aman ha zaten panik yok valla hperi çok kızıyo banaklava: yapıyodu panikleyince yeni evlisin daha diye. sende çok gençsin henüz. hiç panikleyecek bi durumun yok. sakın ha o kadar ısrarlı bekleme. olsa da olur olmasa da olur gibisinden bak. kendini boşa sıkıntıya sokma.
kıs noldu ben sana kötü bişi demedim ki sakın kendini üzme diye dedim.yok canım sıkıntıda değilim size sölemicemde kime sölicem ama dersimi aldım sağol sayende tmm by by
bu diğer topikten alıntıdır kızlar bi okusanıza
canımm günaydınnnn spiral taktırdım dedim ama taktırmadım 10 gündür takılı biliyor ama hala prezervatif kullanıyoooo ..bir kızım var 4 yasında nisan ayında spiralle hamile kalmıstım almak zorunda kaldılar bebek karnımda gelişmediği için.....daha .nce spiralle hamile kaldıgım için eşim kendince spiral taktırdım desemde prazer. kullanıyoo offfff yaaaa kızımda cok kardes istiyorrr tabi bende eşimse sorumlulugundan kacıyor tek cocuk yeterde artar diyooooo.....ama bu sabah ne yaptım biliyormusun prezervatifi klozete atmış eldiven takıp aldım evdeki şırıngayla cektim spermleri sonra kendime şırınga yaptım
sence suyla azda olsa temas ederse spermler ölürmü atmıs ama sifonu cekmeyi unutmus....of ya bütün zorlugu ceken kadınlar
şu halime bak
tek derdim kızım kardessiz kalmasın
edammm orda mısın?
yok kıs ben nickini sölemiyom kikaydirigubbakcemile3 sultanada sultanım diom öle yani aklinialirimsmileevet canım burdayımmm...
bana kısaca eda diyebilirsin denizcimm..
benim aklıma ne geldi. senin en son adetin çok geç geldi ya şimdi beklenen adet tarihini nasıl belirleyebiliyorsun?yok kıs ben nickini sölemiyom kikaydirigubbakcemile3 sultanada sultanım diom öle yani aklinialirimsmile
yok kıs ben nickini sölemiyom kikaydirigubbakcemile3 sultanada sultanım diom öle yani aklinialirimsmile
benim aklıma ne geldi. senin en son adetin çok geç geldi ya şimdi beklenen adet tarihini nasıl belirleyebiliyorsun?
aaaa sultanla sen bu kocişler yüzünden bebek yapamıyonuz he resmen8 temmuzda olacagıma 25 temmuzda oldum sanırım bir dahaki adetide 25 agustosta olurum dite düşünüyorumm..
dün kasık ve belim agrıyordu yaa bugün akıntım başladı sanırım yumurtlama zamanım geldii..ama kociş görevdee :çok üzgünüm:
aaaa sultanla sen bu kocişler yüzünden bebek yapamıyonuz he resmenklava:
bulduğunuz zaman boş geçirmeyin ama sakın. konuyla alakası yok ama kitap alsam gebelikle ilgili diye düşündüm sonrada internette herşeyi öğreniyoruz nasıl olsa demiştim ama bayanın biri demiş ki internette sadece merak ettiğiniz şeyi araştırır öğrenirsiniz oysa kitapta sizin bilmediğiniz aklınıza dahi gelmeyen birçok bilgiyi bulabilirsiniz demiş. çok mantıklı geldi. kitap araştırıyorum şimdi. senin bu konuda etrafından falan bildiğin bi kitap falan var mı?aynen kocişlerimizin görevinden dolayı bebek yapamıyoruzz :sinifsinif::sinifsinif:
bulduğunuz zaman boş geçirmeyin ama sakın. konuyla alakası yok ama kitap alsam gebelikle ilgili diye düşündüm sonrada internette herşeyi öğreniyoruz nasıl olsa demiştim ama bayanın biri demiş ki internette sadece merak ettiğiniz şeyi araştırır öğrenirsiniz oysa kitapta sizin bilmediğiniz aklınıza dahi gelmeyen birçok bilgiyi bulabilirsiniz demiş. çok mantıklı geldi. kitap araştırıyorum şimdi. senin bu konuda etrafından falan bildiğin bi kitap falan var mı?
acaba nedir nedir?ben hamileyken almıştım canımm...
ve araştırmalarıma göre en iyi kitaptıı..
acaba nedir nedir?
evet biraz önce girdiğim forumda tavsiye ediyorlardı zaten o kitabı. bende almayı düşünüyorum.op.dr kaan kocatepenin kitabı
9 AY 10 GÜN
40 tl ye almıştımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?