Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

saolun arkadaşlar birden değil 1 hafta önce suyum fazlalaşmıştı dr takibindeydim ama bi cuma sabahı bi kalktım karnım 2 kat olmuş we sancım war hmn hastaneye yatışım yapıldı we akşamınada suyum boşaldı bebeklerim son ana kdr yaşadılar hatta canlı doğdular ama aramızdaki kordondan kopunce gittiler:43::43::43:allahım kmselere yaşatmasın çok acı günler geçiriyorum we en kötüsü sütlerim geliyoo:43::43:
rabbim bidaha yaşatmasın işlhh

buarada mutlukız hamilemi?

yok değil bildiğim kadarıyla, yumurtlama ve döllenme dönemi sanırım.

canımm, sana çok üzüldüm. neden olurmuş ki, doktorun neden olduğunu söyledi mi?
sabırlı ve güçlü ol çok :29:

yok değil bildiğim kadarıyla, yumurtlama ve döllenme dönemi sanırım.

canımm, sana çok üzüldüm. neden olurmuş ki, doktorun neden olduğunu söyledi mi?
sabırlı ve güçlü ol çok :29:
suyum normalden çok oldu son iki günde birden arttı cnm we cuma günü hepsi boşaldı gitti bunuda tek yumurta ikizleri yapabiliyomuş kesin sonucu 3 hafta snr örenicez patolojiye gitti bebeklerim

saolun arkadaşlar birden değil 1 hafta önce suyum fazlalaşmıştı dr takibindeydim ama bi cuma sabahı bi kalktım karnım 2 kat olmuş we sancım war hmn hastaneye yatışım yapıldı we akşamınada suyum boşaldı bebeklerim son ana kdr yaşadılar hatta canlı doğdular ama aramızdaki kordondan kopunce gittiler:43::43::43:allahım kmselere yaşatmasın çok acı günler geçiriyorum we en kötüsü sütlerim geliyoo:43::43:

cnm benimmm.ne desem boş biliyrmmm:85:

kurban olduğum rabbim yine verir.

suyum normalden çok oldu son iki günde birden arttı cnm we cuma günü hepsi boşaldı gitti bunuda tek yumurta ikizleri yapabiliyomuş kesin sonucu 3 hafta snr örenicez patolojiye gitti bebeklerim

tek yumurta ikizleri diyemii suyun çoğalmışşş:5:

hay allah, çok zor bir durum.
patolojide çıkar o zaman ne olduğu.

allah bir daha yaşatmasın

allah güç sabır versin yoncacım,çok üzüldük hepimiz..inşallah hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsin rabbim..

allah güç sabır versin yoncacım,çok üzüldük hepimiz..inşallah hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsin rabbim..

rabbimi bir bildiği vardır elbett.
cnm benimm allah yardımcın olsun.

çok güçlü ve sabırlı ol yoncacım :29:
ne desem faydasız biliyorum, ateş düştüğü yeri yakıyor.
ama sen güçlü ol ki daha çabuk toparlan.
allah hepinizden razı olsun arkadaşlar ii olmaya çalışıyrum ama gerçekten çok zor
karnım bomboş kaldı kaca karnım dümdüz oldu bianda dün kıyafetlerimi topladım kaldırdım hamile pant badilerim:(
annemlerde bebk eşyalarını kaldırmış
we elimde ördüğüm battaniyem yarım kaldı onu bile kaldırmışlar offfffff rabbim sen bana güç werrr:59::59:

allah hepinizden razı olsun arkadaşlar ii olmaya çalışıyrum ama gerçekten çok zor
karnım bomboş kaldı kaca karnım dümdüz oldu bianda dün kıyafetlerimi topladım kaldırdım hamile pant badilerim:(
we elimde ördüğüm battaniyem yarım kaldı onu bile kaldırmışlar offfffff rabbim sen bana güç werrr:59::59:

dilerim rabbim en doğru ve hayırlı zamanda seni yeniden meleklerine kavuştursun :29:
gözünün önünde hiçbişeyin kalmasın zaten, toparlanman için ne gerekiyorsa onu yap, benim bütün kalbim, dualarım seninle yonca :29:

Çok zordur eminim canım allah sabır güç versin.. Ne yazık ki hayatta hepimiz belli sınavlara tabi tutuluyoruz..Hiçbirşey boşuna yaşanmıyor..Allaha olan inancınla üstesinden geleceğine inanıyorum...Diliyorum rabbim acını en kısa sürede unuttursun,tekrar nasip etsin sağlıkla..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
maonyaaa|26.03.2011
mutlukız|04.04.2011
edammm|20.04.2011
karats|:97:
GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT
ua27|23.03.2011
nazderin|12.03.2011
HAMİLELERİMİZ
:nazar:
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
CNNYSR|39 hafta|Erkek|?
betus19|33 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|25 hafta|Kız|Azra
pretty9217|10 Hafta|?|?
KUBI|6 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ
:nazar: :emir_bebek:
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011
impaladeniz|Efe|12.03.2011
darkangellove58|Buğlem|17.03.2011
ozpar|Çağan|17.03.2011

dilerim rabbim en doğru ve hayırlı zamanda seni yeniden meleklerine kavuştursun :29:
gözünün önünde hiçbişeyin kalmasın zaten, toparlanman için ne gerekiyorsa onu yap, benim bütün kalbim, dualarım seninle yonca :29:

Çok zordur eminim canım allah sabır güç versin.. Ne yazık ki hayatta hepimiz belli sınavlara tabi tutuluyoruz..Hiçbirşey boşuna yaşanmıyor..Allaha olan inancınla üstesinden geleceğine inanıyorum...Diliyorum rabbim acını en kısa sürede unuttursun,tekrar nasip etsin sağlıkla..
saolun kızlar bnmde dualarım szlerle....

nazcım çok üzüldüm allah sana ve eşine sabır versin sağlık versin inş hemen güzel bir yavrun olurda bu üzüntünü alır senden :5::5::5::5::5::5::5::5:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
maonyaaa|26.03.2011
mutlukız|04.04.2011
edammm|20.04.2011
karats|:97:
GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT
ua27|23.03.2011
nazderin|12.03.2011
HAMİLELERİMİZ
:nazar:
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
CNNYSR|39 hafta|Erkek|?
betus19|33 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|25 hafta|Kız|Azra
pretty9217|10 Hafta|?|?
KUBI|6 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ
:nazar: :emir_bebek:
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011
impaladeniz|Efe|12.03.2011
darkangellove58|Buğlem|17.03.2011
ozpar|Çağan|17.03.2011

kızlar ben uğramayalı epey olmuş bebekler doğmuş doğum yapan arakadaşlarımın bebişlerine :16: sağlıklı hayırlı, analı babalı güzel huzurlu ve mutluluk dolu , ve iyi insanlarla geçen bir ömür diliyorum :16::16::16::16:

hamıle arkadaşlarımada sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum yüce mevlamdan
hepiniz allaha emanet olun :16::16::16::16::16:

bu arada bende de hala tık yok :1::1::1::1: allah büyük geçen ayda kanamayla bebişim gitti :59::59::59::59: ocak da da aynısı oldu kısmet

olsun sağlık huzur olsun allah büyük olcaksa olur zaten inş :16::16::16::16:

Son düzenleme:
kızlar ben uğramayalı epey olmuş bebekler doğmuş doğum yapan arakadaşlarımın bebişlerine :16: sağlıklı hayırlı, analı babalı güzel huzurlu ve mutluluk dolu , ve iyi insanlarla geçen bir ömür diliyorum :16::16::16::16:

hamıle arkadaşlarımada sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum yüce mevlamdan
hepiniz allaha emanet olun :16::16::16::16::16:

bu arada bende de hala tık yok :1::1::1::1: allah büyük geçen ayda kanamayla bebişim gitti :59::59::59::59:

olsun sağlık huzur olsun allah büyük olcaksa olur zaten inş :16::16::16::16:

slm cnm sendemi bebeğini düşürdün:85:

Back
X