Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Düşün..
Kim üzebilir seni, Senden başka..?
Kim doldurabilir, İçindeki boşluğu, sen istemezsen..?
Kim mutlu edebilir seni, Sen hazır değilsen..?
Kim yıkar, yıpratır seni izin vermezsen..?
...Kim sever seni, Sen kendini sevmezsen..?
Her şey sen de başlar, Sen de biter...

çok doğru alkisalkisalkis

:nazar: anammmm bu saattteee kimseler yokkk acaba nazar mı deydii akannehir :nazar: :enbuyukkk:

edammm, darkangellove58+, KUBI+, babu :nazar::nazar::nazar:

diğer kızlarr nereye kayboldunuz yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yok canım bulantım falan yok ama kendimi iyi hissetmiyorum bi ağırlık var üzerimde

okadar olcak cnm naniknanik naniknanik bebişin var rabbim büyük inş. bizimde bebişimiz olur yaaa sositososito sositososito ya eğer hamileysem pozitifse ben ne yapcam ozaman korkarım ben yaa elim ayağıma dolaşırr ayy hakkımda herşeyin hayırlısı inş. opuyorumnanaktan

edammm, darkangellove58+, KUBI+, babu :nazar::nazar::nazar:

diğer kızlarr nereye kayboldunuz yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gerçekten eskiden sayfalara yetişemiyodukk nerde bu hperi :oklava: :oklava: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

okadar olcak cnm naniknanik naniknanik bebişin var rabbim büyük inş. bizimde bebişimiz olur yaaa sositososito sositososito ya eğer hamileysem pozitifse ben ne yapcam ozaman korkarım ben yaa elim ayağıma dolaşırr ayy hakkımda herşeyin hayırlısı inş. opuyorumnanaktan

deli kız ağırlık var üzerimde deyince bebek için demedimya onun ağırlığından ne olacak daha fasulye kadar.
kendimi iyi hissetmiyorum kötü bişeyler olacak gibi aynı

sevgi ablacım sen ne denemişdin hamile kaldığın ay ben de başlıcam eğer adet olursam :çok üzgünüm: :roflol: :roflol:

deli kız ağırlık var üzerimde deyince bebek için demedimya onun ağırlığından ne olacak daha fasulye kadar.
kendimi iyi hissetmiyorum kötü bişeyler olacak gibi aynı

tmm ablacım doğru bebeğin ağırlığı derken yani halsizlik uyku isteğin o bakımdan yok cnm ablam bişey olmaz sakın takma kafana bebişin sende kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ayyy dakikalr kaldıııı çatlıcam burdaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

ayyy ben heycan yaptım yaaaa bismillahirrahmanirrahim allahımmmmmm ayy bi içim hamilesin bi içim değilsin diyo hangisini susturucamı şaşırdım anlamadım ki :sm_confused:

ayyy ben heycan yaptım yaaaa bismillahirrahmanirrahim allahımmmmmm ayy bi içim hamilesin bi içim değilsin diyo hangisini susturucamı şaşırdım anlamadım ki :sm_confused:

dur kız bayılacaksın şimdi sonucu almadan böylesin birde hamile olduğunu öğrensen ne yapacaksın acaba sakin ol biraz hadi bakalım

Back
X