Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

İyiyim canım geldik yine işe ,bugün pek keyfim yok niyeyse kendimi kötü hissediyorum..

bal tarçın çörekotunu içiyorsun hala dimi sultan?benimkide kesildi sanki dün geceden beri gelmemiş,birde benim midemi kötü yaptı sanırım ama içiyorum yinede..

Günaydın canım,ateşin yüksek halaavhihoyyyt hihoyyyt

günaydın canımmmm :3:

günaydın canikom idare eder iyiyim..

şekerim niye idare ediyosun bakiiimmm....iiyi ol lütfennnnnopuyorumnanaktan

kubi kan testi yaptırmayamı gitti???Daha 1 hafta varmış tarihine niye acele etti ki?şüphelendiği bir durum mu var?

günaydın kızlarr
Temmuz :nazar:
13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,5 regl
15 temmuz 3. gün 36,5 regl
16 temmuz 4. gün 36,4 regl
17 temmuz 5. gün 36,3
18 temmuz 6. gün 36,2 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,2
20 temmuz 8. gün 36,2
21 temmuz 9. gün 36,4 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,2
23 temmuz 11. gün 36,4 çalışma
24 temmuz 12. gün 36,5
25 temmuz 13. gün 36,4 çalışma
26 temmuz 14. gün 36,4
27 temmuz 15. gün 36,4
28 temmuz 16. gün 36,2 çalışma
29 temmuz 17. gün 36,3 çalışma
30 temmuz 18. gün 36,5
31 temmuz 19. gün 36,8 çalışma
01 ağustos 20. gün 36,8
02 ağustos 21. gün 36,8
03 ağustos 22. gün 36,7 çalışma
04 ağustos 23. gün 36,8
05 ağustos 24. gün 36,8

günaydınnn canımmmm..

edacıııkkk nasılsın?? dün cok sinirlenmişsin okudum gecmişi...ama böyle şeylere sıkma canını şekerim...üç günlük dünya bi de bunlara mı kafamızı yoracagız..her sey olacagına varıyo sen ne kadar didinsen boşşa.s

kubi kan testi yaptırmayamı gitti???Daha 1 hafta varmış tarihine niye acele etti ki?şüphelendiği bir durum mu var?

canım bizim miniği bilmiyo musun işte sabreedemiyo...bi yakınının işi için gidecekti saglık ocagına gitmişken ben de test yaptırayım dedia.s

başka bi forumda bunu sormuşlar, cevaplardan biri bu şekilde;
Benim rahmim tam bicornis ve geçen sene kasım ayında hamile kaldım hemde evlendiğimin 10. günü. Temmuz'da doğum yaptım ve şimdi canavar gibi bir oğlum var. Bilmiyorum sende durum şu an ne çünkü epey olmuş mesajı yazalı umarım hamilesindir ama görünce bi umut olur diye yazmak istedim. Ben hamileliğimde çok çektim, sürekli kanamam oluyodu, düşük tehdidi vardı ama düşmedi işte aşkım. Sonra erken doğum tehdidi başladı ama dikkat edersen hepsini atlatırsın. Tabi ailenin desteğide şart. Oğlum normal gününden sadece 4 gün erken doğdu. Şimdi maşallah canavar gibi. Hiç kendini üzme bebişini kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla. Moralini çok yüksek tut. Cevap yazarsan sevinirim bebiş varmı diye. Öptüm canım.

bu arkadaşda tam bicornis varmış mesela ve hamile kalmış. yani anladığım hamile kalmaya engel değil, sadece hamilelik süresince daha dikkatli olman gerekebilir. bide seninki hafifmiş. sıkma canını bence güzelim.

çok teşekkür ederim canım sağol bilgilerin için hepinizden allah rzı olsun

şekerim niye idare ediyosun bakiiimmm....iiyi ol lütfennnnnopuyorumnanaktan

Ne bilim canım olur ya bazen hani sebebpsiz..Düzelirim merak etme,herhalde eşimle uzun süredir görüşemiyoruz yaa işi yüzünden,depresyona girdim evde tek başımayım neredeyse 1 buçuk aydır..Özledim onu ondan huysuzumm :çok üzgünüm:

günaydınnn tatlımm..

günaydın canım,neler olmuş mutfakla ilgili,ne yaptın şimdi yeni yere mi verdin sipariş o ne zaman getirecek?

ayyyy hperi canım çok teşekkür ederim akşamdan beri valla çok kötü hissediyordum tam diyorum bu ay yumurtalar büyümüş tutar inşallah diyorum bi bakıyorum bi problem çıkmış dayanamıyorum artık yaaa
allah razı olsun sizlerden valla büyük destekçisinizzz birde bu problemler yetmiyormuş gibi işten çıkartılma gibi bi problem daha var aralıkta galiba bizleri işten çıkartacaklarmış al bi sorun daha

üzülme tatlımm..allah yardımcın olsunn..
allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar canımm..

Back
X