- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
herhalde kuşum, ben de anlamadım ki :26:
ağrım var 2 gündür falan ama başka bişey olduğu yok.
yarın belli olur bakalım.
eşin ne kadar süreliğine gitti?
.önemli bişey yoktur inşallah
bi git bakalım ne çıkacak...
uzamazsa 1 aylığına canım
çok teşekkür ederim cnm darısı sizlere çok dua edicem sizlereayyyy çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım
allhım bir avazda doğurmayı nasip etsin cnm hakkında hayırlısı olsun haberdar etmeyi unutmanasıl duygular olduğunu çok iyi biliyorum kubicik gerçekten çok güzel. senin için çok sevinçliyim. inşallah bütün arkadaşlarımız aynı duyguları tadarlar. 3 günüm kaldı hala sancı bekliyorum. hiçbir belirti yok. bi gelişme olursa haberdar ederim.
aminn cnm inşallh şimdide sıkıntı acaba kalp atışını duyabilcekmiyim herşeyde bir sıkıntı var rabbim sanada nasip etsin inşallah ben hala inanamıyorum nasıl oldu diye bu zamana kadar olmadı düşünsene 20 ay olmadı herşeyin zamanı var ama ben dedim artık olmaz dedim ve o ay sayılı ilişki oldu annemlerde kaldım eşimin yanında fazla olmadım misafirlerim çoktu unuttum gittiçook sevindim canım allahım tamamına erdirir inşallah..
eşinin haberi yokmuyduda süpriz hazırladım...
sağol cnm benim darısı senn başına olsun dilerim rabbimden en kısa zamanda senide sevindirsinyesinlerrr o mercimercimeğiiii.
mükemmel bi haberrr
canımmm çok sevindim tekrar tebrik ederimm..
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş..
ee eşin bilmiyor muydu ki süpriz yapıyorsun??
günaydıın arkadaşlarr
eşimi yolladım biraz önce
bu arada;
DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin,
Çünkü Allah gözyaşlarını görür ve sayar..
Kadın, erkeğin kaburgasından yaratıldı.
Ayaklarından yaratılmadı; ezilir diye,
...Başından da yaratılmadı; üstün olmasın diye,
...Ama göğsünden yaratıldı; eşit olsun diye,
Kolun biraz altında yaratıldı; korunsun diye,
Kalp hizasında yaratıldı; sevilsin diye..
imjuli
bu arada benim 42. günüm bugün hala regl olmadım :/ dün doktorumu aradım, yarın 3te randevum var, bi bakacak bakalım.
kübracım tebrik ediyorum, allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla
sağol cnm allah gönlüne göre versin beni 3 defa tebrik ettin rabbim sana üçüz versin
sağol cnm allah gönlüne göre versin beni 3 defa tebrik ettin rabbim sana üçüz versin
amin canm benm
kübracıım bu kadar bekledin şimdi tadını çıkarsana böyle olumsuzluklar düşünme
9 ay boyunca bitmez yoksa güzel düşün güzel olsun herşeyy
canım sen tedavimi görüyodun :26:
BENDE 2 defa tebrik etmişdim
ikiz olsun ne oluuuuur
cnm ben ocak ayında ilaçsız yumutlama takibi yaptı yumurtam büyüdü çatladı ama neğatif doktor 16. gün çatlıyosun dedi ben de o ay dedim olmuyo eşimde varikosel var ameliyat olcakdı dedimki bu ay tadını çıkarıcam dedim ne yastık ne ayak uzat hiç uğraşmadım eşimle afedersin hemen banyo yaptım dedim heralde tüp bebeğimiz olcak bu zamana kadar olmadı deim bundan sonra da olmaz dedim eşime oda biliyodu bunu :44: yani anlayacağın kafama takmadığım ay kalmışım bide ben hep annemlerdeydim orda adet oldum annemlerde yıkandım ve eve geldiğimde eşimi çok özlemiştim o gün tutuğuna inanıyorum çünkü bebek erken döllenmişdarısı sana cnm en yakın zamanda rabbim seni ve eşini sevindirsin
BENDE 2 defa tebrik etmişdim
ikiz olsun ne oluuuuur
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
1. karats
2. imjuli+
3. hperi+
4. KUBI+
haaa gayret kızlarrr
kuşum mrb
ben de 2 defa hatırlıyorum, biri hamileyim dediğinde, biri de keseyi gördüğünde. ama 3 olmuş galiba kaçırmışım dozunu
aman bundan sonra tebrik etmeyeyim bari, bunun altızı var, yedizi var
inşallah cnmya bu arada ben geçen ay ne bilgisayara bakabildim fırsatım olmadı ve telefonlada çok oynuyodum ve telefonumda bozulmuşu o ay bundan da olduğunu düşünüyorum doğrumu bilmem kafama takıcak birşey okumadım netten
Günaydın kızlar
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun :13:
Kuşum eşini yolcu etmişsin,Allah kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?