi çok sevmem ve çok iyi anlaşmamız oldu. aramıza hiç soğukluk girmedi. umarım bebek doğduktan sonrada bu seviyeyi kaybetmeyiz. en çok korktuğum birbirimize fazla doyamadığımız için soğukluk girmesi idi. özellikle de eşim tarafından. ama düşündüğümden çok daha anlayışlı karşıladı her açıdan. gerçi eşim bebek doğunca bi süre ikinci plana atılcam ama napalım katlanırız diyor da yok yaaa diyorum bende kıyamam ben diyorum görürüm bebek doğunca diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…