Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

handan bi yakını ameliyat olmuş ona gitti
sevginin interneti problemi
eda istanbulda
çiğdem????
deniz?????
mutlu kız iş yerinde kızz topiğe atom bombası düşmüş gibi ne gelen var ne giden

handan bi yakını ameliyat olmuş ona gitti
sevginin interneti problemi
eda istanbulda
çiğdem????
deniz?????
mutlu kız iş yerinde kızz topiğe atom bombası düşmüş gibi ne gelen var ne giden

:))
çiğdemin misafiri gelcek onu bekliyordur..
deniz artık dükkana pek gelmiyo ondan arada geliyo..
kübranın işleri yoğun..
ama şimdi yemekden gelirler:))belkii

başka topiklere baktımmm hiç bişi yokkkk.ayyyy en iyisi bizim topik her konuyu konuşuosun

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

maonyaaa,karats+,

iyi yapmışsın cnm bendede 3tane çiçek varrr.pek çiçek sevmem ama annem zorla verdi

iyi yapmışsın cnm bendede 3tane çiçek varrr.pek çiçek sevmem ama annem zorla verdi

bende sevmemm canım..benimkiler balkon çiçeği rengarenk:))
bide geçen aylarda menekşe aldım
o kadar büyüdükü saksına sığmadı onu ayırdım 2 saksı oldu :)

Son düzenleme:
sevgicik kimse yok zaten bugün
2 gündür böylee:97:

evet canım ya geliyorum bakıyorum kimsecikler yok zaten nette problem var iş yerinde telekomu arıyoruz türkiye genelinde var sorun diyor kapatıyorlar dahada sinir oluyorum hiçbir işimde yürümüyor neyseki tüm gün gitmiyor gelir gelmezde buraya giriyorum

bizim gelin 2gün sonra doğum yapacakkk.allahımmm kıskandığımdan değil gerçekten insan kendi yiyenini kıskanırmı ama o herkesin acıyan gözlerle eksik yanın varmış gibi bakması.sonra bizim gelinin şımarması gerilmesiiii:2:düşünmek bile istemiyrm yaşayacaklarımıkaynanam içini çekio her doğum yapan haberindeyine şartellerim attı krizim geldi

üst komşumun oğlu ağlıo yineee bende istiyorum evimde çoçuk sesiiibenim günahım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…