- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende şimdi soğan topiğini okuyodum arkadaş adeti biter bitmez başlamış şuan hamileymiş...hemde il denemeden soğan kürünü..
işte herkesin silkusları farklı canım mesela benimki 24-25gün sürüyo seninki 28
keske onlarında ayrıntılarını yazsalarmış
saraçoğlu hamilelikiçinse soğan kürü ile incir kürünün aynı anda yapılması gerektiğini yazmış ne yapsak bal karışımımız bittikten sonra onumu denesek ne dersinbilmiyorumkismile
ama benim bildiğim 2 kürü aynı anda yapmayın dio du
önce sğan olmazsa incir
acaba önümüzdeki ay soğana mı başlasam :))
çoook uykum geldi canım sabah görüşürüz inş...
günaydııın arkadaşlarrrrrrrrrrrbayanssulusmilebayanssulusmile
günaydın canımmm...niye bu kadar erken kalkıyosun senin yerinde olsam uyurum bi iki saat dahaa![]()
kadına sormuşlar sevişirken kocanızla konuşur musunuz? cevap vermiş - ararsa neden konuşmayayım :roflol::roflol::roflol:
günaydın canım bugün nasılsın...zorla kaldıran yada iş yok yaaa ondan sanırım :))
eşimin yiğeni bizde 1 haftadır ast.subay sınavlarına girdi..şimdi de sağlık muyanesi olmak için hergün 7 de eşimle onu uyandırıyorum ya zaten sıcak bidaha uyunmuyo ondan dır..
hazır eşim yokken rahat bi nete gireyim dedim bugünde kimse yok eddaaaam sen olursun en azından dedim seninde işn başından aşkın sağlık olsun başka zamana inş. iyi akşamlar hepinize
günaydınnnn tatlı bayanlarrrrrrrrr bayanssulusmile
günaydııın arkadaşlarrrrrrrrrrrbayanssulusmilebayanssulusmile
günaydınnnn tatlı bayanlarrrrrrrrr bayanssulusmile
günaydın canım hoşgeldin...
nasılsın sakınlaeştın mi akannehir
günaydın kızlar bayanssulusmile
günaydın kızlar bayanssulusmile