Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben geldim gidiyom sultan adet oldumu bilmiyorumkismile

evt cnm annemlerdeyim ne yapıyosunuz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

ne yapalım ay kimsecilkler yok bende sonunda pes ettim kapatmıştım tekrar açtım bakayım diye... sultan hastalanmış 3gün önceden hemde.. eşi kaza geçirmiş iyiymiş Allah'tan sen neler yapıyosun annene slm söle

bu gün cumartesi pazar böle sessiz oluyo cnm bende değişiklik yaptık annemlere geldim sultan için çok üzüldüm geçmişi okudum sordum ama görmedi heralde rabbim inş. bi daha karşılaştırmaz aynı acıyla cnm benim ay sultancım erken adet olmuşsa hamile kalır bu aydan sonra erken adet olan rahimi bebek istiyo cnm hakkımızda hayırlısı olsun opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

öyle canım berbat bi gün ama benim kociş geldiii sesini duydum şimdi dışarıdan yan tarafta fırıncıyla selamlaştı galiba kurtuldum sıkıntıdaaannn oleyyy:dance::dance:

cnm benim :roflol: :roflol: :roflol: allah her daim mutlu etsin seni

amin canım hepimiz hakkında hayırlısı... inşallah hepimizin rahmi bebiş isterdekaydirigubbakcemile3 bebiş haberleri alırız hepimizde hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:
ben çıkıyorum çok öptümopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…