Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar doktorunuza sordunuz mu hamilelikte nasıl bir cinsel yaşam oluyor,yani ilk 3 ay ve son 2 ay yasak mı ben öyle biliyorum sanki?

canım aslında son ay dısında her zaman olabilirmiş ama doktorlar temkinli olmak istediklerinden ilk 3 ay da olmasın diolar..ama ilk 3 ayda da hiç bi zararı yokmussa.s

ya tatile çıkacaktım bayramdan sonra o zamanada kardeşimin düğün işi çıktı izin alıp onlarla ilgilenmem gerekecek bu sene kaldı yani

tuhh neyse artık...aslında bu yaz son bas basa tatiliniz olacaktı bayramdan önce ya da bayramda kacın isterseniz bi yerlere...sonraki tatilller bebişle olcak heppphihoyyyt

iyiyiz canım sen nasılsın gec kaldın hayırdır??? sabahlar ilk gelen senle ben olurdukkaydirigubbakcemile3

günaydın canım ...
evet yiine sabah erken den kalktım ama eşim evde bugün o varkende ben geçemedim pc..şimdi kalktı al konuş arkadaşlarınla dedi :))

canım aslında son ay dısında her zaman olabilirmiş ama doktorlar temkinli olmak istediklerinden ilk 3 ay da olmasın diolar..ama ilk 3 ayda da hiç bi zararı yokmussa.s

ooooohhh süpermiş hihoyyyt hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3
ama ilk 3 ay bence dikkatli olunmalı her ihtimale karşı

ooooohhh süpermiş hihoyyyt hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3
ama ilk 3 ay bence dikkatli olunmalı her ihtimale karşı

evet canımm hani böyle yaparsanız bi şey olmaz ama yapmasanız daha iyi tarzı konusmalar oluyo yaaa...ben pimpirikli bi insan oldugum için hep ikinci şıkkı kaale alırım kaydirigubbakcemile3

kızlar herkese merhaba a.s.

handancım yeni beklenmeyen adet tarihim 6 eylül canım :teselli:

aslında belki de beklenen demeliyim, çünkü pazartesi gününe yeni bir doktora randevu aldım, rahim filmi çektirmek istediğimi söyleyeceğim. giderken yanımda, bu işe karar verdiğimizde yaptırdığım tüm tetslerin sonuçlarını, yumurta takibimin yapıldığı evrak ve ultrason görüntülerini ve dış gebeliğim süresince biriktirdiğim tahlil sonuçlarını da götüreceğim.

herşeyimi bir bir anlatacağım.
zaten baktım da ben o testleri yaptıralı tam 1 sene olmuş. zamanı gelmiş yani aslında doktora gitmenin :CüvCüv:

hakkımızda hayırlısı olsun diyerek yeni bir aya başlangıç yapıyoruz bakalım sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Back
X