Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım doktor bizede verdi 2 tane vesikalık fotoğrafını kaydirigubbakcemile3
bende çerçeveletip assammı acaba kaydirigubbakcemile3

yap canım abimlerinde var öyle çerçeveli ama onlardaki gözleri kolları gln belliydi biraz
bilmiyorum kaç aylıkkenki ultrason resmi.. yatak odalarında duruyo sende yaptır hatıra kalır...a.s a.s

bende mantar yoktu hiçte olmadıı ama ilişkiden sonra kaşıntı oluyo bazen yanma eşliğinde ayyyy odamı başladı acababilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
bu ne ay hangibirine baıcaz bizz muayene oldum canım alttan fitilden sonra azaldı benimde akıntım ama mantar olduğunu sanmıyorum şimdilik sirkeli suya direkmi oturuluyo
yinede bilgimiz olsun

canım mantar olsa doktor söylerdi değil demek ki o zmn korkulacak bi şey yok...mantar olsa da korkmana gerek yok iltihap mantar gbi şeyler kadınların hepsinde yılda en az iki kere olurmus...kimininki biraz daha rahatsız edici olurmus kimi farketmezmiş...canını sıkma sen...sirkeli suya oturuyomussun direk canım..ama yine de doktor mantar demeden yapma bi şey sen..a.s

yap canım abimlerinde var öyle çerçeveli ama onlardaki gözleri kolları gln belliydi biraz
bilmiyorum kaç aylıkkenki ultrason resmi.. yatak odalarında duruyo sende yaptır hatıra kalır...a.s a.s

bende bir albüm gibi bişey yapmak istiyorum aslında canım ona bebişin hep ilkleriyle ilgili resimlerini koymak istiyorum ilk ultrasonu doğumdaki ilk resmi ilk banyo yaparkenki hali bunun gibi şeyler bakalım kısmet

bende bir albüm gibi bişey yapmak istiyorum aslında canım ona bebişin hep ilkleriyle ilgili resimlerini koymak istiyorum ilk ultrasonu doğumdaki ilk resmi ilk banyo yaparkenki hali bunun gibi şeyler bakalım kısmet

canım ultrason resimleri zamanla siliniyomus bi yerde okumustum...ya albümde saklayın ya da tarayın bilgisayarınızda saklayın diyodu...eşim fotografını cekmeyi düşünüyokaydirigubbakcemile3

ne kadar stres yapar endişe duyarsan o kadar zorlaştırırsın relax ol kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu ay öyle olcm durmadan gezip tozucam vallaa düşünmemeye çalışcm
benim kociş gibi konuştun yıııııvvrımm:jeyyar: :jeyyar:

evet öle yapalım canımm...kimbilir sonraki isimleri ne olcak...kaydirigubbakcemile3 bitişi de kavun karpuzla yaparız herhaldeeekaydirigubbakcemile3

fasulyeden sonraki aşama bamyakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o zman elleri fln oluşmaya başlar ayyy Allah'ımın mucizesine bak:Saruboceq:

eda yıııııııvrım mayanoz kürüne başlıycam ama sadece iltihap varsa faydası olur tabi dün sen birine yazmıştınya
ALLAH KORUSUN tüpler kapalıysa benimbilmiyorumkismile
hsg de çektirmedim ay bi kaç ay bekleyelim diyeee gitsemiydim hemen
benim adam bkleyelim bikaç ay daha dedi onun için..

canım ne kürü anlamadım.bende iltihap var tüplerim onun için kapalı bana sölede bende yapım

bu ay öyle olcm durmadan gezip tozucam vallaa düşünmemeye çalışcm
benim kociş gibi konuştun yıııııvvrımm:jeyyar: :jeyyar:

ohh en iyisini yaparsınn..
senin kociş çok mantıklı konuşmuş yavrıııımmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ne kürü anlamadım.bende iltihap var tüplerim onun için kapalı bana sölede bende yapım

maydanoz kürü canım eda anlattı yarın başlıycam
1ltsuya yapraklarıla çöpüyle birlikte 1 bağ maydanoz 5 dk kaynatılacak
git gel iç bunu dedi ılıdıktan sonra
ben 3-4gün uygulamayı düşünüyorum bu ay a.s a.s
ama 1ay içilebiliyomuş adetli günlerin hariç

canım ultrason resimleri zamanla siliniyomus bi yerde okumustum...ya albümde saklayın ya da tarayın bilgisayarınızda saklayın diyodu...eşim fotografını cekmeyi düşünüyokaydirigubbakcemile3

aaa siliniyormuymuş bilmiyordum valla bilgisayara tarattırıp ordan fotoğraf gibi çıkarttırsakmı acaba o zaman silinmez

ohh en iyisini yaparsınn..
senin kociş çok mantıklı konuşmuş yavrıııımmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet çok mantıklı konuşur ama bazen sinirlerimi bozuyoo:kızgın:
diyorumya kolum bacağım ağrıyo desem pskolojik der hemen.. pskopata abğlıycak beni böyle giderseeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X