Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

gebelik org da 8. haftaya girince yazıyo.artık folik asit takviyesine gerek yok yazıyo.

ben de yengeç opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yengeçlerin kendi doğruları vardır
bazen anlaşılamayacak kadar neşeli olurlar,
bazende tıpkı bi yengeç gibi kabuklarına kapanırlar
dış dünya ile ilgilerini keserler
dıştan soğuk dururlar ama çok candan insanlardırrra.s

kızlar nasılsınız,ben bir uğradım eğer bir mani çıkmazsa buralardayım çıkarsa her an uçabilirim
yazdıklarınızı okuyacağım diye 15 dk geçti zaten

gebelik org da 8. haftaya girince yazıyo.artık folik asit takviyesine gerek yok yazıyo.

evet canım ben de takip ediyoprum sürekli o siteyi adam cok iyi acıklamıs her seyi...canım benim iki doktor da bırak demedi...biri hatta devam ediyo musun diye sordu evet dedimm iyi dedi..galiba 3 ay dolana kadar içcem...sonra artık vitamin falan başlarız...bi de benim kan degerlerim alt sınırda hatta bazen daha da düşük...şu sıralar pek etkilemiyomus ama ileriki dönemlerde kan degerlerimizin yüksek olması gerekioymus demir hapı falan kullanıorım sanırma.s

yengeçlerin kendi doğruları vardır
bazen anlaşılamayacak kadar neşeli olurlar,
bazende tıpkı bi yengeç gibi kabuklarına kapanırlar
dış dünya ile ilgilerini keserler
dıştan soğuk dururlar ama çok candan insanlardırrra.s

aynı beni anlattınn opuyorumnanaktan
anlamsız neşeli olurum bir bakmıssın 1 dk sonra suratım beş karış kaydirigubbakcemile3
herkes bana ne kadar suratsız duruyorsun dışardan der içime girincede gülmekten ölürler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım ben de takip ediyoprum sürekli o siteyi adam cok iyi acıklamıs her seyi...canım benim iki doktor da bırak demedi...biri hatta devam ediyo musun diye sordu evet dedimm iyi dedi..galiba 3 ay dolana kadar içcem...sonra artık vitamin falan başlarız...bi de benim kan degerlerim alt sınırda hatta bazen daha da düşük...şu sıralar pek etkilemiyomus ama ileriki dönemlerde kan degerlerimizin yüksek olması gerekioymus demir hapı falan kullanıorım sanırma.s
bana kan değerin kaç çıktı diye soruyolar. onu nerden bakıp sölicez bana öle senin değerin şu diyen olmadı. ama kağıtlar yanımda sanırım. ne yazıyo ona göre bende baksam?

kızlar nasılsınız,ben bir uğradım eğer bir mani çıkmazsa buralardayım çıkarsa her an uçabilirim
yazdıklarınızı okuyacağım diye 15 dk geçti zaten

hoşgeldinn canımm özledik senii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X