Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

para almak için yapmıştır işte ne olacakki..
benim yapılan her testim normal çok şükür o zaman fazla dert etmiyim bu durumu..
teşekkürler kuzum
sultan kuşuda çağırdımmm...

nazderin+,imjuli+,edammm+

mrb

bende varım kuuuşşş hoşgeldinn nasılsın?

hoşbuldum çiğdem naısl oldun iyimisin

iyiyim, öksürüğüm var işte biraz ama daha iyiyim artık
sen nasılsın? yorulmuşsun bugün

nazderin+,imjuli+,edammm+

mrb

mrb kuşum, hoşgeldin

hatta hiç dert etme, para almak için yapmışlar belli ki.

iyiyim, öksürüğüm var işte biraz ama daha iyiyim artık
sen nasılsın? yorulmuşsun bugün

yoruldum çiğdem valla sorma ama şükür mallarım geldi artık gerisi kolay inşallahh iyi olmana sevindim öksürükte biraz zaman alıyor cnm geçme konusunda

yoruldum çiğdem valla sorma ama şükür mallarım geldi artık gerisi kolay inşallahh iyi olmana sevindim öksürükte biraz zaman alıyor cnm geçme konusunda

sağol çok, dediğin gibi biraz zaman alacak sanırım ama en azından şu ateşli kısmı atlattım ya bin şükür.

sen de zor kısmı atlatmışsın, kolay gelsin sana da çok

slm kızlar bugün okuldaydım.pzrts salı çrşm prşmb okulum biliosunuz.şimdi pzrt sl oldu ama çrşmb prşmb cuma sabah 8den akşam 5e staja gidecekmişiz.eşim izin vermio kesinlikle napacamı şaştım

slm kızlar bugün okuldaydım.pzrts salı çrşm prşmb okulum biliosunuz.şimdi pzrt sl oldu ama çrşmb prşmb cuma sabah 8den akşam 5e staja gidecekmişiz.eşim izin vermio kesinlikle napacamı şaştım

hoşgeldinn canımmm...
neden izin vermiyor fark neki??
staj da çok farklı değil çünkü??

selam hoşgeldin,allah allah neden izin vermiyoki,sonuçta okula gitmee veriyor :26:

selam hoşgeldin.

e bu staj, bu okulun bir parçası değil mi? sorun ne ki :26:

bende sinir oldum sabah 8 akşam 5e.ama eşim çalışmamı istemioo.ezerler stajerleri diooo.aslında bi yandna haklı ama yükselmek içinde bu basamakları atlamak gerek.

Son düzenleme:
bende sinir oldum sabah 8 akşam 5e.ama eşim çalışmamı istemioo.ezerler stajerleri diooo.aslında bi yandna haklı ama yükselmek içinde bu basamakları atlamak gerek.

allah allahhh anlamadım hiç valla.
kolay gelsin sana çok

yani okula giderken sen birgün stajın olacağını bilmiyor muydunuz ki? zor bi durum olmuş senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…