Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

cnm şakasına dedim ben alındın mı:çok üzgünüm: kan testi yaptırmıştım sonuç bekliyom cnm :çok üzgünüm: kızdın mı bana bebişi veren rabbim kolaylığınıda verir ama ben şaka dediydim :çok üzgünüm:
yok kıs sadece sen öle söledin diye söledim. benim öle olmadık şeye kızma küsme huyum yoktur hayattaolumunekankayizsmile kan testi yaptırdın sonucunu evde mi bekliyon nasıl oluyo anlamadım ki?

bundan sonra konuşursam tıııııpppppppppp mafoldumben

KIZLAR SANKİ BU TOPİKTEKİLER SEÇİLMİŞTE GELMİŞ YAA HERKES NE KADAR ŞEKER.
HERKES ÇOK ANLAYIŞLI, SEVİYELİ, DENGELİ...
ÜYE OLDUĞUM İLK GÜN BURAYA KATILDIM VE BU TOPİKTE KALDIM
KENDİMİ ÇOK ŞANŞLI HİSSEDİYORUMMMopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

KIZLAR SANKİ BU TOPİKTEKİLER SEÇİLMİŞTE GELMİŞ YAA HERKES NE KADAR ŞEKER.
HERKES ÇOK ANLAYIŞLI, SEVİYELİ, DENGELİ...
ÜYE OLDUĞUM İLK GÜN BURAYA KATILDIM VE BU TOPİKTE KALDIM
KENDİMİ ÇOK ŞANŞLI HİSSEDİYORUMMMopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sana katılıyorum canımmm..
gerçekten seçilmiş gibiyiz..herkes çok iyi düzgün insanlarr..

yok kıs sadece sen öle söledin diye söledim. benim öle olmadık şeye kızma küsme huyum yoktur hayattaolumunekankayizsmile kan testi yaptırdın sonucunu evde mi bekliyon nasıl oluyo anlamadım ki?

sevindim cnm bi anda bana kızdın zannettim ben kendimi savunamam sakın kızma bana içim de 1 gıdım kötülük varsa vur beni tabancayla akannehir :roflol: cnm ben netten kolaylıkla öğrenebiliyorum hemşire teeee pazartei alcan dedi sempatiksalakcinni ama ben burdann 2 saat sonra öğreniyorum protokol numarası oluyo tahlil kağıtlarında onunla öğreniyorum bide tc ile süper oluyo daha doktora gitmiyorum cnm ben sağlık ocağına verdim bilmiyorumkismile :içelim:

sevindim cnm bi anda bana kızdın zannettim ben kendimi savunamam sakın kızma bana içim de 1 gıdım kötülük varsa vur beni tabancayla akannehir :roflol: cnm ben netten kolaylıkla öğrenebiliyorum hemşire teeee pazartei alcan dedi sempatiksalakcinni ama ben burdann 2 saat sonra öğreniyorum protokol numarası oluyo tahlil kağıtlarında onunla öğreniyorum bide tc ile süper oluyo daha doktora gitmiyorum cnm ben sağlık ocağına verdim bilmiyorumkismile :içelim:
iyi hadi hadi. inşallah iyi çıkar sonuç. ne zaman çıkıyo dua edelim hep beraber. şimdi hemen çıkıcak mı?

o nasıl oluyo canım sağlık ocağında belli bi işlem yaptırıyomusun
bizim evin hemen altında sağlık ocağı hast. uğraşmaktansa ordan yaptırmayı düşünüyorum bende bu ay

edammm, minikkuzucum+, makca, KUBI+, babu+, busecan35+, darkangellove58+, tırtılkurabiye :nazar::nazar::nazar:

Back
X