Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ya kızlar delircem artık yaaa. 1 hafta oldu halıları yıkamaya verdik adam en geç çarşamba perşembe elinizde olur dedi cumartesi oldu hala adamın tel. ulaşılamıyor eşim yanına gidecek. pazar günü perde beğendik pazartesi ölçü verdik okeyledik hafta sonu dediler tamam dedik. adam şimdi gelmiş ben ölçü almaya geldim diyor. ne ölçüsü ya biz ölçüyü pazartesi verdik siz takmaya gelecektiniz diyorum ne bileyim bana şirketten öyle söylediler diyor. mobilya aylar öncesinden gelmişti depolarında bekliyordu güya neymiş versiyon yenilenmiş yeni versiyon cumartesi gelip kurulacak dediler şimdi çarşamba ancak gelir kurarız diyorlarmış ki bence kesinlikle versiyon olayı yalan. bizimkini başkasına sattılar nasıl olsa acil değil bunların doğumuna daha var diye. ne alaka ki versiyon değişmiş banane kardeşim der ben senin istediğin zaman siparişi verdim o zaman bu geldi bende bunu senin için depomda beklettim der. ne alaka ki adam kötü malı elinde bekletip bize iyisini vermeye çalışsın hiç yemedim yani. eşime de söyledim demin gitti tartışmış biraz adamla. ama eşime çok iyi oldu neden derseniz ben biliyordum bunun böyle olacağını. aylardır söylüyorum herşey hazır bekleyelim ne olur ne olmaz iki ayağımız bi pabuca girmesin diye. ama beni hep acelecilikle suçladı. şimdi işlerimizin hiçbiri rast gitmiyor. elimizde sadece halı var. bunlar nasıl esnaf nasıl bi insanlıkları var ben anlamadım.

bende aranıza katılmak istedim.. selam herkese.. bu düşünceyle bebeğimiz olur inşallahhhh

ne güzel canım hep öyle olsun.....
ama...biz bu kadar ara verdik ama aramızda soğukluğun sevgisizliliğin olduğundan
değil şükür sevgide anlayışda saygıda her zaman daimdir bizde!!..
sadece birbirimize daha fazla zaman ayırmak için daha sonraya erteledik.. bebek olunca hiç bişey eskisi gibi olmuyacak
herşeyin bebk uzerine olcak herşeyini ona göre ayarlıcan bi çok şeyden vazgeçmek olcak..
mesela yağmurda karda sıcak da akşam hadi yürüyüş yapalım..hadi sinemaya gidelim vb.gibi şeylerden taviz vermek gerekecek..ama bunları yaşadıkdan sonra ilerde de imrenerek bakmak istemedik bunları..ama şimdi hazırız allahım ne zaman isterse o zaman olacak inşallah..

Son düzenleme:

sıkma canını canım ya herşey olur yolunada girer maalesef bazı satıcılar sözlerinde durmuyorlar böyle insanlarda var işte aldıklerı parayıda hak etmiyorlar bence

bilseydim saatler önce çınlatırdım
iyiyim kuzuu yoruldum biraz dışarda
epey yürüdüm sporu da aradan çıkardım

ohh iyi yapmışsın.
eşimle telefonda görüşüyorduk, aslında daha önce gelecektim de :78:

ben de yarın çıkacağım, bi arkadaşla kahvaltıda buluşacağız inşallah
en son ne zaman çıktım evden, hatırlamıyorum :26:

çık tabi kuzum bende 4- 5 gün önce çıktım sanırım..
bugün hava çook güzel di yaa.
ama bu gece ankara ve istanbula kar geliyomuş..
dikkat et kuzum
mart kapıdan baktırır olcak :2:

çık tabi kuzum bende 4- 5 gün önce çıktım sanırım..
bugün hava çook güzel di yaa.
ama bu gece ankara ve istanbula kar geliyomuş..
dikkat et kuzum
mart kapıdan baktırır olcak :2:

olsun kuşum ne yapalım artık, kalın giyineceğiz, dikkat edeceğiz başka çare yok :)
hafta içi de bi arkadaşım gelecek, bu ara biraz hareketli geçecek yani :)

sanırım ben de en son çarşamba doktora gitmiştim :))

evt canım öyle yapcaz artık...

denizcim maşalllah efeciğee
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…