Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

:1no2:

ben de takıldım buna canımm..ben yazdıktan sonra mı gördün sen? tk taraflı istemek zor bi şey olsa gerek ama klozetten alıp sırınga etmek cok da saglıklı gelmedi bana...mikrop kapsa bi yara oluşsa rahim ağzında Allah korusun

evet ya ne büyük cesaret valla

kzılar selam
kubi geldimi sonuç ne acaba geçmişi okuyamadım

hoşgeldin canım,yokk yaa haber vermedi cadı meraklandırıyor bizi

evet canım yaaa cok şükür halimizeee..neler yapmıs kadın :1shok: kınamamak lazım tabiii...Allah kimseyi böyle durumlara düşürmesin...:1no2:

evet canım yaa amin..
beterin beteri var derler hep,halimize bin şükür..

hangi sorunu cevaplamıştım canım neye bozulmustun..
o gün öyle kötüydümki sevgicim ne olur k. bakmaaa:teselli:

o zaman sormuştum işte sivasa geldinde niye söylemedin falan diye cvp gelmeyince senden o yüzden bozulmuştum ama geçti zaten önemli değil canım ne kusuru aşkolsun

yazık gerçekten yaf :1shok:

bu diğer topikten alıntıdır kızlar bi okusanıza
canımm günaydınnnn spiral taktırdım dedim ama taktırmadım 10 gündür takılı biliyor ama hala prezervatif kullanıyoooo ..bir kızım var 4 yasında nisan ayında spiralle hamile kalmıstım almak zorunda kaldılar bebek karnımda gelişmediği için.....daha .nce spiralle hamile kaldıgım için eşim kendince spiral taktırdım desemde prazer. kullanıyoo offfff yaaaa kızımda cok kardes istiyorrr tabi bende eşimse sorumlulugundan kacıyor tek cocuk yeterde artar diyooooo.....ama bu sabah ne yaptım biliyormusun prezervatifi klozete atmış eldiven takıp aldım evdeki şırıngayla cektim spermleri sonra kendime şırınga yaptım
sence suyla azda olsa temas ederse spermler ölürmü atmıs ama sifonu cekmeyi unutmus....of ya bütün zorlugu ceken kadınlar
şu halime bak
tek derdim kızım kardessiz kalmasın

hoşgeldin canım,yokk yaa haber vermedi cadı meraklandırıyor bizi

evet canım yaa amin..
beterin beteri var derler hep,halimize bin şükür..

inşallahh aklına kötü şeyler geitrip içini karartmıyodur yine...bu sefer üzülmek yok falan diyodu ama işi belli olmaz:1no2:

o zaman sormuştum işte sivasa geldinde niye söylemedin falan diye cvp gelmeyince senden o yüzden bozulmuştum ama geçti zaten önemli değil canım ne kusuru aşkolsun

haa tamam işte daha az önce gördüm o msj. geçmişebakarken
ben çıkmıştım canım zaten eğer o msj dan sonra başkasına cvp vermişsem kesin görmemişimdir..
anlayışlı olduğun için tsk. canımopuyorumnanaktan

benim reglim geldi gelecek, sıcaklardan nefes de alamıyorum.
Ankara'da olanınız var mı şu an bilmiyorum ama berbat bir hava var.
puuffff....

benim reglim geldi gelecek, sıcaklardan nefes de alamıyorum.
Ankara'da olanınız var mı şu an bilmiyorum ama berbat bir hava var.
puuffff....

kuzucum naberr?
vallahi burasıda beter canım,türkiye genelinde çok fena nemli yapış yapış bir hava var.
Duştan çıkıyorum vücudum yapış yapış iğrenç..hiç yıkanmamış gibi ne fena.

iyi değilim handancım ya, yapış sıcak bir hava ve regl öncesi sıkıntıları.
üzerimde bir dev oturuyor sanki, nefes aldırmıyor bugün bana.
gidip bir vantilatör almanın tam zamanı.

kuzucum naberr?
vallahi burasıda beter canım,türkiye genelinde çok fena nemli yapış yapış bir hava var.
Duştan çıkıyorum vücudum yapış yapış iğrenç..hiç yıkanmamış gibi ne fena.

kızlar akşam kocişim evde ya,ona güzel bir yemek yapim diyorum.
ama 7 gibi evde oluyorum,şöyle pratik ama güzel ne yapsam fikir verirmisiniz bana

kız sevgi nerde nasıl buluşucaz biz istasyondaki yada atatürk cad. hakanda buluşalımyerimseniben
ben seviyorum orayı nasıl olcak tel.laşırmyz sonra fisfisfis

balık yap bence en güzeli, fırında. balığın yanına biraz maydanoz, azıcık soğan ve sarımsak, birkaç dilim limon. doldur fırın poşetine, bağla sıkıca, at üstüne bikaç delik.
yanında salata :)

kızlar akşam kocişim evde ya,ona güzel bir yemek yapim diyorum.
ama 7 gibi evde oluyorum,şöyle pratik ama güzel ne yapsam fikir verirmisiniz bana

:nazar:

darkangellove58+, babu, makca, hperi+, aysenik, disem

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi değilim handancım ya, yapış sıcak bir hava ve regl öncesi sıkıntıları.
üzerimde bir dev oturuyor sanki, nefes aldırmıyor bugün bana.
gidip bir vantilatör almanın tam zamanı.

Ahh canım yaa sendemi şu hayıt tohumundan içsen çok iyi geliyormuş bu sıkıntılara.
Ama sıcaklar için yapıcak birşey yok tabii..Kadınların derdi bitmiyor.
evet benimde vantilatör almam lazım,klima hiç sevmiyorum çünkü beni hasta ediyor.iş yerinde var bi açıp bi kapıyoruz..

Back
X