ben geldim sayfa kapanmış yaa kendi mi kapandı ben mi kapattım anlamadım hatırlamıyorum
istifa etmem yakındır haberiniz ola,zaten bi kapıştık patronlaklava: yedi zılgıtı benden kaydirigubbakcemile3
ben geldim sayfa kapanmış yaa kendi mi kapandı ben mi kapattım anlamadım hatırlamıyorum
istifa etmem yakındır haberiniz ola,zaten bi kapıştık patronlaklava: yedi zılgıtı benden kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımmm...
iyi yapmışsınn tatlımmm kaydirigubbakcemile3
iyi etmişsin canım bunlara böyle davramazsan tepene çıkarlar yüz bulup
edamm ablanın yaptığı şey neydi canım.Maydonoz suyu mu içt?geçmişe baktım ama göremedim canım.
Vallahi sinir oluyorum elimde değil,zaten hastayım keyfim yok,hiç çekemez durumdayım yani..
İstemiyorum artık burada çalışmak yaa ne yapsamm
Yeni bir yere başvurmaya da cesaretim yok,ya hamile kalırsam? Nasıl olacak?
Evde otursam onada cesaret edemiyorum.
Şikayet ede ede gelip gidiyorum ama mutlu değilim burada..Şartlarım iyi ve rahat bir yandan da,karışan eden yok
çok karışık kafam :uhm:
slm kızlar nasılsınız?
Edacım ablan ne için maydanoz suyu içti anlamadım geçmişi okumadım da canım benim
slm kızlar nasılsınız?
Edacım ablan ne için maydanoz suyu içti anlamadım geçmişi okumadım da canım benim
slmm tatlımmm..
ablamda iltihap vardı genç kızlıgından beri 1 sene çocugu olmadı sonra kayınvalidesi maydonuz suyu içirdi ona o ay hamile kaldı..
canım kafan rahat ve karışanın falan yoksa şartların iyiyse çıkma derim hamileliğini rahat geçirirsinn..
slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz canım sen nasılsın
slmm tatlımmm..
ablamda iltihap vardı genç kızlıgından beri 1 sene çocugu olmadı sonra kayınvalidesi maydonuz suyu içirdi ona o ay hamile kaldı..
hadi ya süpermiş iltihap için maydanz suyu iyi geliyo demek aklımızda bulunsun bak bu da
ehh bir kalabilsem kalamıyorum ki,ha kaldım ha kalıcam diye 1 buçuk sene gitti ömrümden..Herşeyi ona göre planlıyorum ortada fol yokken..yumurta var ama fol yok kaydirigubbakcemile3
canım bir sorun olmadıgına göre her an kalabilirsin o yüzden ona göre plan yapmaya devam et bencee..
benimde genç kızlığımda başladı ay hatta çocuk denecek yaşta bikere yerleşince geçmiyo işte:sinifsinif: :sinifsinif:
gerçi bende evlenene kadr çok çaba sarfetmedim evlendikten sonra fiitil kullandım biraz azaldı ama var
bakalım buna herkes kökten çözüm diyo annem garibim çok uğraşmıştı bekarken içiremedi varmış bildiğia.s a.s
ama bu sefer içicem yerimseniben yerimseniben
ehh bir kalabilsem kalamıyorum ki,ha kaldım ha kalıcam diye 1 buçuk sene gitti ömrümden..Herşeyi ona göre planlıyorum ortada fol yokken..yumurta var ama fol yok kaydirigubbakcemile3
canım bir sorun olmadıgına göre her an kalabilirsin o yüzden ona göre plan yapmaya devam et bencee..
hani burada bahçeci kliniğinde bir doktor soruları yanıtlıyor ya orada sebepsiz infertilite de demişki laparoskopi yapılmadan kimseye sebepsiz infertilite denemez..yani rahim filmi hormon tahlili sperm testi herşeyi yaptık sorun yok diyorsunuz ama eğer erkekte sperm rahatsızlığı yoksa,mutlaka kadının laparoskopi yaptırması lazımmış,aslında sorun olup olmadığını anlamak için.bana yapılmadı mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?