Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

herhalde kuşum, ben de anlamadım ki :26:
ağrım var 2 gündür falan ama başka bişey olduğu yok.

yarın belli olur bakalım.

eşin ne kadar süreliğine gitti?

.önemli bişey yoktur inşallah
bi git bakalım ne çıkacak...

uzamazsa 1 aylığına canım

ayyyy çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım
çok teşekkür ederim cnm darısı sizlere çok dua edicem sizlere
allhım bir avazda doğurmayı nasip etsin cnm hakkında hayırlısı olsun haberdar etmeyi unutma
çook sevindim canım allahım tamamına erdirir inşallah..
eşinin haberi yokmuyduda süpriz hazırladım...
aminn cnm inşallh şimdide sıkıntı acaba kalp atışını duyabilcekmiyim herşeyde bir sıkıntı var rabbim sanada nasip etsin inşallah ben hala inanamıyorum nasıl oldu diye bu zamana kadar olmadı düşünsene 20 ay olmadı herşeyin zamanı var ama ben dedim artık olmaz dedim ve o ay sayılı ilişki oldu annemlerde kaldım eşimin yanında fazla olmadım misafirlerim çoktu unuttum gitti evt cnm haberi yoku sadece yanlış çıktığını düşünüyodu ve benim adet olduğumu biliyodu kandırdım
yesinlerrr o mercimercimeğiiii.

mükemmel bi haberrr
sağol cnm benim darısı senn başına olsun dilerim rabbimden en kısa zamanda senide sevindirsin
canımmm çok sevindim tekrar tebrik ederimm..
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş..

ee eşin bilmiyor muydu ki süpriz yapıyorsun??

çok değil cnm adet olduğumu ssöledim sadece duaların için allah razı olsun cnm seninde darısı başına olsun inşallahhh

aaaaa yeni duydum hepimizn kadınlar günü kutlu olssun

imjuli
bu arada benim 42. günüm bugün hala regl olmadım :/ dün doktorumu aradım, yarın 3te randevum var, bi bakacak bakalım.[/QUOTE]

cnm inşallah bebeğin vardır aminnn

imjuli
bu arada benim 42. günüm bugün hala regl olmadım :/ dün doktorumu aradım, yarın 3te randevum var, bi bakacak bakalım.

cnm inşallah bebeğin vardır aminnn [/QUOTE]

canım bebeğim yoktur, eşim yoktu çünkü.
ama yine de temiz kalbine ve duana çok teşekkür ederim, inşallah önümüzdeki ay tutar duan

amin canm benm
kübracıım bu kadar bekledin şimdi tadını çıkarsana böyle olumsuzluklar düşünme
9 ay boyunca bitmez yoksa güzel düşün güzel olsun herşeyy

canım sen tedavimi görüyodun :26:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

1. karats
2. imjuli+
3. hperi+
4. KUBI+

haaa gayret kızlarrr

kuşum mrb

cnm ben ocak ayında ilaçsız yumutlama takibi yaptı yumurtam büyüdü çatladı ama neğatif doktor 16. gün çatlıyosun dedi ben de o ay dedim olmuyo eşimde varikosel var ameliyat olcakdı dedimki bu ay tadını çıkarıcam dedim ne yastık ne ayak uzat hiç uğraşmadım eşimle afedersin hemen banyo yaptım dedim heralde tüp bebeğimiz olcak bu zamana kadar olmadı deim bundan sonra da olmaz dedim eşime oda biliyodu bunu :44: yani anlayacağın kafama takmadığım ay kalmışım bide ben hep annemlerdeydim orda adet oldum annemlerde yıkandım ve eve geldiğimde eşimi çok özlemiştim o gün tutuğuna inanıyorum çünkü bebek erken döllenmiş darısı sana cnm en yakın zamanda rabbim seni ve eşini sevindirsin

amin canım inşallah..
gerçekten de zamanı ne zamansa o zaman oluyoo
doktr gitsek yastıkdı ayakları dıkmek boş
herşeyin zamanı var demek....

BENDE 2 defa tebrik etmişdim
ikiz olsun ne oluuuuur

inşallah cnm ya bu arada ben geçen ay ne bilgisayara bakabildim fırsatım olmadı ve telefonlada çok oynuyodum ve telefonumda bozulmuşu o ay bundan da olduğunu düşünüyorum doğrumu bilmem kafama takıcak birşey okumadım netten

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

1. karats
2. imjuli+
3. hperi+
4. KUBI+

haaa gayret kızlarrr

kuşum mrb

evt ya eski neşesini
istiyom ben bunun içinde dua edicem

Günaydın kızlar
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun :13:

Kuşum eşini yolcu etmişsin,Allah kavuştursun

ben zaten hiç okumamm ki sadece bizim topiğe bakıyom kimse yoksa çıkarımm...
zaten topiğe giriş yapınca hperi yazıyom bizim topik çıkıyo
başka kimsenn topiğni başlığını görmüym

bende bikaç gün önce bi bayanla konuştum
onunda 1 yada2 yıl sonra olmuş adet düzensizliği varmış..
artık olmayacak dedğimin düşünmediğimin 2.ayında kaldım dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…