Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

karats

kızlar ben 1 saat sonra burdayım inşallah..
bugün pilatese :8::8::8:başlıyorum saat 11 de ...
görüşürüz gelince:8:

anammmm gittim geldim kimsecikler gelmemiş daha
nazarlara geldik yaaa
:14::14::14::14:
edaaa
handann
çiğdemmm
hiç değilse arada bi gelin gıııı...

kızlarrr ben kuzenime bebek sevmeye gidiyorum.5aylık bebeği çok tatlııı.gidip onu mıncıklayıp gelicemmm:1:

akşama grşrzzz.zaten kimsede yok yaaa:86:kendi kendime yazıyrm işte:1:

selam kızlar ben geldim diyecem ama maşallah hiçkimsecikler yok ne oldu bu topiğe anlamadımki neyse birdaha geldiğimde umarım birileri olur...Bu arada ben ve buğlem çok iyiyiz bi sorunumuzda yok çok şükür

selam kızlar ben geldim diyecem ama maşallah hiçkimsecikler yok ne oldu bu topiğe anlamadımki neyse birdaha geldiğimde umarım birileri olur...Bu arada ben ve buğlem çok iyiyiz bi sorunumuzda yok çok şükür

canım hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme canım buğleminde senin de iyi olmana çok sevindim canım benim nasıl geçiyor zaman:69:

canım hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme canım buğleminde senin de iyi olmana çok sevindim canım benim nasıl geçiyor zaman:69:

iyi gidiyor canım uzanıp tvye baktım hafta sonu bol bol yaptığım birşey yok yani şimdide bi bakıyım dedim kızlara ama sende gelmiş olmasan kimsecikler yoktu

Selam şekerler,
Dün gece oscarı seyrettiğim için sabah geç kalktım,daha doğrusu öğlen kalktım diyelim :)) Eşimde evde kahvaltı hazırlığı falan gündüz giremedim.Sonrada bir arkadaşım ameliyat oldu onu ziyarete gittim.Yeni geldim eve eşim içerde fırsat bu fırsat bende size haber vereyim dedim..

Bence al randevu git sen müsait olduğunda cicim,muayene etmese bile görüşmüş konuşmuş olursunuz.
Muayene etmek isterse yada tahlil isterse hangi gün olması gerektiğini söyler zaten..

konustum canım abimin eşinin yarın ikili testi yapılacakk..
önümüzdeki hafta hem sonucunu götürücez hemdebende muayne olucamm...

Back
X