evet önceden çoktu ama evlenince fitil fln kullandığım için azaldıı
ama hala var tabi biraz onu bitirmeye çalışıyorum yarında maydanoz çöpünü kaynatıp içicem ondan sonrada papatya
ooooffff of:1closedeyes: :1closedeyes:
kızlar benim adam gelmedi alışkın değilim akşamları yalnız kalmaya
korkuyorummeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
benim ablamda senin gibiydi bir demet maydonozu sapıyla kaynatıp içti her gün o ay hamile kaldı bütün iltihabı sökmüştü maydonozz..
miktarı neydi canım hergün 1 bardakmı içti ay tadı çoookkk kötü yaaa:sinifsinif: :sinifsinif:
annemin zoruyla içmiştim evlenmeden bir yudum alabildim sadece çıkarıyodum nerdeyse
kız ben siirt gibi bir yerde çoğu gece tek kalıyorumm..bekarken 1 kere bile kalmış değilim annem komsuya inse kıyameti koparırdım şimdi böyle bir yerde tek kalabiliyorum..dua et için ferahlarr..
geldiiimm,ay kızlar saçlarım çok dökülüyor benim yaa kel kalmaktan korkuyorum yanii
bence sen direkt bir aspirin iç. kanı sulandırır, reglini hızlandırır.
bilmiyorum ay evde cadde üstünde şükür ıssız değil ama korkuyorum:1no2: :1no2: iştee
canım bir adet olda rahatla sonra başlaa..
aslında nette araştırsan bulursun bazı bitkiler iyi gelebilir sökülmeyee ama ben bünyeyi bozmasından korkuyorumm..
canım her gün sabah akşam birer bardak içiyordu ama ne kadar katıyordu bilmiyorum..onu yarın öğrenir yazarım sana..
evet tadı çok kötüymüş ama dayandı..şimdi 8 yaşında kızı var..
sıhatler olsun canımmm...
benim de çok dökülüyor zaten saçım da çok az ne yapacaz bilmiyorumm..
off ne yapsam bilemedim..bende senin gibi oldum bekle beklee ama 18 gün sürerse ben çıldırırım yanii
off ne yapsam bilemedim..bende senin gibi oldum bekle beklee ama 18 gün sürerse ben çıldırırım yanii
Allah bağışlasın canım darısı bizlere yarın mutlaka bekliyorum canım çay bardağımı su bardağımı ,
açmı tokmu beni bilgilendirirsen sevinirim hayatım birda adet günlerine dikkat etmişmi
tam 1 aymı içmiş onuda sorarsanyerimseniben
lavanta kürü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
lavanta kürü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam hepsini sorucam canımm..
yarın yazarım mutlakaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?