Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben geldim sayfa kapanmış yaa kendi mi kapandı ben mi kapattım anlamadım hatırlamıyorum
istifa etmem yakındır haberiniz ola,zaten bi kapıştık patronla klava: yedi zılgıtı benden kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımmm...
iyi yapmışsınn tatlımmm kaydirigubbakcemile3

ben geldim sayfa kapanmış yaa kendi mi kapandı ben mi kapattım anlamadım hatırlamıyorum
istifa etmem yakındır haberiniz ola,zaten bi kapıştık patronla klava: yedi zılgıtı benden kaydirigubbakcemile3

iyi etmişsin canım bunlara böyle davramazsan tepene çıkarlar yüz bulup

edamm ablanın yaptığı şey neydi canım.Maydonoz suyu mu içt?geçmişe baktım ama göremedim canım.

hoşgeldin canımmm...
iyi yapmışsınn tatlımmm kaydirigubbakcemile3

iyi etmişsin canım bunlara böyle davramazsan tepene çıkarlar yüz bulup

Vallahi sinir oluyorum elimde değil,zaten hastayım keyfim yok,hiç çekemez durumdayım yani..
İstemiyorum artık burada çalışmak yaa ne yapsamm
Yeni bir yere başvurmaya da cesaretim yok,ya hamile kalırsam? Nasıl olacak?
Evde otursam onada cesaret edemiyorum.
Şikayet ede ede gelip gidiyorum ama mutlu değilim burada..Şartlarım iyi ve rahat bir yandan da,karışan eden yok
çok karışık kafam :uhm:

canım kafan rahat ve karışanın falan yoksa şartların iyiyse çıkma derim hamileliğini rahat geçirirsinn..

slm kızlar nasılsınız?
Edacım ablan ne için maydanoz suyu içti anlamadım geçmişi okumadım da canım benim

slmm tatlımmm..
ablamda iltihap vardı genç kızlıgından beri 1 sene çocugu olmadı sonra kayınvalidesi maydonuz suyu içirdi ona o ay hamile kaldı..

canım kafan rahat ve karışanın falan yoksa şartların iyiyse çıkma derim hamileliğini rahat geçirirsinn..

ehh bir kalabilsem kalamıyorum ki,ha kaldım ha kalıcam diye 1 buçuk sene gitti ömrümden..Herşeyi ona göre planlıyorum ortada fol yokken..yumurta var ama fol yok kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız?
Edacım ablan ne için maydanoz suyu içti anlamadım geçmişi okumadım da canım benim

selam canım hoşgeldin,iyiyiz sen nasılsın?

slmm tatlımmm..
ablamda iltihap vardı genç kızlıgından beri 1 sene çocugu olmadı sonra kayınvalidesi maydonuz suyu içirdi ona o ay hamile kaldı..

benimde genç kızlığımda başladı ay hatta çocuk denecek yaşta bikere yerleşince geçmiyo işte:sinifsinif: :sinifsinif:
gerçi bende evlenene kadr çok çaba sarfetmedim evlendikten sonra fiitil kullandım biraz azaldı ama var
bakalım buna herkes kökten çözüm diyo annem garibim çok uğraşmıştı bekarken içiremedi varmış bildiğia.s a.s
ama bu sefer içicem yerimseniben yerimseniben

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
maonyaaa|05.08.2010
N_a_l_a_n|06.08.2010
elfkaya|07.08.2010
busecan35|09.08.2010
pretty9217|10.08.2010
perininkizi|10.08.2010
KUBI|11.08.2010
duruşah|12.08.2010
trhn1677|14.08.2010
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
minikkuzucum|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|10 hafta
babu|9 hafta
impaladeniz|8 hafta
darkangellove58|7 hafta
CNNYSR|7 hafta
ozpar|5 hafta

[/table]

hadi ya süpermiş iltihap için maydanz suyu iyi geliyo demek aklımızda bulunsun bak bu da

evet çok iyi geliyor yanlız çok ilerlemişse ilk ayda kalmak zor olur..ablamın orta derecede bir iltihaplanmaydı..bazıları çok ilerde oluyor tüpleri tıkamış oluyor o zaman açması zorlaşıyor tabii..

haklıymış annen vallaa...
canım bir demet maydonozu 1 litre suda 5 dk kaynatıyorsun...soğuyana kadar maydonozlar içinde kalıyor soğuduktan sonra süzüyorsun..bunu gidip gelip içiyorsun bir gün içinde, her gün taze yapıyorsunn..
zaten ablam çok fazla içmeden hamile kalmış..adetliyken içilmiyormuş kanaman çoğalabilirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…