Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

allah korusun canım çok stres yapıyor allah kimseye vermesinn...

evet canım çok stresli şimdiden anlayabiliyorum..

cıp cıp yaptınmıııı

yaptım bayanssulusmile miisss gibi oldum

ilk defa duyuyorummm kaydirigubbakcemile3

ibrahim saraçoğlunun,kesin çok etkilidir ama fırsat bulamadım yapmaya..

banyodan önce sürüp yarım saat falan bekliyorsun herhalde değil mi canım,ayy vıcık vıcık kaydirigubbakcemile3

evet cnım öyle ama ben banyodayken biraz ıslattım yarım saatte beklemedim hiçbirinde ama etki etti şükür kesin dene iyi gelicek ve çok güzel parlıyo saçlarınopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bayanssulusmile bayanssulusmile

teşekkür ederim kuzucum, sağol :)
sabun yağdan daha az zahmetli, dene memnun kalacaksın.

ilk birkaç yıkamada alışamıyorsun ama sonra da vazgeçemiyorsun.

bende seni sorucaktım,teşekkürler canım.
aktardan alırım zeytinyağı sabunu..denerim valla.

evet evet bu çokk daha şekerr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

o nasıl oluyormuş :uhm:
merak ettim.

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu-Saç dökülmesi için lavanta kürü

Bir tutam (yaklaşık 5g) lavantayı 750 ml kaynamakta olan suya ilave ediniz. Yaklaşık 5 dakika yüksek sıcaklıkta (kaynama noktasına yakın) demleyiniz. Demleme tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz ve ılıkken süzünüz. Eğer, saçlarınız temiz ise demlediğiniz lavanta suyu ile saçlarınızı yıkayınız ve yarım saat etki ettiriniz.
Yarım saat etki ettirdikten sonra sadece suyla durulayınız. Eğer, saçlarınız kirli ve çok yağlanmış ise, önce sabun (tabii yeşil sabun) veya şampuanla yıkayınız. Sonra demlenmiş lavanta suyu ile yıkayarak, yarım saat etki ettiriniz. Daha sonra sadece su ile durulayınız. Saç dökülmesi durana kadar haftada bir-iki defa uygulanır. Saç dökülmesi durduktan sonra önleyici amaçlı olarak zaman zaman uygulanır.

aslında becerebilsem zeytinyağı çok faydalı ama işte banyoda zahmetli geliyor bana çok sempatiksalakcinni

ama faydası çok.

hıımmm süpermiş.
bunu denemek üzere not alıyorum.
mis gibi de kokarım artık bayanssulusmile

bu arada duruşah'a iyi geceler derken saat gözüme ilişti, geç olmuş kızlar boshayallersmile

herkes misler gibi olduğuna göre misler gibi bir uyku dilerim hepinize opuyorumnanaktan
gerçi bu sıcakta çok zor oluyor biliyorum ama deliksiz uykular uyuyun kızlar, hepinize iyi geceler yerimseniben

kociş yolu bekleyenlere de sabır olsun, ben kaçtım.
yarın görüşürüz.

tşk ederim canımmm..
iyi geceler tatlı rüyalarr..

iyi geceler canıııımm iyi uykularopuyorumnanaktan

evet bende bakıyorum saate bir yandan..

canımm iyi geceler tatlı rüyalar,yarın görüşürüz..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayrıca avatarın çok cici :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…