- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
iyiyim tatlım..sen nasılsın..cedric ' i çok severim :)))
iiyim canım şu karın ağrısıda olmazsa dah aiyi olcam da...bende çook severim bütün bölümlerini izledim defalarca
Hayırdır neden karnın ağrıyor..geçmişi okumadım :kedi:
ama bir gün olacak tatlım inan yeterkii:1hug:mafoldumben hasta oldum canım yaaa
hemde 3 gün önceden normalde yarındı günüm
sanırım üzüntü sters sıkıntıdan ...
bu ay da olmadı yani mafoldumben
hadi hayırlısı tatlım...testi yap bakalım...çok merak ettim ayyyyy...ateş bastı sanki ben test yapacakmışım gibi...benim tarihimi 12 ağustos yaaparmısın tatlımKızlar hala hastalanamadım,karnıma ara ara hafif sancı giriyor,göğüslerim şiş ve acıyor..Çok az akıntım var,rengi çok açık..
Bilemiyorum kafam karıştı,hiç umutlu değilken bir anda başıma gelene bakın..Stresten desem stres yapmadım hiç,sıcaktan desem İstanbul daha o kadar sıcak olmadı,bugün sıcak sadece..Ama koca ay boyunca sadece 2 kere beraber olduk hemde yumurtlamadan önce nasıl bebek olsunki anlamıyorum.Belli de olmaz ama off off..
Neler oluyor bilmiyorum,çıkıp test aldım,onu yapacağım.Biraz idrarımın birikmesini bekliyorum..
Hayırlısı olsun inşallah.Size haber veririm yapınca..Hiçbiriniz yoksunuzz şimdi.. özledim sizi günlerdir giremedim de..
Kızlar hala hastalanamadım,karnıma ara ara hafif sancı giriyor,göğüslerim şiş ve acıyor..Çok az akıntım var,rengi çok açık..
Bilemiyorum kafam karıştı,hiç umutlu değilken bir anda başıma gelene bakın..Stresten desem stres yapmadım hiç,sıcaktan desem İstanbul daha o kadar sıcak olmadı,bugün sıcak sadece..Ama koca ay boyunca sadece 2 kere beraber olduk hemde yumurtlamadan önce nasıl bebek olsunki anlamıyorum.Belli de olmaz ama off off..
Neler oluyor bilmiyorum,çıkıp test aldım,onu yapacağım.Biraz idrarımın birikmesini bekliyorum..
Hayırlısı olsun inşallah.Size haber veririm yapınca..Hiçbiriniz yoksunuzz şimdi.. özledim sizi günlerdir giremedim de..
benim tarihim 31 temmz
mafoldumben
ateşini ölç canım sabahları...en güvenlisi bu yöntem bence...ayyy 31 ağst
bu arada bana yardım edin lütfen..
ovulasyon hesaplamasını yapamıyorum tarih olmuyo
ateşini ölç canım sabahları...en güvenlisi bu yöntem bence...
aaa vücut ısın ne kadar yüksen canım senin yaaa...ben adet olduğum günlerde genelde 36 olur...eee e ben senin çatlamadan sonraki ateşini düşünemiyorum...38 falanmı oluyoki...sabah kaçta ölçüyosun..her sabah yataktan kalkmadan 8de ölçbakalım bu ay da onu deneyim
dün 37.1
bugün 37.0
bide şu ottan neydi gıı hayıta mıydı nee :roflol:
aaa vücut ısın ne kadar yüksen canım senin yaaa...ben adet olduğum günlerde genelde 36 olur...eee e ben senin çatlamadan sonraki ateşini düşünemiyorum...38 falanmı oluyoki...sabah kaçta ölçüyosun..her sabah yataktan kalkmadan 8de ölç
ateşli hatunsun vesselamkaydirigubbakcemile3 evet sanırım yüksak ama benim hep 37 olur daha aşağa düştüğünü görmedim kaydirigubbakcemile3
çokmu ateşliyim nee
ayyy 31 ağst
bu arada bana yardım edin lütfen..
ovulasyon hesaplamasını yapamıyorum tarih olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?