Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oovv ne yaptın kuzum sennakannehir
o ne kadar eşya:bbo:
ayyy cnm benim hakkında hayırlısı olur inş. morelini bozma opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
edacıımm nereye gittin yineee
canım sıkılıyo geeellllllmafoldumbenmafoldumben
burdayım tatlımmm..
bu arada senin ismi ne canım??
benim ismim filiz canım üye olurken olmayıp tutturamadım ne ismimi ne ismime yakın bi isim..
bende bi topikte hakca görmüştüm gözüme çarptı öyle bende makca girdim kabul ettiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
böyle olduu
tanıştıgıma tekrar mutlu oldum canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tesekkür ederim canımm bendee
böyle dahamı sahici oldu nekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede daha sahici oldu canımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım senin şimdiki oturduğun ev dublexmi o kadr büyükbilmiyorumkismile
yok tatlımm tek katt..
doğunun evleri büyük oluyorr canımm..
hımm anladım tahmin etmiştim zaten..
neyse hayatım ben içeri geçiyorum üşüdüm balkonda bu günleride gördüm bu sıcaklardaakaydirigubbakcemile2
yarın görüşürüz bebişimmm
kolay gelsinn
hımm anladım tahmin etmiştim zaten..
neyse hayatım ben içeri geçiyorum üşüdüm balkonda bu günleride gördüm bu sıcaklardaakaydirigubbakcemile2
yarın görüşürüz bebişimmm
kolay gelsinn
canlarım ben çıkıyorum byss
kimsecikler gelmemiş ama ben yine de günaydınımı söyleyim....umarım hepimizzzz coooooooook güzel bir gün geçiriririzzzzopuyorumnanaktan
bulduğunuz zaman boş geçirmeyin ama sakın. konuyla alakası yok ama kitap alsam gebelikle ilgili diye düşündüm sonrada internette herşeyi öğreniyoruz nasıl olsa demiştim ama bayanın biri demiş ki internette sadece merak ettiğiniz şeyi araştırır öğrenirsiniz oysa kitapta sizin bilmediğiniz aklınıza dahi gelmeyen birçok bilgiyi bulabilirsiniz demiş. çok mantıklı geldi. kitap araştırıyorum şimdi. senin bu konuda etrafından falan bildiğin bi kitap falan var mı?
günaydın canım bayanssulusmile sizede güzel bir gün olsun opuyorumnanaktan
vakit ayırabilme konusunda haklısın, genel olarak ben de bu konuda pek iyi sayılmam. ancak uykudan önce okuyabildiklerim var işte, ama istisna olarak bu sıra bol bol vakit ayırabiliyorum evde olmanın verdiği avantajla.
İhsan Oktay Anar'ın kitaplarını okudum, çok keyifli kitaplar, herkesin tadına bakması lazım
Uçurtma Avcısı'nı bir arkadaşım verdi ancak henüz vakit ayıramadım ona, methini duydum hatta sözünü ettiğin Bin MUhteşem Güneş'i de öyle.
Öyleyse ben Rus Carıye bitince bu 2sini okuyayım. ben, sıraları geldi anladığım kadarı ile kaydirigubbakcemile3
bir de geçen gün indirimden Halide ve Füreya isimli 2 kitap daha aldım, açgözlü davrandım galiba birazama bu yaz hepsini okuyacağım kısmetse.
tavsiyelerinizi not aldım aklıma yerimseniben teşekkürler kuzucuklarım.
iyi akşamlar size de, yarın görüşürüz.