:97::97::97::97::97:
mrbbb
Selam kızlar,
eskiler beni hatırlar belki, bu sayfada beklemiş ve ilk buraya yazmıştım hamileliğimi :) şimdi bebeğim 4 haftalık oldu :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
dün hormon tahlili oldum
testlerime prof. fena değil dedi.
puregon verdi.7gün 100lük.kendim yapacam ama nasıl yapıcam çok korkuyrmmm ya yanlış yaparsam dieben iğneden çok korkarım
galiba bu ay aşılama yaptırıcam.doktor beklemen zaman kaybından başka bişi değil dedi
kaynanamla gittim.bana dediki millet patır patır doğruo oğlumun şansı işte dedisanki benim elim de ya.sen kaynıma patır patır doğuran al diyesim geldi kendimi zor tuttum.sonra hastaneden çıkınca ben ağlama krizi geçirdim resmenozmn üzüldü galiba.iyi davrandı gerigıcık karı.o kadar uğraşıosun didiniosun bi tonda laf yiyosun.vurun kahbeye olduk resmen
canım neyi kendin yapıcan iğneyi mi??
Selam kızlar,
eskiler beni hatırlar belki, bu sayfada beklemiş ve ilk buraya yazmıştım hamileliğimi :) şimdi bebeğim 4 haftalık oldu :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
evet cnm.yapıyrm kendimee.dün çok heycan yaptım ama
hayırlı olsun cnmmmm.sen bizi unuttun ama biz seni hatırlıozz cnmmm.ara sıra gel kendinden haber ver şeker.bizlerede nolur dua et
hoşgeldinnnn...bizde seni merak ettik ve doğurmuştur diye düşündükk...
ugramıyordun ne zamandır..
bebeğini analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...
aaaaaaaaa kendine iğne yapabiliyor musun??
dikkat et canım önemli bir şey bu...
nerden öğrendin iğne vurmayı??
Hep dua ediyorum canım, unutmadım ama hamile kalınca işten ayrıldım internete giremedim.
öptüm hepiniziii
Hep dua ediyorum canım, unutmadım ama hamile kalınca işten ayrıldım internete giremedim.
öptüm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?