Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

çokkk güzellllll cnmmmmm

hayırlı günler kızlarrrr

günaydın kızlarr nasılsınız?? ben iyiyim cok sükür..kızım da iyi dün kontrolümüz vardı 3 kg'a yaklasmısız 2950 gr olmus kilomuz:)) son haftalarımız artık hayırlısıyla..
sizler nasılsınız? sevgicim senin nasıl gidiyo, buglemcik nasıl?

günaydın canım hoşgeldin benim uykum var sadece:93nun dışında çok iyiyim canım

senin ve nehirin iyi olmasına çok sevindim canım maşallah size

günaydın sevgiciğim hoşgeldin canım nasılsın buğlemcik nasıl??

dün yoktun canım haber vermişsin ama inşallah önemli bişey yoktur canım

geçmiş kandilin mübarek olsun canım

sağol kübracım iyiyim ..sen nasılsın.!!
günaydın sevgi...hayırdır dün yoktun

haftasonu başıma neler geldi kızlar.saat 1 de işten çıktım hastaneye kardeşimin eşini ziyarete gittim doktorda ordaydı ve tanıdıktı gelmişken bir nst çekineyim dedim tamam dedi.Neyse nst çekindim 20 dkda 2 sancı çıktı 35.haftamdayım dedim o zaman çatı muayeneside yapalım dediler 2cm açıklık çıktı hemen ebeler doktoru çağırdılar ve acil yatman gerekiyor erken doğum yapabilirsin dediler doktor geldi ultrason baktı bebek daha 2350 gr çok küçük doğarsa küveze koymamız gerekiyor hemen yatış işlemlerini yapın ve ciğer geliştirici iğne yapın dedi bende yatmayacağımı ve eve gimek istediğimi söyledim benden imzalı kağıt aldılar tüm sorumluluk bana aittir diye..Sonra annemi aradım o da panikledi tabi ve yatmam gerekiyosa mutlaka yatmamı söyledi..Çıktım eve gittim hazırlık yaptık ve hastaneye yattım bu arada kendi dokturmlada görüştüm yapılacak olanları söyledim onayladı ve yat dedi geciktirici ilaç ,ciğer geliştirici iğne ve durdurucu serum yapıldı pazar akşamı çıktım dünde evde yatıp dinlendim bugün iyiyim ve işteyim

günaydın canım hoşgeldin benim uykum var sadece:93nun dışında çok iyiyim canım

senin ve nehirin iyi olmasına çok sevindim canım maşallah size

calısırken en büyük sorun uyku:) ben calısmıyorum haftalardır ama yine de calısıyomus gbi erkenden kalkıyorum:)) calısmayınca uykusuzluk cok koymuyo sanırım:)

gecmiş olsun tatlımm neyse ki sorunsuz atlatmıssın..her an dogurabiliriz hazırlıklı olmalıyız tabi:18: canım sen de artık calısmasan daha iyi olur sanki..yatıp dinlenmen lazım sanki :18:

günaydın cnmmm senin adına çok sevindimm.doğum anında bize dua etmeyi unutmaaaa.adım tuğba biliosun dimi zzaten.

cnmmm işine karışmak gibi olmasın ama bence evde yatıp dinlenmeliydinn.hiç yorulmaman yürümemen gerekk senin.bebeğin daha çok küçük çünkü

ayy canım benim buğlemcik sabırsızlanıyo galiba gelmek için ama birazcık daha dursa iyi olur canım inşallah gününde gelir canımda sıkıntı yaşamazsınız çok çok geçmiş olsun sevgiciğim ama istersen izine ayrıl artık canım istirat et evde canım tabiki yinede sen bilirsin ama sadece benim fikrim canım

Son düzenleme:
kahvaltımı yapıp geliyrm kızlarrr

bu arada ikizim olmazsaaa eğer arka arkaya bebek doğurmayı düşünüyrmmm

sanki 1cisi oldudaaa

aaaa ...geçmiş olsun canım..
artık buğlemciğin durmaya niyeti yok senn doğum erken gelcek bu gidişle aman dikkat et canım.
işde yolda bi sancın tutmasındaa

sevgicim bebişin kilo alması için bol bol dinlenmen lazım...özellikle sol tarafına dogru yatmalısın sürekli...nehir de cok zayifti bliyosun doktor artık calısma beslenmene dikkat et ve sürekli sol tarafına dogru yat dedi, söylediklerini yaptım toparladı bir ayda..buglemciğin de kilo alması kendini toparlaması için senin sürekli yatıp dinlenmen lazım..bence patronunla bu konuyu görüşüp artık evde istirahat etmen en iyisi..sen daha iyi bilirsin tabi ki kızma işine karısıyoruz diye canım ama aynı seyleri ben de yasadım o yüzden bunları yazıyorum..ben iyiyim oturarak calısıyorum bi şey olmaz deme..iş yerindeki sorumluluklarını da söylemiştin ama hiçbi şey buglemden önemli değil..bırak patronun düşünsün napacagını..

banucum sizede maşallah...
bebiş büyütmüşsün..hayırlısıyla bi de doğursaydınız...

saol teyzesiii..iyice asagıya inmiş nehir hanım da..zaten kafasını sürekli legen kemiklerimin arasına sokmaya calısıyo hissediyorum..kasıklarımda agrı var sürekli..sanırım dogum yolunu bulmaya calısıyo hanımefendi:)))insallah saglıkla gelirler aramıza

gecmiş olsun tatlımm neyse ki sorunsuz atlatmıssın..her an dogurabiliriz hazırlıklı olmalıyız tabi:18: canım sen de artık calısmasan daha iyi olur sanki..yatıp dinlenmen lazım sanki :18:

cnmmm işine karışmak gibi olmasın ama bence evde yatıp dinlenmeliydinn.hiç yorulmaman yürümemen gerekk senin.bebeğin daha çok küçük çünkü

aaaa ...geçmiş olsun canım..
artık buğlemciğin durmaya niyeti yok senn doğum erken gelcek bu gidişle aman dikkat et canım.
işde yolda bi sancın tutmasındaa

saolun kızlar iyi dilekleriniz için sizi anlıyor ve hakta veriyorum çünkü aynı muhabbeti annemde yaptı ve işe gidiyorum diye çok kızdı ama ayın 20sine kadar mecburum çalışmaya ondan sonra ayrılalacağım zaten...
banucum ben hep soluma yatıyorum zaten diğer türlü rahat edemiyorum ve bu ara buğlemin büyümeside hızlandı geçen cumartesi 1985 grdı bu cumartesi 2350 gr olmuş yani iyi ilerliyor ama haklısın yatmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…