ne yapayım canım evin içinde iş yap yemek yap aynı döngü içinde dolanıyom....evde misafir olmasa daha rahat olcam...
sıcaklarda çekilmiyo yaa misafir.eşim 20 günlük izne ayrıldı 1 haftasını ank..
13 gününü misafirle geçiriyoz bi yalnız kalamadık yaaa
ayy ne dertliymişim yaaa nasılsın dedim içimi boşalttım..
gel artık eşek sıpası yazacagına oraya...ben bir eşek sıpasıyım yazsan daha dogru olurrrlaelaelaelaelae
gel artık eşek sıpası yazacagına oraya...ben bir eşek sıpasıyım yazsan daha dogru olurrrlaelaelaelaelae
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün emiii :roflol: :roflol:
pazar günü nöbetle işe başlıyoo
misafierde büyük ihtimal salı günü gitcek....
eşim iyi canım sağol ..sadece ilk zamanlar çok kötüydü şimdi daha iyi araba ankaraya gönderdik tamiri için gözünn önünde değil ya daha iyi..
süpersin ya :roflol: :roflol:
daha çıkmamış :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
neyseki yumurtlama zamanın kimse olmayacak canım rahat rahat çalışırsınız dicektimki eşin olacakmı acaba aklıma geldi..Birde öyle birşey var bizde malumm,kocalar elimizin altında değilki her zaman
edammm, babu+, hperi+, darkangellove58+, KUBI+, disem, karats+, impaladeniz+, CNNYSR+, N_a_l_a_n
bu ay yanımda canım
önümüzdeki ay 1.5 ay olmıyacak bu ay iyi çalışma yapmam gerek..:kedi::kedi:
kızlar bi mücdeli haber daha netten bakarken örnek alım tarihi yazmıyodu kanım labaratuvara gitmiş şimdi çıkar işte ayyy bende heycanlandım 15 30 alınmış 2 saat sonra çıkıyo ayyyyyy heycanlandım gerçekten şimdi fossssssssss etcem oturcam kaydirigubbakcemile3
bak yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ahahaaaa süper bu evet destekliyorumm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Hasta Adı: KÜBRA Doktor:
Protokol: ******** Poliklinik: A.GAZİ SAĞLIK OCAĞI POLK.
Ör.Alım Tar.: 05.08.2010 1100 Ör.Kabul Tar.: 06.08.2010 15:18:00
kızlar şu 2 inci saat yazmıyodu ör.kabul tarihi ayyyyyyy
ayyy çok şükürr o zaman bu ay bol bol çalışıyoruz sultancım,günlerimiz yakın zaten..ayrıca senin bana doğum günü hediyesi vermen lazım yiğenimii ona göree...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?