Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

karın ağrıyomuşya hamiş olsan bile
1 saat kaldı sonucun çıkmasınaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

evet hayırlısı canım,ama negatife hazırlıklı olmama rağmen şu an negatif cevabını görmekten acayip korkuyorum buna ne demeli..Saçmalık benimki de ama işte Allahtan ümit kesilmez diye inandınmı da böyle oluyor..

umutsuz yaşanmıyor canım maalsef :)
az kaldı saat 12ye :)

bu ay ben de bir dengesizim, listeden çıkartmanı istedim ama şimdi de kendimi kandırıyorum. bu bhcg sonradan da yükselebiliyormuş.

aman neyse canım yaa, hayırlısı olsun da :) heyecan yaptım.

kız sevgi neden gelmedi acaba??
ilk gelen arkadaslardan olurdu normaldee??????

evet yok bugün inş. bi terslik yokturdur..
canım yaa o bal karışımına adetin 2.günü başlanıyomuş sen başlama dedinya bırakmıştım dün tekrar başladım geç başladım yaniii:1no2::1no2:
sen hastalanırsan 2. gün başlanıyo unutma

sakin olmaya çalış canımm umarım pozitif çıkar ama hazırlıklı ol ki herşeye fazlaa etkilenmeyesinn..
evet canım allahın izniyle güzel sonuçlar gelecek inş..

ayy canım yaa izin istesen vermezler mi bir güzel dinlensenn..

evet ben de öyle düşünüyorum ama agustosun 20 sinde de izne cıkcam bayramla birlikte üc hafta ediyo..bana izin vermek pek bi zorlarına gidiyo niyeyse....bu aralar cok izin almayım diyorum ama napayım yaaa işlerine gelmiyosa ayrılmamı istesinler di mi...

evet canım Allah büyük hiç beklenmeyen anlarda neler oluyooo.
ama kendinide çok kaptırma ben bu ay öyle oldum çok kaptırdım
hastalandığım halde inanmak istemedim hatırlıyosan yok gecikti,yok kesildi,yok yerleşme kanıdır.
inanırmısın hala hamileydimde söküldüm diye düşünüyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evettt yaaa ben de merak eetttimmm :bbo:

belki dışarıda işleri vardır..

evet canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
bekleyip göreceğiz..

sakin olmaya çalış canımm umarım pozitif çıkar ama hazırlıklı ol ki herşeye fazlaa etkilenmeyesinn..
evet canım allahın izniyle güzel sonuçlar gelecek inş..

herşeye hazırım bekliyorum guclubacismile

opuyorumnanaktan iyiki varsınız :1hug:

aaaaaaaa kusura bakma canım ben hayıtı adetten sonra diye okumuştumm o yüzden devam etme dedimm..
benim adetim gecti ben de bir daha ki adete başlayayım o zaman..

biz bir grup ruh hastasıyız canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım sağlığından önemli hiçbirşey olamazzz..
rahatsızsan mecbur izin vermeleri gerekiyor..hamilesin bir de yanii..

aaaaaaaa kusura bakma canım ben hayıtı adetten sonra diye okumuştumm o yüzden devam etme dedimm..
benim adetim gecti ben de bir daha ki adete başlayayım o zaman..

neyse geçti artık bi dahaki sefere sen yanlış başlama diye söyledimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…