- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
geçmiş olsun canım Allah bidaha yaşatmasın
çook sağol canım amin inşallah...
bu arada ben 3 gün erken hasta oldum hiç böylr olmazdım sanırım sıkıntıdan üzüntüden
mafoldumben
olabilir canım stresten ve sıcaklardan kayma yapabilşyor üzülme Allah başka dert sıkıntı vermesin:1hug:
öyle tabi canım da ben bu ay çok ümitliydim sanki kesin gözüyle bakıyodum ...çok üzüldüm..
allah uğraştırmadan verir inşaallah ne kadar bekledinki sen
aklını takma bak ya eşine bişi olsaydı onu düşün
:Saruboceq::Saruboceq:evt zaten tek duam o allahım esirgemiş..
benim bu ay 3. denememiz di canım bu ay eşim yanımdaydı ya ondan umutlanmıştır bi de önümüzdeki ay burda sonra 1.5 aylığına göreve gitcek
canım benim o kadar sıkıntı yapma kendine 3 ay neki burda 9 sene bekleyenler var onları düşün bak banada 3 bitti
üzme kendini
günaydın kızlar ben 20 gün kadar tatile gidiyrm.yokum.vakit bulursam sizi ayın 10 undan sonra haberdar ederim.bulamazsam da dönünce artık.hoşçakalın.dönünce gzl haberler alırım inşallh.
tamm canım sağol..hastalığın verdiği sıkıntı sters var ondan bu kadar gerginim heralde..kafamçokkarıştı
akışına bırak stres yapma inan stresten daha başka hastalıklar çıkıyor ben kendimden biliyorum Allah herşeyin hayırlısını versin inşaallah
senide fazla bekletmeden göbişine koyar bebeğini inşaallah annesi
ben geldim kızlar kimse yokmu huuuuuuuuu!!
hoşgeldiin ben varım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ya ben bişey sormak istiyorum doktora gidicem ama ayın 8 i gibi adet olcam bitince mi gitmeliyim yoksa 3. günü mü karar veremedim adetliyken vajinal muayne olmak istemiyorum ya.
Ne dersiniz ne yapmalıyım tedavi gören arkadaşlar sizler ne zaman gitmiştiniz doktora yardımcı olur musunuz?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ya ben bişey sormak istiyorum doktora gidicem ama ayın 8 i gibi adet olcam bitince mi gitmeliyim yoksa 3. günü mü karar veremedim adetliyken vajinal muayne olmak istemiyorum ya.
Ne dersiniz ne yapmalıyım tedavi gören arkadaşlar sizler ne zaman gitmiştiniz doktora yardımcı olur musunuz?
ay canım hala ordamısın rüya tabirlerine bakıyodum
bunu soruyu pzt sor canım yaa ben daha doktorun yolunu bilmiyom o yüzden ne zaman nasıl gidilir bilmiyorum..
neden gitcekdin ki
bunu soruyu pzt sor canım yaa ben daha doktorun yolunu bilmiyom o yüzden ne zaman nasıl gidilir bilmiyorum..
neden gitcekdin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?