Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhaba kızlar nasılsınız?
hayırlı cumalar
Rabbim inşallah herkesin bu mübarek günlerde dualarını kabul eder ve hepimizin istediği şeyi önce göbüşlerimizi sonrada kucaklarımızı doldurur.
ben işe başladım artık eskisi gibide pek giremiyorum ne haberler var bakalım hamişler falan varmı

selam millet
yumişler gelişmiş salı günü toplanacak hayırlısıyla duanızı eksik etmeyin benden

kimsecikler kalmamış burda neyse kızlar banada müsade hepinizi kocaman öpüyorum kendinize cici bakın pazartesi görüşmek üzere (yarın için bana dua edin canlarım bebişimle ilgili bi sorun çıkmasın)

kızlar kusura bakmayın pat diye çıkmak zorunda kaldım,geçmişi eve gidince okuyacağım.
aaa kimse kalmamışki
aaa sultan geldimi bilgisayarın cicimm

oooo çok geç kaldım sanırım, size haber vermeden çıkmak zorunda kaldım

hoşgeldinn cnaımmm...ben cayla olan tüm baglarımı kopardım zaten cok sevmezdim de...yine de teşekkür ederima.s...sıcak su alabilirm ama ben de kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım
ben çayı çok severdim akşama kadarda bol bol içerdim ama şimdi 1 bardaktan fazla içemiyorum niyeyse o yüzden sana afiyet olsun canım

kızlar ben geldim bi internet buldum yazayım dedim varmı bi değişiklik hamile olan varmı başka. çok zamanım yok:)

senağlamasenağlamasenağlama
hiç iyi değilim canım arkadaşlar eşim çarşamba günü kaza yaptı
allahıma çok şükür eşimde sorun yok ama şu 3 gündür işkence gibi geçti
sanırım üzüntüden erken hasta oluyorum
bugün çok az kanamamm oldu ve aralıklarla süren karın ağrısı var..3 gün önce hasta olcam sanırım
mafoldumbenmafoldumben

geçmiş olsun canımm..
aşırı stresten olmuştur üzme kendini tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…