Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bende sinir oldum sabah 8 akşam 5e.ama eşim çalışmamı istemioo.ezerler stajerleri diooo.aslında bi yandna haklı ama yükselmek içinde bu basamakları atlamak gerek.
aynen öyle canım,eşini ikna etmeye çalış bence
allah allahhh anlamadım hiç valla.
kolay gelsin sana çok

yani okula giderken sen birgün stajın olacağını bilmiyor muydunuz ki? zor bi durum olmuş senin için.

bende bunu soracaktım kuzu..

zaten ben hamile kalım die gittim okula.yani kafam dağışsın die ama tık olmayoncaaa buralara kadar geldim:86:

ben geldim şekerler çok özledim sizi hiç fırsat bulup açamıyorum neti habire iş yapıyorum kaynanamlar yanımda çok yorgun düşüyorum ama bide güzel haberim var hep eve tıkılı kalmıcam allahın izniyle açık öğretime yazıldım :81: çok mutluyum ve umutluyum :81: sizler nasılsınız manolya hangi bölümü okuyo meraklandım şimdi bende kuaförlüğü seçiyodum staj görmek gerekiyo aynı çalışmak gibi eşim müsade etmedi ben şimdi sadece pazar günleri 8 den 2 ye kadar yeter edacık buraya geliyosun ne güzel

hoşgeldin cnm hayırlısı olsunnn....
evett oraya geliyorumm

hoşgeldinnn
çocuk gelişimi okuyrm cnm.

kız hani kafa dağıtmıcakmıydın sen yine çocuğun içine girmişin hakkında hayırlısı olur evt ben de niyetliydim ama netten araştırdım bayabi ders görme saati var inşallah hayırlısı olur kaçıncı sınıfdasın bayabi okudun mu :26:

kızlar ben çıkıyrmmm.yrn evde yokum bilginizeeee.herifin gönlü oldu gibi.geldi geleli başının ettini yedimmmkadın milletinden korkulur.aklımıza bişeyi koydukmu tamam

grşmk dileğiyle hoşçakalın

ders olarak seneye bu aylarda bitio ama stajım seneye haziranda bitio cnm. 11.sınıf oldum.hızlandırılmış bizimki lise mezunu oldumuz için.yoksa 3yıl.ben çıkıyrmmm cnm iyi geceler size

Son düzenleme:
hadi bakalım hayırlısı olsun kübracım.
kızlar ben çıkıyrmmm.yrn evde yokum bilginizeeee.herifin gönlü oldu gibi.geldi geleli başının ettini yedimmmkadın milletinden korkulur.aklımıza bişeyi koydukmu tamam

grşmk dileğiyle hoşçakalın

bravo yılmak yok dır dır devam tamam diyene kadar..

görüşürüz hoşçakal canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…