hoşbulduk canlarım mrk ettiğinizi biliyordumda birtülü giremedim netteki sorundan
cumartesi günü gittim teyzeleri ve gördüm bebişimi 9 milim yani 1 cm olmuş ve kalbi pıt pıt atıyordu çok duygulandım darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah
evt canım denk gelemedik bi türlü
hoşbulduk canlarım mrk ettiğinizi biliyordumda birtülü giremedim netteki sorundan
cumartesi günü gittim teyzeleri ve gördüm bebişimi 9 milim yani 1 cm olmuş ve kalbi pıt pıt atıyordu çok duygulandım darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah
hoşbulduk tatlım iyiyiz çok şükür bebişle ben.siz nasılsın?
hoşbulduk canım
kızlarr ben çıkıyorum, lojmana mutfak dolabı yaptırıcaz dolabımı çizdim şimdi sipariş vermeye gidiyoruz eşimle..geldiğimde görüşürüz inşş..
öpüyorumm hepinizi..
kızlarr ben çıkıyorum, lojmana mutfak dolabı yaptırıcaz dolabımı çizdim şimdi sipariş vermeye gidiyoruz eşimle..geldiğimde görüşürüz inşş..
öpüyorumm hepinizi..
Kolay geslin canım görüşürüz opuyorumnanaktan
12 ye kalmaz demişti ama şimdi baktım yok,beklerim biraz daha olmadı ararım..
canım ben bugun pek iyi deilim midem kötüydü soda içiyorum biraz kendine geliyo gbi..cubuk kraker yiyorum bi de sanırım bi süre yemek görmek istemiyorum :1no2:
ee doktorun ne dedi ekstra bişiler söledi mi? bu arada ikametgahının oldugu yerdeki saglık ocagına gidip kayıt yaptırman gerekiyomus orda kontrol ediolarmıs seni düzenli olarak kan tahlili yapıolarmıs ayda bir aşılarını kontrol edip zamanı geldiginde arayıp cagırıolarmıs...ben de yarın gidicem sanırım saglık ocagınaa.s
öpüyorumm hepinizi..
doktorum öyle ekstra birşey söylemedi herşeyin çok normal dedi ilaçları içmeye 12.haftanın sonuna kadar devam et dedi ayrıca bolca meyve sebze ve süt ürünleri tüket dedi
kuzenim orda hemşireye canım o da bana dedi kayıt ol abla teste gidicen diye bende en kısa zamanda gideceğim
doktorum öyle ekstra birşey söylemedi herşeyin çok normal dedi ilaçları içmeye 12.haftanın sonuna kadar devam et dedi ayrıca bolca meyve sebze ve süt ürünleri tüket dedi
kuzenim orda hemşireye canım o da bana dedi kayıt ol abla teste gidicen diye bende en kısa zamanda gideceğim
Sevgicim gözün aydın canım benim,yerim ben onu 1 cm mi olmuş :)) Allah tamamına erdirsin canım
sultaaaaaaan dediğin sayfadayım...tickerı hazırladım ama nasıl buraya koyyuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?