Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız?Hepimize güzel birgün diliyorum

handancığım çok geçmiş olsun canım yakınınız dı galiba tam hatırlayamadım ama canım acil şifalar diliyorum

edecığım kazasızca ve sorunsuzca istanbula gelmene sevindim canım ailende iyilerdir inşallah kuşum

2 gündür topik çok sessiz yaaaa bir araya gelipte konuşamadık hiç

günaydın canım hoşgeldin nasılsın buğlemcik nasıl 2 gündür görüşemedik hiç yaaa

hoşbulduk tatlım
biz iyiyiz canım çok şükür bi sıkıntımız yok bol bol dinleniyoruz işyerimdede günde 2 kere yarım saat uzanıp sırtımı dinlendirebiliyorum rahatım yani sen nasılsın

hoşbulduk tatlım
biz iyiyiz canım çok şükür bi sıkıntımız yok bol bol dinleniyoruz işyerimdede günde 2 kere yarım saat uzanıp sırtımı dinlendirebiliyorum rahatım yani sen nasılsın

çok sevindim canım iyi olmanıza dinlen tabiki canım artık daha çok yoruluyorsundur canım

bende iyiyim çok şükür bugün cuma ya çok mutluyum.

günaydın herkese

izmirden arkadaşım geldi dün, ben birkaç gün aranızda olamayabilirim, sizi çok özledim, kendinize iyi bakın

edoşum sağ salim varmışsın, sevindim çok, hadi güzelce dinlen, bol bol gez öptüm kocaman!

kızlar günaydın hayırlı cumalaar 2 gündür geliyorum kmsecikler yook gene yook nerdesiniz yahuu

hayırlı cumalar güzel anne adayları.
rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin

kızlar günaydın hayırlı cumalaar 2 gündür geliyorum kmsecikler yook gene yook nerdesiniz yahuu

hoş geldin cnm nasılsın.topiğimizzz ıssızlaştııı herkesin işi var.eda istanbula gitti.sevginin neti bozuk.deniz evde dinlenio.çiğdemin arkadaşı geldi.sultannn ve bende arada uğruyoruz

hoş geldin cnm nasılsın.topiğimizzz ıssızlaştııı herkesin işi var.eda istanbula gitti.sevginin neti bozuk.deniz evde dinlenio.çiğdemin arkadaşı geldi.sultannn ve bende arada uğruyoruz
hmmmm:)
iyiyim şükür cnm sen nasılsın buaradaa amiiin dileğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…