- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
canım ben bal tarçın çörek otu yedim hamile kaldığım ay
selam canım nasıl oldun umarım daha iyisindir
hiç sorma canım ya burada kavruluyor nefes alamıyorum işyerinde
selam canım nasıl oldun umarım daha iyisindir
slmm canımmm nerelerdesin??
biz iyiyiz sen nasılsın bakalımm??
idare ediyorum işte kızlar....doktora gittim sabah...mide bulnatısı için ilaç verdi ama cook zorda kalmadıkca içme dedi..ben de içmeyi düşünmüyorum ama yine de alalım bakalm...23 mm olmus bizim minikkk...bi daha hiç yemek yiyemiyecekmisim gbi geliyo...çorba içebiliyorum sadece o da cok az...
kızlar günaydın
sabah hastalandım,çok fenayımm ilaç içtim ama çok sancım var..Aman neyseki oldum şükür şikayet etmek istemiyorum..
idare ediyorum işte kızlar....doktora gittim sabah...mide bulnatısı için ilaç verdi ama cook zorda kalmadıkca içme dedi..ben de içmeyi düşünmüyorum ama yine de alalım bakalm...23 mm olmus bizim minikkk...bi daha hiç yemek yiyemiyecekmisim gbi geliyo...çorba içebiliyorum sadece o da cok az...
hadi yaaaaaa ohaoldumsmileohaoldumsmile
nie hiç duymadım ben bunu ay heycanlandım kaydirigubbakcemile3
ben sabah akşam yiyom valla
kız senin bebiş benimkinin 2 katındanda fazla
benimki 9 mm seninki 23 mm
ayy canım benim sen aynı benim gibi olmuşsun..ben de dr a gitmiştim mide bulantısı ilacı verdi ama zorda kalmadan içme demişti..ben hiç içmedimm..ama benim gebeliğim devam etseydi ben artık lavaboya bir çekyat atacaktımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy kocaman olmuş yaa zaman ne çabuk geçiyorr..
23 mm mi:)) ayy yirimm..
canım yumurtalama böyle çıkıyo sende de mi böyle çıkıyodu
yaklaşık 28 gün sürüyo
bir sonraki adet 18.8.2010
gebe kalman açısından şansınn yüksek olduğu günler
30.07.2010
04.08.2010
kuzular ben çıkıyorum canlarımmm.
yarın görüşürüz.son 3günüm ya ayın 6si gelsin istemiyorummmmm
kız senin bebiş benimkinin 2 katındanda fazla
benimki 9 mm seninki 23 mm
oy miniklerime nasılda büyüolr anneciklerini içinde allhım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
slm kızlarrrr maşallah herkesler burdaa
oy miniklerime nasılda büyüolr anneciklerini içinde allhım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
selam hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?