kızlar yarın işe gitmeyeceğimi ve bu yüzden belkide topiğe giremeyeceğimi söylemek için yazıyorum merak ederseniz diye söyleyeyim istedim..Salı günü görüşmek üzere kendinize cici bakın
kızlar günaydın :)
kandiliniz mübarek, sevgililer gününüz kutlu olsun
kahvaltımı yapmaya gidiyorum, sonra da temizlik yapacağım. ara ara uğrarım, hepinize iyi bir gün olsun.
günaydınnn sekerler sevgililer gününüz kutlu olsunnnnn
kuşum hoşgeldin nasılsın canım hiç görüşemiyoruz?
günaydınnn sekerler sevgililer gününüz kutlu olsunnnnn
mrb canım...iyiyim şükür evet denk gelemiyoz sanırım cumadan beri full burdayım eşim nöbetçiydi.
:))
sen nasılsın
teşekkürler sekerler sizler nasılsınızz?? haftasonunuz nasıl gecti? cumartesi aşk tesadüfleri sever'i izledik ama ben pek sevmedim cok abartılmıs tesadüf olayı:) evde izlenebilir bi film sinema için sıradan geldi bana..dün de yayıldık evde eşimle film izledik:)
teşekkürler sekerler sizler nasılsınızz?? haftasonunuz nasıl gecti? cumartesi aşk tesadüfleri sever'i izledik ama ben pek sevmedim cok abartılmıs tesadüf olayı:) evde izlenebilir bi film sinema için sıradan geldi bana..dün de yayıldık evde eşimle film izledik:)
kızlar yarın işe gitmeyeceğimi ve bu yüzden belkide topiğe giremeyeceğimi söylemek için yazıyorum merak ederseniz diye söyleyeyim istedim..Salı günü görüşmek üzere kendinize cici bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?