Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Selam kızlarr..Herkes nerede??Her gün uğramaya çalışıyorum ama kimse olmuyor :2: neyse karşılaşırız inşallah birgün:42:

Ey kara gecede kara karıncanın sesini duyup duasına icabet eden ALLAHIM!senden gayrısına el açtırma senden gayrısına muhtaç etme

handan çiğdemmmmmmmmmmmmm:86::86:

edaaa sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84:

nerdesinizzzzz illa evlerinize gelip baskınmı yapımmmmmmm.gelin gayriiiii:95:

sanada günaydın canım

allaha şükür iyiyim ben sen nasılsın canım

bende iyi olmaya çalışıyrm.doktorlaa uğraşıyrm hergün.kullandığım iğne hiç bir eczanede yokkk.depolarda yokk.onu bulmaya çalışıyoruzz.puregonn hiç bi yerde yokkk

günaydın şekerler

hepimize güzel bir gün diliyorum

dışarısı çok soğuk yaaaa

valla üşüdüm sabah sabah yaaaaa

herkez iyidir umarım:89:

neden kimse yok gelin yeter artık yavvv :95::95::95:

dün hormon tahlili oldum

testlerime prof. fena değil dedi.

puregon verdi.7gün 100lük.kendim yapacam ama nasıl yapıcam çok korkuyrmmm ya yanlış yaparsam dieben iğneden çok korkarım

galiba bu ay aşılama yaptırıcam.doktor beklemen zaman kaybından başka bişi değil dedi

kaynanamla gittim.bana dediki millet patır patır doğruo oğlumun şansı işte dedisanki benim elim de ya.sen kaynıma patır patır doğuran al diyesim geldi kendimi zor tuttum:57:.sonra hastaneden çıkınca ben ağlama krizi geçirdim resmenozmn üzüldü galiba.iyi davrandı gerigıcık karı.o kadar uğraşıosun didiniosun bi tonda laf yiyosun.vurun kahbeye olduk resmen
:57:

tuğbacım, dilerim tedavin sonucu bebişine kavuşursun :29:
herşeyin yolunda gimtesini diliyorum, stres yapma ve güzel sonucu bekle :82:

Selam kızlar,
eskiler beni hatırlar belki, bu sayfada beklemiş ve ilk buraya yazmıştım hamileliğimi :) şimdi bebeğim 4 haftalık oldu :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :emir_bebek:

allah analı babalı büyümek nasip etsin, inşallah :nazar: darısı başımıza olsun :emir_bebek:

slm kızlar yine kimse yok ben bugün izne ayrıldım çok şükür malum doğuma az kaldı

bir avazda, sağlıkla doğur inşallah :emir_bebek:
bizi haberdar et olur mu?

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakıyım..maonya sana kustummm herkezı saydın ama benı demedın ask olsunnn.......kızlar doktora gıttıgım ıcın bu aralar gıremıyorum sabahları gırıyorum ama sızler olmayınca bende cıkıyorum son 10 gundur halımı hıc sormayınn..neyse doktorum klomen verdı yumoslarım buyusun dıye ama ne yazık kı buyumedı ..buyuseydı iğne vurulacaktım ama olmayınca kala kaldım:50::50:obur aya tekrardan denıcez klomenı daha sonrada aynı işlemi yapıcaz ama artık umudum tukendııı neyse içimi sıze doktum ya rahatladım kızlar yarın ınşlh bulurum hepınızı burda da dertlesırız bıraz:74::74:

canını sıkma, denemeye devam :)
inşallah önümüzdeki aya mucizen gelecektir sana :49:
iyi haberlerini bekliyoruz, özledim :29:

merhaba sekerler...nasılsınız bakalım?? ben cok iyiyim cok sükür..nehircik de cok iyi..dün ikinci doz hepatit asısını oldu ve hiç ağlamadı teyzeleri:nazar: bir ayımızı doldurduk hatta 33. günümüz bugun:)) bir kilo almısız:) su an 3500 gr nehir hanım..sadece anne sütüyle besleniyo cok sükür bi sıkıntımız yok..bi ara sag göğüs ucum yara olmustu emzirmede zorlanıyodum ama silikon göğüs ucu kullanarak o sorunu da hallettik..umarım 6 ay boyunca sütüm yeter de mama vermek zorunda kalmayız..gündüz gece ayrımını anlaması için cok ugrastım ve sonunda işe yaradı sanırım artık gece 1-2 gbi uyuyup 4 saat falan uyanmıyo, ben de bu 4 saatlik uyku sayesinde ayakta kalıyorum:) :nazar::nazar: bu şekilde gider umarım:))
bu arada millet dogumda 10 kilo gitti falan diyodu ama bende öyle bi şey olmadı...eve ilk geldigimde 4 kilo gitmişti:) ödem olmadıgı ve kızım da zayıf oldugu için böyle oldu sanırım:) sonrasında 1 ay içinde 3 kilo daha gitti su an 62 kiloyum..6 kilo fazlam kaldı onlar da zamanla gider sanırım..bi ugras vermiyorum malum emzirdiğim için..hiç göbeğim kalmadı en sevindigim nokta o...dogum yapmıs gbi bi halim yok:) şimdilik benden bu kadar nehir hanım uyuyoken ben de yemek yiyeyim.. hepinizi kocaman öpüyorum:16:

ne güzel senden haber almak :)
nehir hanım söz dinleyen uslu bir kız olacak anlaşılan :)

arada gelip haber ver kendinden ve nehirden :) fotoğraf da istiyoruz teyzeleri olarak :)
öpüyorum

Bende iyiyim canım evet kimseler yok,bende sık sık giremiyorum..Arada böyle karşılaşır olduk..ne yapalım sağlık olsun herkes iyi olsunda..

evet canımmm...
herkes iyi olsun, herşey yolunda olsun da önemli olan buu...

ben geldiimm...:81::81:

:29: kızlarr, özledim :29:

neden kimse yok gelin yeter artık yavvv :95::95::95:

kubiii, nasıl gidiyor hamilelik :)

Son düzenleme:
Back
X