Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar yarın işe gitmeyeceğimi ve bu yüzden belkide topiğe giremeyeceğimi söylemek için yazıyorum merak ederseniz diye söyleyeyim istedim..Salı günü görüşmek üzere kendinize cici bakın

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandiliniz mübarek olsun.

Bugün 14 Şubat hepimizin sevgililer günü kutlu olsun

günaydın kızlar ben geldim hepinize hayırlı sabahlar inşallah güzel birgün güzel bir hafta geçiririz hep birlikte

Nasılsınız?

günaydınnn :))

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller.
mevlit kandiliniz kutlu olsun.....

veee sevgililer gununuzda kutlu olsun:103:

Son düzenleme:
kızlar günaydın :)

kandiliniz mübarek, sevgililer gününüz kutlu olsun

kahvaltımı yapmaya gidiyorum, sonra da temizlik yapacağım. ara ara uğrarım, hepinize iyi bir gün olsun.

kızlar günaydın :)

kandiliniz mübarek, sevgililer gününüz kutlu olsun

kahvaltımı yapmaya gidiyorum, sonra da temizlik yapacağım. ara ara uğrarım, hepinize iyi bir gün olsun.

günaydın çiğdemciğim hoşgeldin canım seninde kandilin mübarek sevgililer günün kutlu olsun

afiyet olsun kolay gelsin canım

teşekkürler sekerler sizler nasılsınızz?? haftasonunuz nasıl gecti? cumartesi aşk tesadüfleri sever'i izledik ama ben pek sevmedim cok abartılmıs tesadüf olayı:) evde izlenebilir bi film sinema için sıradan geldi bana..dün de yayıldık evde eşimle film izledik:)

ben iyiyim kendi adıma canım allaha şükür bu günümüze
benim hafta sonum koşturmaca geçti hep

merhaba banucum :) dün ben de gidecektim ama olmadı. demek sinema filmi değil diyorsun :)

sevindim iyi olduğuna, öpüyorum seni çok :) görüşürüz.

Günaydın canikolarım,bugün çok işim var ne yazık ki,haber vermeye girdim,birazdan çıkacağım evden..
Hepinize güzel bir hafta,hayırlı kandiller ve aşk dolu bir sevgililer günü diliyorum..
Yarın görüşürüz,kendinize iyi bakın..

Son düzenleme:
kızlar yarın işe gitmeyeceğimi ve bu yüzden belkide topiğe giremeyeceğimi söylemek için yazıyorum merak ederseniz diye söyleyeyim istedim..Salı günü görüşmek üzere kendinize cici bakın

sevgicim iyisindir inş...
salı günü görüşürüzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…