Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benim ağrı eşiğim çok yüksek, bir de ben çok isteyerek gidiyorum, dilerim iyi geçer.

okudum kimi bayılmış falan. ama korkmuyorum ben dediğim gibi yerimseniben
sen de kendini şartlama bence, anestezi falan da yapıyorlarmış istersen, onları da okudum.

bende okudum bi ara kimisi yazmış ölümlerden döndüm kümüsü yazmış fazla zorlanmadım
bence bünye ile alakalı canım ama benim çooookk zorlancgm kesin:sinifsinif:

benim ağrı eşiğim çok yüksek, bir de ben çok isteyerek gidiyorum, dilerim iyi geçer.

okudum kimi bayılmış falan. ama korkmuyorum ben dediğim gibi yerimseniben
sen de kendini şartlama bence, anestezi falan da yapıyorlarmış istersen, onları da okudum.

evet ama anesteziyi her doktor yapmıyomuş ikna etmek lazımmış benimde canım çok tatlıdır yaagörsen alttan muayene olurken bile zorlarım doktoruuu

sen de yapabildin değil mi?
rica ederim yerimseniben

kuzucum o testi bende yaptım aynı ovülasyon hesaplamadaki tarihler çıktı ama benim bu ayki adet olma tahminimi çok erken söyledi ben tam 7gün geç oldum onun hesaplamasından ama kendim ona göre hesapladımyerimseniben

yok dayanıklıyımdır ben, smear testi yaptırırken de çok korkutmuşlardı beni, o bile ben anlamadan bitmişti.

bütün bunlar doğum sancısının yanında hiç kalır diye düşünür motive derim ben kendimi her zaman yerimseniben

evet ama anesteziyi her doktor yapmıyomuş ikna etmek lazımmış benimde canım çok tatlıdır yaagörsen alttan muayene olurken bile zorlarım doktoruuu

bende okudum bi ara kimisi yazmış ölümlerden döndüm kümüsü yazmış fazla zorlanmadım
bence bünye ile alakalı canım ama benim çooookk zorlancgm kesin:sinifsinif:

bünye meselesi değil canım çekilen aletlerin kalitesinden eğer bünyeden olsaydı ben çekinirken kesin bayılırdım herhalde çünkü canım çok azdır benim ama sadece 10dkda çıktım hiç acı çekmeden hemde sonrada düğüne gittim oynadım kaydirigubbakcemile3

değişiyor tabii herkesin durumu farklı, sıcaklar ve mevsim değişiklikleri de etkili. ehh tabii bir de beynimize sabitlediğimiz hamile miyim acaba sinyalleri :)))

benimki dk şaşmıyor, 32. gün başlıyor her döngüde. bir de ben geç yumurtluyorum, 18 ya da 19. gün.

kuzucum o testi bende yaptım aynı ovülasyon hesaplamadaki tarihler çıktı ama benim bu ayki adet olma tahminimi çok erken söyledi ben tam 7gün geç oldum onun hesaplamasından ama kendim ona göre hesapladımyerimseniben

evet evet, bir de bu var, haklısın. kulllanılan aletlerin teknolojik olarak eski ya da yeni olması da çok farkediyormuş.

bünye meselesi değil canım çekilen aletlerin kalitesinden eğer bünyeden olsaydı ben çekinirken kesin bayılırdım herhalde çünkü canım çok azdır benim ama sadece 10dkda çıktım hiç acı çekmeden hemde sonrada düğüne gittim oynadım kaydirigubbakcemile3

ayy inşlh benimde öyle olur çektirmk zorunda kalırsam ama çetirmek zorunda kalmadan hamiş olurum inş. sevgicim dua et :Saruboceq:

değişiyor tabii herkesin durumu farklı, sıcaklar ve mevsim değişiklikleri de etkili. ehh tabii bir de beynimize sabitlediğimiz hamile miyim acaba sinyalleri :)))

benimki dk şaşmıyor, 32. gün başlıyor her döngüde. bir de ben geç yumurtluyorum, 18 ya da 19. gün.

ay yok ben 8.9.gün yumurluyorum maşallah benim hayatım yumurtlamakla geçiyo ama bişy yok henüzzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum markete gitmem lazım yemek fln.. dondurucuya biraz yaprak dolması yapıp koyucam bi kaç yemeklik ramazanın ilk günleri başım çok ağrır hiçbişy yapamam onun için biraz hazır yiyecekler istifliyorum hepinizi kocamaaaann öpüyorumopuyorumnanaktan

Back
X