Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

e şimdi ben eşime iki tane yatak alcam desem kalbine inerkaydirigubbakcemile3 yanımıza sığacak küçük bi yatak alırız ilk etapta. odasına da diğer eşyaları koyarız. yanımızdan ayrılınca bi süre o küçük yatakla idare eder sonrada büyüğünü alırız heralde böyle olur.

ben bi sene falan yanımda tutarım sanırım..bi sene sonra ev değiştirmeyi planlıyoruz zaten o zmn bakarım caresineeea.s

e şimdi ben eşime iki tane yatak alcam desem kalbine inerkaydirigubbakcemile3 yanımıza sığacak küçük bi yatak alırız ilk etapta. odasına da diğer eşyaları koyarız. yanımızdan ayrılınca bi süre o küçük yatakla idare eder sonrada büyüğünü alırız heralde böyle olur.

tabi ki olur yanına sepet yatak alabilirsinn...
yada odasını kurarsın sadece yatagını kendi odana kurdurursun büyüyünce odasına tekrar götürürsün..bu daha mantıklı hem de daha makull..

tabi allah o günleri gösterirse hayırlısıyla.

evet canımmm o da var hayırlısıyla görelim de o günlerii...bazen bebegimi kaybettim bölümüne giriyorum yazılanları okudukca aglıyorum...40. haftasında bebegini kaybeden bile var...:1no2: Allah kimseye göstermesin böyle acılarrr:1no2:

evet canımmm o da var hayırlısıyla görelim de o günlerii...bazen bebegimi kaybettim bölümüne giriyorum yazılanları okudukca aglıyorum...40. haftasında bebegini kaybeden bile var...:1no2: Allah kimseye göstermesin böyle acılarrr:1no2:

canım bence öyle şeyleri okumaa..
sonuçta ilk tecrüben morelin bozulmasınn..

okuma şunları canım yaaa moral bozmaa bebeğide etkiliyceksin artık sen yanlız değilsin unutmaaa

ay hikayeyi anca okuyabildim çok uzun olduğu için. ama çok güzeldi sonu. çok duygulandım:sinifsinif:

kısssssssss sakın yapmaaaaaaa böyle bi dönemde ne işin var oralarda:olmaz: ben hiç girmedim girmemde. hele böyle bir dönemde. sakın sakın. sen hep iyi şeyler düşüneceksin, güzel şeylerle vakitgeçireceksin. ben gibi bebek cicilerine felan bak sen ne işin var oralarda töbe töbe.

bide gene forumda gördüm. bi karı,koca usg de cinsiyetlerini gördükleri gün o günün anısına dr. dan çıkar çıkmaz bebek mağazasına girip komple tulum takımı almışlar çok hoşuma gitti. eğer eşimde olur derse bende yapmak isterim öyle bişey.

slm kızlar...
nasılsınız.offf bugünlerde sizle şöyle ağız tadıyla görüşemedik.slm verip hemen kaççam.
malum görev beklemezsempatiksalakcinni

şuan çok huzurluyum çünkü derdi benimkenb çok daha büyük olan birine yardım ettim oda bana çok dua etti.yoksa bugün adet olunca biliosunuz yıkılmıştım.

bide gene forumda gördüm. bi karı,koca usg de cinsiyetlerini gördükleri gün o günün anısına dr. dan çıkar çıkmaz bebek mağazasına girip komple tulum takımı almışlar çok hoşuma gitti. eğer eşimde olur derse bende yapmak isterim öyle bişey.

çok şeker olurr :)

Back
X