aaa
nie öyle bişey yapsınlarki canım
çünkü beni sekreter yaptıkları için
bende önceki kadın yani sekreter
yönlendiriyor bunları bunlar isterlerse
benle konuşuyorlar istemezlerse
konuşmuyorlar çözemedim gitti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa
nie öyle bişey yapsınlarki canım
kızlar merhaba. umarım herkes iyidir. dün dr. cumartesi suni sancıyla başlatalım doğumu dediğinden beri hem heyecan hem korku içindeyim. gece sabaha kadar uyudum mu uyumadım mı bilemedim. rüyamda bi sancı tuttu açılma oldu diyorlardı. bi hiç açılması yok diyorlardı. karmakarışık şeyler gördüm. bu gece hiç uyuyamam sanırım. sanki sancı habersiz gelse daha iyiydi. böyle kurbanlık koyun gibi bekleyince stres oluyor biraz insan.
acıkmışlardır yazık :)
burda da kumrular, güvercinler geliyor, soğuktan öyle bir haldeler ki, kapıyı açınca kaçmıyorlar bile
herkesin allah yardımcısı olsun gerçekten.
halimize de binlerce kez şükür.
edoş uğramadı bu saate kadar, geziyor mu acaba :26:
evt yaaa yine kuşları besliyoz içim rahatta
köpeklere ne yapıyoo acaba
geçen kar yağarken feci rüzgarde vardı martılar çatıda
yazıkk gidin balkonlarda dursanızyaaa kabak gibi çatıda duruyonuz demişim
eşimde gülüyo bana duydularmı senii die..
edoş dün gezmedeymiş ama bugünde bilmm kii
edacıkda ciddi ciddi gitmem yaklaşıyo gezmeleri artırıyım dedi heralde
1 ay bitmez sandı sanırım:90::90:
kızlar merhaba. umarım herkes iyidir. dün dr. cumartesi suni sancıyla başlatalım doğumu dediğinden beri hem heyecan hem korku içindeyim. gece sabaha kadar uyudum mu uyumadım mı bilemedim. rüyamda bi sancı tuttu açılma oldu diyorlardı. bi hiç açılması yok diyorlardı. karmakarışık şeyler gördüm. bu gece hiç uyuyamam sanırım. sanki sancı habersiz gelse daha iyiydi. böyle kurbanlık koyun gibi bekleyince stres oluyor biraz insan.
kaç saattir burdayım
bende gidiyom o zaman![]()
geldim geldim neler yaptın bakalım
yine bilet ertelenmeye başlanmış
sayalım mı artık 1.2..... diye![]()
ben de burdayımmmm![]()
ooooooo hoşgeldin kuzucumm :)
ben de burdayımmmm![]()
hoşbulduk edoşum
sohbet yastığı ne ki, ben bilmiyorum :26:
benim de eşimin teyzesinin torunu olacak bebek battaniyesi öreyim diyorum becerebilirsem![]()
ooo hoşgeldiniz hanfendi birazdan gelirim demen
bu muyduu
yeni yatağından ayrılamadın mı yoksa
güle güle kullanın hayırlara vesile olsun tekrar inşalllaaaaahh![]()