Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

rahatsızlandın falan sandım ben işe gelmedin herhalde diye düşündüm...neyse içim rahatladı...hihoyyyt

cok sevindim bebişi ve kalp atışlarını görmene canımmm...darısı isteyen herkese inşallaaahhh

ayy çok sevindim tatlımmm :) sağlıkla kucagına da alırsın inş :Saruboceq:
aminn canımmm :Saruboceq:

hoşbulduk tatlım iyiyiz çok şükür bebişle ben.siz nasılsın?

hoşbulduk canım

canım ben bugun pek iyi deilim midem kötüydü soda içiyorum biraz kendine geliyo gbi..cubuk kraker yiyorum bi de sanırım bi süre yemek görmek istemiyorum :1no2:
ee doktorun ne dedi ekstra bişiler söledi mi? bu arada ikametgahının oldugu yerdeki saglık ocagına gidip kayıt yaptırman gerekiyomus orda kontrol ediolarmıs seni düzenli olarak kan tahlili yapıolarmıs ayda bir aşılarını kontrol edip zamanı geldiginde arayıp cagırıolarmıs...ben de yarın gidicem sanırım saglık ocagınaa.s

kızlarr ben çıkıyorum, lojmana mutfak dolabı yaptırıcaz dolabımı çizdim şimdi sipariş vermeye gidiyoruz eşimle..geldiğimde görüşürüz inşş..
öpüyorumm hepinizi..

kızlarr ben çıkıyorum, lojmana mutfak dolabı yaptırıcaz dolabımı çizdim şimdi sipariş vermeye gidiyoruz eşimle..geldiğimde görüşürüz inşş..
öpüyorumm hepinizi..

canım hayırlı oolsun bu arada unuttum tebrik etmeyi kusura bakma istedigin yeri cekmişsin kuradahihoyyyt kolay gelsin cnaımmmopuyorumnanaktan

doktorum öyle ekstra birşey söylemedi herşeyin çok normal dedi ilaçları içmeye 12.haftanın sonuna kadar devam et dedi ayrıca bolca meyve sebze ve süt ürünleri tüket dedi
kuzenim orda hemşireye canım o da bana dedi kayıt ol abla teste gidicen diye bende en kısa zamanda gideceğim

öpüyorumm hepinizi..

kolay gelsin canım lojman kuranı çekmişsin galiba umarım istediğin biyerden çıkmıştır

bende oldum kızlar, annem kardeşime hamile olduğunda arayıp aşı zamanlarını hatırlatıyorlardı. doğumdan sonrada takip ediyorlar aşı ve kontrollerini.

anladım canımm...bi arakdasım bilmiyomus 5. ayında gitmiş kızmışlarrkaydirigubbakcemile3

Sevgicim gözün aydın canım benim,yerim ben onu 1 cm mi olmuş :)) Allah tamamına erdirsin canım

evet canım ya kendi bir cm ama düşünsene o küçücük şeyin içinde birde kalp var ve atıyor mucize gibi birşey yüce rabbim ne kadar büyük ya birkere daha anlıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…