sagol canım benim darısı sana insallahh...iyi dileklerin için çooook teşekkür ederimm..
saol kuzucummm ben de şimdi sana yazacaktık eşin gelmiş gözün aydın tattlımm Allah bi daha böyle ayrılık vermesin insallah...
saol canım benimmmm darısı sizlere insallah dogum anında edilen dualar kabul olurmus ben uyanık degildim ama giderken de kendime geldigimde de herkese dua ettim hep..en kısa zamanda yeni kardesler istiyoruz..sevgiyle deniz de iyidirler umarımm..doktoruna sormadınmı hamileliğe engel mi diye??
Kistin yapısına bağlı herhalde,hamile olup kisti olanda var,polikistik overli olup hamile kalamayanda..
hayırlısıyla tedavini olup hamile kalırsın inşallah.
Ayyyy ayyy ayyy yerim ben prensesimiz dünyaya gelmiş,gözünüz aydın canım.Allah analı babalı sağlıkla büyütsün,güzel günlerini göstersin size hep ömür boyu..
Tabiki tahmin etmiştik ama yinede iyiki haber verdin..
Herşeyin yolunda geçmesine çok sevindim canım,darısı sıradakilerin başına inşallah..
Biz bildiğin gibiyiz,çiğdem eşine kavuştu çok şükür onun dışında bir değişikliğimiz yok..Denizdende haber yok bir süredir onuda merak ediyoruz..
yasadıklarınız cok zordu canım cidden ama neyse ki geride kaldı...cok tv izleyemedim ama gelenlerin görüntüleri kötüydü cidden ac kalmıslar sartlar kötüymüş üzüldüm baya ama artık geçmişte kalsın bunlar konusmayalım en iyisi kocanla birlikte mutlu günler var artık önünde inşallahh...aminn banucum, teşekkür ederim. bir kabustan uyanmış gibiyim, çok şükür artık birlikteyiz, çok zor gelmişler ama geldi ya :))
iyi dileklerine teşekkür ederim taze anne :))
Canım benim allah razı olsun teşekkür ederiz,hayırlısı inşallah.saol canım benimmmm darısı sizlere insallah dogum anında edilen dualar kabul olurmus ben uyanık degildim ama giderken de kendime geldigimde de herkese dua ettim hep..en kısa zamanda yeni kardesler istiyoruz..sevgiyle deniz de iyidirler umarımm..
merhaba teyzeleriii...bi haftadır gelemedik hiç sohbete sanırım tahmin etmişsinizdir sebebini:)) güzel kızımız dünyaya geldi...size kocaman öpücükler yolluyo:))
kısaca anlatayım olanları. pazartesi rutin kontrolümüze gittik nstye baglandım yaramaz kızımızın kalp atısları yavaslamaya basladı..sonra endişelendik biraz doktorumuz hemen hastanaye gidiyoruz dedi..sonra hastaneye yattık nstye baglandık 6-7 saat takip edildi kalp atısları, düzensizdi ani düşüşler oldu bi iki sefer..normal dogumu kaldıramaz dedi doktorumuz ve 1 mart 00:02'de sezaryenle dünyaya geldi kızımm..genel anesteziyle oldu dogum iyi ki epidural istememişim cok rahatım şükür..hastanede benimle aynı zamanlarda dogum yapanlardan epiduralle dogum yapanlar hareket edemedi hiç ben sabaha dogru ayaga kalktım...hareket etmekte zorlansam da biraz, iyiyim genel olarak..bu arada kızımız 2700 gr - 50 cm dogdu teyzeleri..o kadar minik ki anlatamam:) ama cok sükür saglıgı yerinde:) sütüm de geldi mama derdimiz olmadı cok sükürben şimdi bi gecmişe göz gezdireyim bakalım ne haberler var:) bu arada siz de bana yeni bi gelişme varsa yazarsanız sevinirim belki bütün geçmişe bakamam malum uyuyan güzel her an aglayabilir: )
kızlar bana müsade, yemek hazırlamam lazım.
görüşürüz gene, öpüldünüzz
merhaba teyzeleriii...bi haftadır gelemedik hiç sohbete sanırım tahmin etmişsinizdir sebebini:)) güzel kızımız dünyaya geldi...size kocaman öpücükler yolluyo:))
kısaca anlatayım olanları. pazartesi rutin kontrolümüze gittik nstye baglandım yaramaz kızımızın kalp atısları yavaslamaya basladı..sonra endişelendik biraz doktorumuz hemen hastanaye gidiyoruz dedi..sonra hastaneye yattık nstye baglandık 6-7 saat takip edildi kalp atısları, düzensizdi ani düşüşler oldu bi iki sefer..normal dogumu kaldıramaz dedi doktorumuz ve 1 mart 00:02'de sezaryenle dünyaya geldi kızımm..genel anesteziyle oldu dogum iyi ki epidural istememişim cok rahatım şükür..hastanede benimle aynı zamanlarda dogum yapanlardan epiduralle dogum yapanlar hareket edemedi hiç ben sabaha dogru ayaga kalktım...hareket etmekte zorlansam da biraz, iyiyim genel olarak..bu arada kızımız 2700 gr - 50 cm dogdu teyzeleri..o kadar minik ki anlatamam:) ama cok sükür saglıgı yerinde:) sütüm de geldi mama derdimiz olmadı cok sükürben şimdi bi gecmişe göz gezdireyim bakalım ne haberler var:) bu arada siz de bana yeni bi gelişme varsa yazarsanız sevinirim belki bütün geçmişe bakamam malum uyuyan güzel her an aglayabilir: )
kuşummm yetişemedim sana ....
aaaaaaaaaaa inanmıyorum banucum topiğimizin ilk bebişi geldi demekkk...
allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
çok sevindim ve mutlu oldumm...
ne kadar güzeldir şimdi ooo
kuzumm naber nasılsın??
iyiyim kuzum, fatmagül'ü bekliyorum :))
eşim odasında çalışıyor, ben de kaçamak yapıyorum . sen ansılsın?
iyiyim kuzum bende internetten öyle bir geçer zamankinin son bölümünü izliyorum eşim izletmedide :)) sonrasındada muhteşem yüzyılı seyredicem tabi o zamana kadar eşim gelmezse :))
kızlar merhaba. benim doğuma 7 gün kaldı ama hala hiçbir belirti yok. yarın çatı kontrolümüz var. çok giremiyorum haber vermeye çalışıcam. banucum bebişin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. darısı sevgiyle bana inşallah. öpüyorum hepinizi.
ben de bugün gündüz öyle bir geçer zaman ki'nin sondan bir önceki bölümünü izledim, yarın da son bölümünü izlerim ki yeni bölüme yetişeyim :)
muhteşem yüzyıla dün bakıyordum ama uyumuşum sonra
eşin gelene kara izle izleyebildiğini, ben de fatmagül için tv karşısına geçiyorum, yarın burda olacağım, görüşürüz uzun :)
öpüyorum çok.
hayırlı olsun babucum allah analı babalı büyütsün çok sevindim:92: kızlar ben daha adet olmadım yarın kan testi yaptırcam şimdik kaçıyom :80:
hayırlı olsun babucum allah analı babalı büyütsün çok sevindim:92: kızlar ben daha adet olmadım yarın kan testi yaptırcam şimdik kaçıyom :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?