Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aminn banucum, teşekkür ederim. bir kabustan uyanmış gibiyim, çok şükür artık birlikteyiz, çok zor gelmişler ama geldi ya :))
iyi dileklerine teşekkür ederim taze anne :))

saol canım benimmmm darısı sizlere insallah dogum anında edilen dualar kabul olurmus ben uyanık degildim ama giderken de kendime geldigimde de herkese dua ettim hep..en kısa zamanda yeni kardesler istiyoruz..sevgiyle deniz de iyidirler umarımm..
aminn banucum, teşekkür ederim. bir kabustan uyanmış gibiyim, çok şükür artık birlikteyiz, çok zor gelmişler ama geldi ya :))
iyi dileklerine teşekkür ederim taze anne :))
yasadıklarınız cok zordu canım cidden ama neyse ki geride kaldı...cok tv izleyemedim ama gelenlerin görüntüleri kötüydü cidden ac kalmıslar sartlar kötüymüş üzüldüm baya ama artık geçmişte kalsın bunlar konusmayalım en iyisi kocanla birlikte mutlu günler var artık önünde inşallahh...

Canım benim allah razı olsun teşekkür ederiz,hayırlısı inşallah.
Evet sevgi ve denizinde allah yardımcıları olsun,heyecanla dualarla onlarında güzel haberlerini bekliyoruz.Benim için kokla nehir prensesimizi..Fırsatın oldukça haberdar et..

Benim çıkmam lazım şekerler,hepinizi öpüyorum görüşürüz kendinize iyi bakın..

kızlarrr babudamıı doğummm yapmışşşşşşştopiğimizin 2.bebeğiiiihayırlı olsunnarkası gelen olsunnnnn

aaaaaaaa banucum gözümüz aydın:))
çok heycanladım yaaaa....benim yerimede koklaa
şuan koklamayı çok isterdim...
sağlınızn iyi olmasına çook sevindim ..
öptm ikinizide

aaaaaaaaaaa inanmıyorum banucum topiğimizin ilk bebişi geldi demekkk...
allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
çok sevindim ve mutlu oldumm...
ne kadar güzeldir şimdi ooo

kızlar merhaba. benim doğuma 7 gün kaldı ama hala hiçbir belirti yok. yarın çatı kontrolümüz var. çok giremiyorum haber vermeye çalışıcam. banucum bebişin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. darısı sevgiyle bana inşallah. öpüyorum hepinizi.

hayırlı olsun babucum allah analı babalı büyütsün çok sevindim :92: kızlar ben daha adet olmadım yarın kan testi yaptırcam şimdik kaçıyom :80:

iyiyim kuzum, fatmagül'ü bekliyorum :))

eşim odasında çalışıyor, ben de kaçamak yapıyorum . sen ansılsın?

iyiyim kuzum bende internetten öyle bir geçer zamankinin son bölümünü izliyorum eşim izletmedide :)) sonrasındada muhteşem yüzyılı seyredicem tabi o zamana kadar eşim gelmezse :))

iyiyim kuzum bende internetten öyle bir geçer zamankinin son bölümünü izliyorum eşim izletmedide :)) sonrasındada muhteşem yüzyılı seyredicem tabi o zamana kadar eşim gelmezse :))

ben de bugün gündüz öyle bir geçer zaman ki'nin sondan bir önceki bölümünü izledim, yarın da son bölümünü izlerim ki yeni bölüme yetişeyim :)
muhteşem yüzyıla dün bakıyordum ama uyumuşum sonra

eşin gelene kara izle izleyebildiğini, ben de fatmagül için tv karşısına geçiyorum, yarın burda olacağım, görüşürüz uzun :)

öpüyorum çok.

yerini pek sevdi efe kuş demeki.. :))
hadi bakalım hayırlısı yarın haber vermeye çalış lütfen merak ediyoruz..öpüyoruz bizde..

tamam kuzum benim iyi seyirler bize :)))
çok öpüyorum görüşürüz

hayırlı olsun babucum allah analı babalı büyütsün çok sevindim :92: kızlar ben daha adet olmadım yarın kan testi yaptırcam şimdik kaçıyom :80:

hadi bakalım hayırlısı kübracım,güzel haberini bekliyoruz inşallah..

canım bende senii merak ediyodumm..
senn günün epey geçti nasıl durdun bu kadar :))
mutlaka yarın bizede sonucu söylersen seviniriz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…