Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar selam. dr. a gittik bugün. dr. herşey normal. sancı bekleyeceksin dedi. normalde doğum tarihi 10 mart görünüyor. 10 martı geçerse tehlike o zaman tekrar bakmak gerek dedi. artık her an her saniye sancın gelebilir dedi. bekliyorum öyle. bana dua edin. allah kısmet ederse sancı sırasında ilk sizlere dua edeceğim. doğum olursa da mutlaka haber ederim. sultanı ararım o sizlere haber verir. hepinizi öpüyorum.

denizimm, dualarım seninle. inşallah zamanında gelir efecik :)
öpüyorum.

KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMM ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMM :49::49::nazar: AMA DEĞERİM 6999.2 IU/L ÇIKTI :nazar::nazar: ÇOK YÜKSEK NERDEYSE YEDİBİN ACEP YANLIŞLIK VAR MI

süpersin Kübra :) tebrik ediyorum :nazar:

aaaaaa :48:canım benim sonunda erdin muradına
gözünüz aydın allahım tamamına erdirir inşallah...
çok sevindim..
şuan ki moral bozukluğuma iyi geldin kubim...:38:

amanııııın kıs çok sevindim. hayırlı olsun inşallah.

çok sağol sultanım. inşallah önümüzdeki ayda sıra sendedir sen yaşarsın o mutluluğu.

denizimm, dualarım seninle. inşallah zamanında gelir efecik :)
öpüyorum.

süpersin Kübra :) tebrik ediyorum :nazar:

çok teşekkür ederim kızlar :62: mutluyuz eşim şoktaa :81: :60: darısı isteyenerin başına inşallah çok dua edicem hepinize dökülün peşimden :66::66::nazar::nazar: :emir_bebek: ama kızlar rüyamda civciv görmüştüm ölüyodu onlara su verdim elime geldiler 2 taneydi benim değerim çok çıktı ikizden şüphelendiler ama kesesini göremedik :25: herşeyin hayırlısı inşallah aminnn

amin canımmm...evet cok güzel teyzesi bakmaya doyamıyorum...biraz daha gecsin toparlanayım iyice fotolarını göndercem sizlere..

maşallah nehirciğimize :nazar:
sabırsızlıkla bekliyoruz güzel bebişinin fotograflarını...
şimdiden çok merak ediyorumm...
güle güle büyütürsün inş...

bu arada sen nasıl oldun??

kızlar selam. dr. a gittik bugün. dr. herşey normal. sancı bekleyeceksin dedi. normalde doğum tarihi 10 mart görünüyor. 10 martı geçerse tehlike o zaman tekrar bakmak gerek dedi. artık her an her saniye sancın gelebilir dedi. bekliyorum öyle. bana dua edin. allah kısmet ederse sancı sırasında ilk sizlere dua edeceğim. doğum olursa da mutlaka haber ederim. sultanı ararım o sizlere haber verir. hepinizi öpüyorum.

canım benim inş sende sağlıkla bebişini kucagına alıcaksınn...
allah kolay doğum nasip etsin inş..
dularımız seninle ve bebişinlee...
kendine çok dikkat et güzel haberlerini bekliyoruz :nazar:

KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMM ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMM :49::49::nazar: AMA DEĞERİM 6999.2 IU/L ÇIKTI :nazar::nazar: ÇOK YÜKSEK NERDEYSE YEDİBİN ACEP YANLIŞLIK VAR MI

canım burdan da tekrar tebrik edeyimm...
çok sevindimm..inş sağlıklı bir hamilelik nasip olur...
kendine çok dikkat ett...
adetin 10 gün kadar gectiği için değerin fazla çıkmıştırr...
keseni gördün mü yoksa sadece kan testi mi yaptırdın??

:64: :64: :64: :64: :64:

kızlarrr benim pembeler geliyoo:14::14:
bu ay umudum yoktu zaten ama son günler olunca bi umut işde :((:43::43:
gerçişu son 15 gündür çok fazla ayakta durdum ve yürüyüş yaptım..
bide pilastede bugün yorucu hareketler de yaptık
bebek olsa bile dayanırmı dedim kendi kendime...
bugün bile 3 defa dışarı çıktım...yeni eve girdik..
ayy uzattım ilk gün olunca insan biraz üzülüyo mazur görün artık:14::14:

canım benim üzülmeee...
allahın izniyle en yakın zaman da sana da nasip olacak inş...
en azından gününde olman güzell...
üzme kendini :48:

selam kızlar ben geldim..Henüz doğum yapmadım dün kontrolüm vardı buğlem 3 kilo olmuş boyuda 50 cm.normal doğum olacak bebek kanala girmiş artık bekleyeceğiz gününü dedi inşallah doğum yapınca tekrar haber ederim kızlar görüşürüz byeeeee

selam kızlar ben geldim..Henüz doğum yapmadım dün kontrolüm vardı buğlem 3 kilo olmuş boyuda 50 cm.normal doğum olacak bebek kanala girmiş artık bekleyeceğiz gününü dedi inşallah doğum yapınca tekrar haber ederim kızlar görüşürüz byeeeee

canımmmm iyi olmana çok sevindimm...
banu gibi senin de güzel haberlerini bekliyoruz...
minik buğlemi şimdiden merak ediyoruzz...
hayırlı ve kolay doğum olur inş..
öptümm çokkk...

canım benim çok sevindim allahım isteyen herkese nasip etsin allah tamamına erdirsin:16::71:

amin canımmm...evet cok güzel teyzesi bakmaya doyamıyorum...biraz daha gecsin toparlanayım iyice fotolarını göndercem sizlere..

maşallah nehirciğimize :nazar:
sabırsızlıkla bekliyoruz güzel bebişinin fotograflarını...
şimdiden çok merak ediyorumm...
güle güle büyütürsün inş...

bu arada sen nasıl oldun??
iyiym edoşumm saol...artık oturup kalkmakta zorlanmıyorum sadece emzirmeden dolayı bel ve sırt agrım var bi de göğüs uclarım acıyo..baska da bi sıkıntım yok tatlım...bunlar da tatlı sıkıntılar zaten şikayet etmiyorum hiç...sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim kendinize iyi bakın sekerler :16:

KUBİ cnm hayırlı olsun işlhh çok sewindim :))

deniz we sewgi hayırlı doğumlar diliyorum sze allah bi awazda kurtarsın sağlıokla bebeklerinize kawuşun işlh

ayy kızlar ya inanamıyorum teker teker doğuruyolar sıra bnada gelicek:18:

rabbim isteyenleride kawuştursun işlhhhh

kızlar merhaba. hala sancı bekliyorum hiçbir belirti yok henüz. banu emzirme muhabbetlerine başladı oh ne güzel:21: belki sevgi de doğurmuştur. bir ben mi kaldım ay:18: neyse bebişin odasını çektim acele oldu biraz sonra tekrar çekerim artık. $050320111044.webp $050320111043.webp $050320111041.webp $050320111030.webp $050320111038.webp $050320111039.webp $050320111045.webp $050320111031.webp $050320111034.webp $050320111046.webp $050320111037.webp $050320111036.webp $050320111035.webp $050320111042.webp $050320111040.webp $050320111033.webp $050320111032.webp $050320111047.webp $050320111029.webp

biraz karışık olmuş. mavi olanlar odası kırmızı olan salondaki park yatağı. ilk 6 ay felan orada yatacak.

biraz karışık olmuş. mavi olanlar odası kırmızı olan salondaki park yatağı. ilk 6 ay felan orada yatacak.

denizzzzzzz:46:çok harika biii odadııııı varrrrrr maşşallahhh:nazar:bayıldımmmmm:nazar:

allahım kolay doğumlar nasip etsinnnnn.

Efenin odasında yatasımm geldiiii:1:

iyiym edoşumm saol...artık oturup kalkmakta zorlanmıyorum sadece emzirmeden dolayı bel ve sırt agrım var bi de göğüs uclarım acıyo..baska da bi sıkıntım yok tatlım...bunlar da tatlı sıkıntılar zaten şikayet etmiyorum hiç...sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim kendinize iyi bakın sekerler :16:

ayy canım yaaa ne güzel tatlı acılar bunlarr...
bebişin ve sen iyisin yaa daha güzel haber olamazz...

bende hepinizle sohbet etmeyi çok özledim neyseki ayın 15 inden sonra doya doya ederiz..
sende bu sürede kendini toplamış olursunn...
kendine çok dikkat ett...

Back
X