Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
mutlukız|04.04.2011
edammm|20.04.2011
ua27|24.04.2011
maonyaaa|29.04.2011
karats|:97:
GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT
nazderin|12.03.2011
HAMİLELERİMİZ
:nazar:
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
betus19|35 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|27 hafta|Kız|Azra
pretty9217|12 Hafta|?|?
KUBI|8 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ
:nazar: :emir_bebek:
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011
impaladeniz|Efe|12.03.2011
darkangellove58|Buğlem|17.03.2011
ozpar|Çağan|17.03.2011

adet oldum kızlar.neden acaba testten hep 1gün sonra adet oluyrmmm.sanki benle dalga geçio.şeyim:1:

geçmiş olsun canım,hayırlısı..
çünkü psikolojik..hamile olduğunu düşünüp reglini geciktiriyosun tet yapıp negatifi görünce bünye rahatlıyor ve bırakıyor kendini :)

günaydın kızlar,hiç karşılaşamaz olduk..neyse herkes girince birşeyler yazsınki birbiriizden haberdar olalım..Öpüyorum..
:79:

merhaba kızlarr :) herkes iyidir umarım.

hamilelerimizi de özledim, gerçi artık annelerimiz demeliyim.

banu, öznur, sevgi, deniz :) gelin artık, bebişlerin de fotolarını gönderin, meraktayım :D

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

1. karats
2. imjuli+
3. hperi+

pişşttt :)

günaydıın..kübra yokmu bugün kızda sıkıldı yalnızlıkdan..

kübracım, sen nasılsın? yoksun sanırım :/

sen hep burda oluyordun ama kimse olmayınca sen de yazmadın tabii.
umarım herşey yolundadır, iyileştin mi?

kendine iyi bak çok :29:

1. karats
2. imjuli+
3. hperi+

kuşummmm :29: nasılsın?

evet ben de ona yazdım demin, sıkılmıştır tabii. baksana günlerdir kimse yok :82:

merhaba handancım :) evet karşılaşamaz olduk, ama böyle gelen yazarsa haberdar oluyoruz birbirimizden.

evet kuzucum yaa topik ıssız ve sessiz,hiç karşılaşamıyoruz.. bakıyoruz kimse yok hemen çıkıyoruz,halbuki bir iki satır yazarsak iyi olduğumuzu biliriz hiç değilse..

Bende anneleri çok özledim ya,onlarda uğramamış ne zamandır..Sevgicim,banucum,denizcim,öznurcum çok öpüyorum sizi..ve minnoşları tabiki :))

1. karats
2. imjuli+
3. hperi+

hu hu kuş :29: evet haklı tabi ne yapıcak yalnız başına insan delirir,belki başka topiğe uçmuştur o da .. :10:

evet kuzucum yaa topik ıssız ve sessiz,hiç karşılaşamıyoruz.. bakıyoruz kimse yok hemen çıkıyoruz,halbuki bir iki satır yazarsak iyi olduğumuzu biliriz hiç değilse..

Bende anneleri çok özledim ya,onlarda uğramamış ne zamandır..Sevgicim,banucum,denizcim,öznurcum çok öpüyorum sizi..ve minnoşları tabiki :))

evet, gelen arada böyle yazıp gidiyor da haberdar oluyoruz.
sevindim seni gördüğüme :29:

günaydın kızlar,hiç karşılaşamaz olduk..neyse herkes girince birşeyler yazsınki birbiriizden haberdar olalım..Öpüyorum..
:79:

merhaba kızlarr :) herkes iyidir umarım.

hamilelerimizi de özledim, gerçi artık annelerimiz demeliyim.

banu, öznur, sevgi, deniz :) gelin artık, bebişlerin de fotolarını gönderin, meraktayım :D

1. karats
2. imjuli+
3. hperi+

günaydın hoş geliniz.görüşmeyeli nasılsınızzz hatunlar

kızlar size bişi sorucam.benim adetlerimde geçen ayda düzensizleştiya.doktorumu değiştirip hormon tahlili falan yaptırıp tedavime devammı etsem.

yoksa diyetisyene gidip diyetemi girsem 79 kilo olmuşum yaaa:33:kilomu duyan 2.ci diyecek heralde:90:

kızlar size bişi sorucam.benim adetlerimde geçen ayda düzensizleştiya.doktorumu değiştirip hormon tahlili falan yaptırıp tedavime devammı etsem.

yoksa diyetisyene gidip diyetemi girsem 79 kilo olmuşum yaaa:33:kilomu duyan 2.ci diyecek heralde:90:

kilolarından dolayı hormonların düzensiz çıkabilir ama diyetisyene de gitsen önce ormon ölçümü yapacaktır bence.
istersen bir hormon ölçtür, sonra da jinekologuna sorarsın, o seni yönlendirir.

kilolardan kurtulmalısın önce.

Back
X