aynen olacağına bırakmanız çok daha iyi olmuş. ben birazda yaşımı düşünerek acele ettim. 2-3 tane çocuk düşündüğüm için tabi allah verirse ne kadar erken yapsam o kadar iyi modundaydım. en büyük şansım (şimdilik) eşimi çok sevmem ve çok iyi anlaşmamız oldu. aramıza hiç soğukluk girmedi. umarım bebek doğduktan sonrada bu seviyeyi kaybetmeyiz. en çok korktuğum birbirimize fazla doyamadığımız için soğukluk girmesi idi. özellikle de eşim tarafından. ama düşündüğümden çok daha anlayışlı karşıladı her açıdan. gerçi eşim bebek doğunca bi süre ikinci plana atılcam ama napalım katlanırız diyor da yok yaaa diyorum bende kıyamam ben diyorum görürüm bebek doğunca diyor
ya kızlar delircem artık yaaa. 1 hafta oldu halıları yıkamaya verdik adam en geç çarşamba perşembe elinizde olur dedi cumartesi oldu hala adamın tel. ulaşılamıyor eşim yanına gidecek. pazar günü perde beğendik pazartesi ölçü verdik okeyledik hafta sonu dediler tamam dedik. adam şimdi gelmiş ben ölçü almaya geldim diyor. ne ölçüsü ya biz ölçüyü pazartesi verdik siz takmaya gelecektiniz diyorum ne bileyim bana şirketten öyle söylediler diyor. mobilya aylar öncesinden gelmişti depolarında bekliyordu güya neymiş versiyon yenilenmiş yeni versiyon cumartesi gelip kurulacak dediler şimdi çarşamba ancak gelir kurarız diyorlarmış ki bence kesinlikle versiyon olayı yalan. bizimkini başkasına sattılar nasıl olsa acil değil bunların doğumuna daha var diye. ne alaka ki versiyon değişmiş banane kardeşim der ben senin istediğin zaman siparişi verdim o zaman bu geldi bende bunu senin için depomda beklettim der. ne alaka ki adam kötü malı elinde bekletip bize iyisini vermeye çalışsın hiç yemedim yani. eşime de söyledim demin gitti tartışmış biraz adamla. ama eşime çok iyi oldu neden derseniz ben biliyordum bunun böyle olacağını. aylardır söylüyorum herşey hazır bekleyelim ne olur ne olmaz iki ayağımız bi pabuca girmesin diye. ama beni hep acelecilikle suçladı. şimdi işlerimizin hiçbiri rast gitmiyor. elimizde sadece halı var. bunlar nasıl esnaf nasıl bi insanlıkları var ben anlamadım.
bende aranıza katılmak istedim.. selam herkese.. bu düşünceyle bebeğimiz olur inşallahhhh
kulağım çınladı da bi buraya bakayım dedim :)
nasılsın sultancım?
bilseydim saatler önce çınlatırdım
iyiyim kuzuu yoruldum biraz dışarda
epey yürüdüm sporu da aradan çıkardım
ohh iyi yapmışsın.
eşimle telefonda görüşüyorduk, aslında daha önce gelecektim de :78:
ben de yarın çıkacağım, bi arkadaşla kahvaltıda buluşacağız inşallah
en son ne zaman çıktım evden, hatırlamıyorum :26:
çık tabi kuzum bende4- 5 gün önce çıktım sanırım..
bugün hava çook güzel di yaa.
ama bu gece ankara ve istanbula kar geliyomuş..
dikkat et kuzum
mart kapıdan baktırır olcak :2:
olsun kuşum ne yapalım artık, kalın giyineceğiz, dikkat edeceğiz başka çare yok :)
hafta içi de bi arkadaşım gelecek, bu ara biraz hareketli geçecek yani :)
sanırım ben de en son çarşamba doktora gitmiştim :))
evt canım öyle yapcaz artık...
ben cıkıyorum arkadaşlar.. Allah a emanet olun..
kızlar dr.dan anneme geçtim yürüyüş yaptık geldim. bebişim 3028 gr olmuş. 4 gün önde çıktı bu kez. herşey normalmiş. 20 gün sonra gideceğim alttan muayene edecek son durum o zaman belli olacak. ama şimdilik normal doğum için bi engel yok diyor. bebiş ağzını açıp kapatıyodu şarkı söyler gibiçok komikti çok şirindi yaaa dr. bile güldü haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?