Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy canımm yaaaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gel artık eşek sıpası yazacagına oraya...ben bir eşek sıpasıyım yazsan daha dogru olurrrlaelaelaelaelae

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün emiii :roflol: :roflol:

neyseki yumurtlama zamanın kimse olmayacak canım rahat rahat çalışırsınız dicektimki eşin olacakmı acaba aklıma geldi..Birde öyle birşey var bizde malumm,kocalar elimizin altında değilki her zaman

edammm, babu+, hperi+, darkangellove58+, KUBI+, disem, karats+, impaladeniz+, CNNYSR+, N_a_l_a_n

ayyy bende heycanlandımm birdenn yaa bana ne oluyoki sanki sempatiksalakcinni

daha çıkmamış :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bak yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gel artık eşek sıpası yazacagına oraya...ben bir eşek sıpasıyım yazsan daha dogru olurrrlaelaelaelaelae

ahahaaaa süper bu evet destekliyorumm alkisalkisalkis alkisalkisalkis

neyseki yumurtlama zamanın kimse olmayacak canım rahat rahat çalışırsınız dicektimki eşin olacakmı acaba aklıma geldi..Birde öyle birşey var bizde malumm,kocalar elimizin altında değilki her zaman

bu ay yanımda canım
önümüzdeki ay 1.5 ay olmıyacak bu ay iyi çalışma yapmam gerek..:kedi::kedi:

kızlar bi mücdeli haber daha netten bakarken örnek alım tarihi yazmıyodu kanım labaratuvara gitmiş şimdi çıkar işte ayyy bende heycanlandım 15 18 alınmış 2 saat sonra çıkıyo ayyyyyy heycanlandım gerçekten şimdi fossssssssss etcem oturcam kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bu ay yanımda canım
önümüzdeki ay 1.5 ay olmıyacak bu ay iyi çalışma yapmam gerek..:kedi::kedi:

ayyy çok şükürr o zaman bu ay bol bol çalışıyoruz sultancım,günlerimiz yakın zaten..ayrıca senin bana doğum günü hediyesi vermen lazım yiğenimii ona göree...

Hasta Adı: KÜBRA Doktor:
Protokol: ******** Poliklinik: A.GAZİ SAĞLIK OCAĞI POLK.
Ör.Alım Tar.: 05.08.2010 1100 Ör.Kabul Tar.: 06.08.2010 15:18:00

kızlar şu 2 inci saat yazmıyodu ör.kabul tarihi ayyyyyyy

bizimde ömrümüzden ömür götürdün günlerdir hee cadalozz

bak yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ahahaaaa süper bu evet destekliyorumm alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

ayyy çok şükürr o zaman bu ay bol bol çalışıyoruz sultancım,günlerimiz yakın zaten..ayrıca senin bana doğum günü hediyesi vermen lazım yiğenimii ona göree...

inşallah canım senn doğum günü 31 ağst demi..a.s.
ayrıca sizin edayla yakın gününz :dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…