Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bencede kız olacakk hihoyyythihoyyyt
bence seninki erkek babucum..
sevgininkide erkek bencee..
ikili test kanda bakılıyor dimi canım??

11-14 testi temel olarak iki ayrı incelemenin birarada değerlendirilmesi ile yapılır. Bunlar:

Bebeğin ensesinin arkasında bulunan sıvı kısmın kalınlığının ultrason ile ölçülmesi (fetal ense kalınlığı)
Anneden alınan kan örneğinde gebelik hormonu olan beta-hCG'nin serbest kısmının (free beta-hCG) ve PAPP-A (gebeliğe özgü plazma proteini-A, pregnancy associated plasma protein-A) adı verilen bir diğer proteinin ölçülmesidir
Bu ölçümler tek başlarına yapıldığında duyarlılıkları düşükken bir arada değerlendirildiklerinde başarı şansı %90'a kadar çıkmaktadır

böyleymiş şekerim...bi de üçlüsü ve dörtlüsü var onlar kanda yapılıyo sanırım...

eyvaaaaaaahh kuşum küstüü ne yapıcazz,
Affet beni Sultanım ben ettim sen etme,bak herkesin önünde özür diliyorum,affetmek büyüklüktür..
Hadi barışalımmm a.s.
:1hug:

canım 12. haftada ögrenende var..
12 haftadan sonra her an öğrenebilirsin yani birazda sansınaa..
dün bir arkadas 21. haftada hala öğrenememiş zilli kendini göstermiyormuş..
ayy aklıma zilli geldi kızı mı olacak ne aşkmeleğinin??

aslında 3 ayın bitiminde görebiliyor dr cinsiyeti kızlar birazad bakanın ustalıgında iş ben 12 haftada ögrenmiştim cinsiyetlerini bebişlerimninnn
canım tşk ederimm opuyorumnanaktan
ben ıslaklık hissediyorum ama şuan öyle yogun bir akıntım yokk..
o zaman benimki 2-3 gün için yumurtlamam olur ayy tam taşınmaya denk geliyor :çok üzgünüm:

olsun sekercm at esyayı eve gece sizn daha neeeeeeeeee ıslaklık hissetmeye başladıgında çalışmalrı hızlandırrrrrr dedi dr banaaaaaaaaaabayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
evet canım ne olacagı hiç belli olmaz....bir araya geldigiiniz her anın tadını cıkarınhihoyyyt

evetya zorunluluk gibi hisettmemek gerek har anı yasamak gerek dolu doluuukaydirigubbakcemile3

off kızlar kitap okuyorum kitapta çoçuğu olmayan kadınları anlatıo,tv açıyorum bebeği olmayan çiftleri gösterio ,toplumda sanki hep bu konu konuşuluo,magazin izliyorum gebe haberleri,dün kayınbabam bi çiftten yana çoçukları olmadığı için boşanmışlar dedi tabi ben hemen üstüme alındım acaba benidemi istemiyolar dieeee.belki saçma gelecek ama herşeyi üstüme alır oldummm:çok üzgünüm:

ayy canım benim öyle düşünmeee..
allah herşeyin hayırlısını versinn..
handancım bize bugün ne güzel bir söz söyledi ona hatırla..
demek zamanı daha gelmedi..muhakkak gelicek seninde bebişin olacaktırr..

evet canım ne olacagı hiç belli olmaz....bir araya geldigiiniz her anın tadını cıkarınhihoyyyt

evet evet evet hihoyyythihoyyyt
ama yorgunluktan çalışmada yapamıyoruz..o yaklaşıyor ben kaçıyorum dünden beri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

off kızlar kitap okuyorum kitapta çoçuğu olmayan kadınları anlatıo,tv açıyorum bebeği olmayan çiftleri gösterio ,toplumda sanki hep bu konu konuşuluo,magazin izliyorum gebe haberleri,dün kayınbabam bi çiftten yana çoçukları olmadığı için boşanmışlar dedi tabi ben hemen üstüme alındım acaba benidemi istemiyolar dieeee.belki saçma gelecek ama herşeyi üstüme alır oldummm:çok üzgünüm:

çünkü bu konuyu düşünüyoruz sürekli ve beynimiz buna yönelmiş durumda,algıda seçicilik deniyor buna.
sen mesela tatile gitmek istesen gidemesen hep bu konuyu düşünsen,her yerde tatille ilgili şeyler görürsün..
Onun gibi

11-14 testi temel olarak iki ayrı incelemenin birarada değerlendirilmesi ile yapılır. Bunlar:

Bebeğin ensesinin arkasında bulunan sıvı kısmın kalınlığının ultrason ile ölçülmesi (fetal ense kalınlığı)
Anneden alınan kan örneğinde gebelik hormonu olan beta-hCG'nin serbest kısmının (free beta-hCG) ve PAPP-A (gebeliğe özgü plazma proteini-A, pregnancy associated plasma protein-A) adı verilen bir diğer proteinin ölçülmesidir
Bu ölçümler tek başlarına yapıldığında duyarlılıkları düşükken bir arada değerlendirildiklerinde başarı şansı %90'a kadar çıkmaktadır

böyleymiş şekerim...bi de üçlüsü ve dörtlüsü var onlar kanda yapılıyo sanırım...

hayırlısı canım inş o günlerinide görücezz hihoyyyt

ben de erkek gbi hissediyorum...ama hayırlısı olsun saglıklı olsunlar da gerisi önemli değil tabi kiiii:Saruboceq:

erkek bebek daha önce hissediliyor benim 2 kizdya bebeklerim biri kız biri oğlan sag tarafım seğirirdi hepotarafda oğluşum varmışşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan

olsun sekercm at esyayı eve gece sizn daha neeeeeeeeee ıslaklık hissetmeye başladıgında çalışmalrı hızlandırrrrrr dedi dr banaaaaaaaaaabayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaaaaa çalışmalara başlamam lazım desenee..
dur ben bu gece kocaya yanaşayım bari kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o zaman beni çıkartın 3 takılın ben yalnız kalırım hamiş.:dilcikar::dilcikar:

ama olmazzzz kiii :çok üzgünüm:
biliyorsun sensiz olmazz..benim aklıma o an handanla birlikte geldi..
sensiz olur mu hiçç..sen bizim baş tacımızsınn olumunekankayizsmile

kızlar ben cüz sürmeye başlıcam bugün.kuranı yeni öğrendim ya internetten açıp sürücem.yarın adet günüm ya geç kalırım die ben bugünden başlıcam.
onun için 1 1.5 saat size katılamıcam.grşrz cicişler.

Back
X