Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

oovv ne yaptın kuzum sennakannehir
o ne kadar eşya:bbo:

kızz maşallah bana bir çayiz yaptılar evim 250 m2 anca sığıyor..
kayınvalidemde eşime kıza yapılan çeyiz gibi çeyiz yapmış..
maşallah eve sığmıyorr..boşa kafayı yemiyorum kaç gündür..
belki 10 tane de yetmez ben ortalama söylüyorumm..

burdayım tatlımmm..
bu arada senin ismi ne canım??

benim ismim filiz canım üye olurken olmayıp tutturamadım ne ismimi ne ismime yakın bi isim..
bende bi topikte hakca görmüştüm gözüme çarptı öyle bende makca girdim kabul ettiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
böyle olduu

benim ismim filiz canım üye olurken olmayıp tutturamadım ne ismimi ne ismime yakın bi isim..
bende bi topikte hakca görmüştüm gözüme çarptı öyle bende makca girdim kabul ettiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
böyle olduu

tanıştıgıma tekrar mutlu oldum canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok tatlımm tek katt..
doğunun evleri büyük oluyorr canımm..

hımm anladım tahmin etmiştim zaten..
neyse hayatım ben içeri geçiyorum üşüdüm balkonda bu günleride gördüm bu sıcaklardaakaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2
yarın görüşürüz bebişimmm
kolay gelsinn

neyse hayatım ben içeri geçiyorum üşüdüm balkonda bu günleride gördüm bu sıcaklardaakaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2
kolay gelsinn

sondaki bebekler yanlışlıkla gitmiş canımkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi görüşürüzz:3:

kolay gelsinn

tamam canımm..
yarın görüşürüzz kendine çok iyi bakk..
çok öpüyorum seniii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kimsecikler gelmemiş ama ben yine de günaydınımı söyleyim....umarım hepimizzzz coooooooook güzel bir gün geçiriririzzzzopuyorumnanaktan

bulduğunuz zaman boş geçirmeyin ama sakın. konuyla alakası yok ama kitap alsam gebelikle ilgili diye düşündüm sonrada internette herşeyi öğreniyoruz nasıl olsa demiştim ama bayanın biri demiş ki internette sadece merak ettiğiniz şeyi araştırır öğrenirsiniz oysa kitapta sizin bilmediğiniz aklınıza dahi gelmeyen birçok bilgiyi bulabilirsiniz demiş. çok mantıklı geldi. kitap araştırıyorum şimdi. senin bu konuda etrafından falan bildiğin bi kitap falan var mı?

canım ben 5-6 tane kitap aldım...içlerinde en cok bebeginizi beklerken sizi neler bekler isimli kitabı begendim...amerikada bütün hamilelerin aldıgı bi kitapmıs...ikinci cildinde de bebek dünyaya geldikten sonra olacakları anlatıyo inşallah ileride onu da alırım....kaan kocatepenin kitabını almaya gerek duymadım ben çünkü internet sitesi yeterince acıklamalı...sürekli bakıyorum zaten sitesine...kitabıyla ilgili olarak da burda yazılanları kitap haline getirdim demiş kendisi...o yüzden vazgectim almaktan...hamilelikte pilates ve yoga dvdleri aldım bi de...normal dogumu düşünenlerin doğumun rahat gecmesi için spor yapması öneriliyor...ben zaten pilates yapıyodum önceden...şimdi su 3 ay bitsin baslayacagım tekrara.s

vakit ayırabilme konusunda haklısın, genel olarak ben de bu konuda pek iyi sayılmam. ancak uykudan önce okuyabildiklerim var işte, ama istisna olarak bu sıra bol bol vakit ayırabiliyorum evde olmanın verdiği avantajla.

İhsan Oktay Anar'ın kitaplarını okudum, çok keyifli kitaplar, herkesin tadına bakması lazım :kahve:

Uçurtma Avcısı'nı bir arkadaşım verdi ancak henüz vakit ayıramadım ona, methini duydum hatta sözünü ettiğin Bin MUhteşem Güneş'i de öyle.
Öyleyse ben Rus Carıye bitince bu 2sini okuyayım. ben, sıraları geldi anladığım kadarı ile kaydirigubbakcemile3

bir de geçen gün indirimden Halide ve Füreya isimli 2 kitap daha aldım, açgözlü davrandım galiba biraz :D ama bu yaz hepsini okuyacağım kısmetse.

tavsiyelerinizi not aldım aklıma yerimseniben teşekkürler kuzucuklarım.

iyi akşamlar size de, yarın görüşürüz.

Füreyya, Türkiye'nin ilk bayan seramik sanatçısı ....süper bi kitaptııı doğru bir seçimm...a.s

Back
X