Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

saol canım biraz daha iyiyim işlere verince kendimi kafam biraz dağılıyor
sen bugün iyisin değilmi bi sorunun yok çok şükür

iyi ol fıstıgım iyi ollla.s

iyiyim ben canımm bulantım yok ama yiyemiyorum da...sabah bi elma yedim, şimdi bi tost yedim, öğleden sonra da bi armut yicem...meyvayla idare ediyorum artıkk napiimm...a.s

ne güzel ay bizim gelin hep içti hamileliği boyunca sinir oluyodum ama karışmakta istemiyodum
abim kızsın banane diyee
Allahtan yeğenim sağ salim doğduua.s

doktorlar günde 10 taneyi gecmeyin diyor sigaradan soğumayan hamilelere...sonucta kolay bi şey değil sigara içmeyen anlayamaz ama öyle bir irademiz var ki istedikten sonra her seyi yapabiliyoruz...a.s

babucum işin ilginç tarafı ne biliyo musun? ben çıktım kapattım pc eve gittim sabah bi geldim sigara içen hamileler başlamış savunmaya çok komiğime gitti. birazdan bişiler yazıcam zaten oraya aklımda okaydirigubbakcemile3

doktorlar günde 10 taneyi gecmeyin diyor sigaradan soğumayan hamilelere...sonucta kolay bi şey değil sigara içmeyen anlayamaz ama öyle bir irademiz var ki istedikten sonra her seyi yapabiliyoruz...a.s

evet canım haklısın onlarda 10dan fazlayı geçmiyoz diyolardı..
sonuçta şimdikiler bilinçli ama yineden bebeğin sağlığı için çocu içenin yanında bile durmuyolar bence çok özenli olunması gerekiyorr:ecrin_bebek:

babucum işin ilginç tarafı ne biliyo musun? ben çıktım kapattım pc eve gittim sabah bi geldim sigara içen hamileler başlamış savunmaya çok komiğime gitti. birazdan bişiler yazıcam zaten oraya aklımda okaydirigubbakcemile3

valla canım kimseyi ilgilendirmez kimin ne yaptıgı...sen kendini nasıl iyi hissediyosan öle yaparsın kime ne ki...a.s insanların işi gücü yok takılıyo böyle şeylere....

edammm naptın ya kaçtın akşam birden ben seni güldürmeye çalışıyodum bi baktım yoksunkaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim tekrar kubi ne yaptın kan verdinmi

evt cnm bekliyorum sonucu 1.30 çıkar heralde inş. ayyyy çok heycanlıyım ben ama kızlara da dedimm foslucam heraldeee söncem fosss diye :roflol: sen ne yaptın cnm ,

valla canım kimseyi ilgilendirmez kimin ne yaptıgı...sen kendini nasıl iyi hissediyosan öle yaparsın kime ne ki...a.s insanların işi gücü yok takılıyo böyle şeylere....
sorun şu canım. ben aptal değilim. cahil değilim. elbet biliyorum zararlı olduğunu. ben yıllardır günde 1 paket içen insanım. kaldı ki bebeğim için bunu günde 1-2 ye düşürebilmişim. onu içme demekle haklılar ona bişey demiyorum ama ilk duyduğum zaman hiç içmedim. ama bu bende öyle bi stres sıkıntı yarattı ki sanki bunun bebeğe zararı yok mu? onun için bende dedim kendimi avutacak kadar günde 1-2 bari içeyim de stres yapmayım. üstelik şu da var ben pek içime de çekmiyorum üstelik bebeğe gitmesin diye. ama işte millet bilmeden saçma sapan yorum yapıyo. ağzı olan konuşuyo napcankaydirigubbakcemile3

sorun şu canım. ben aptal değilim. cahil değilim. elbet biliyorum zararlı olduğunu. ben yıllardır günde 1 paket içen insanım. kaldı ki bebeğim için bunu günde 1-2 ye düşürebilmişim. onu içme demekle haklılar ona bişey demiyorum ama ilk duyduğum zaman hiç içmedim. ama bu bende öyle bi stres sıkıntı yarattı ki sanki bunun bebeğe zararı yok mu? onun için bende dedim kendimi avutacak kadar günde 1-2 bari içeyim de stres yapmayım. üstelik şu da var ben pek içime de çekmiyorum üstelik bebeğe gitmesin diye. ama işte millet bilmeden saçma sapan yorum yapıyo. ağzı olan konuşuyo napcankaydirigubbakcemile3

canım benim sen kulagını kapa böyle şeylere...en iyisini sen bilirsinnna.s

evt cnm bekliyorum sonucu 1.30 çıkar heralde inş. ayyyy çok heycanlıyım ben ama kızlara da dedimm foslucam heraldeee söncem fosss diye :roflol: sen ne yaptın cnm ,

öyle söyleme kız bende heyecanlandım vallaaeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
çünkü senin bazı belirtilerin oldu bu aykaydirigubbakcemile3

KIZLAR BEN MAYDANOZ KÜRÜNÜ İÇMEYE GİDİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN
mafoldumben sempatiksalakcinni :gitme:

maydanoz kürünü yaptım biliyomusun kokusu bile içimi kaldırdıı:sinifsinif:
ılımasını bekliyorumyerimsenibeneyvahedigeldismile

ablamda kokusundan çok rahatsızdı allahtan 5-6 kereden fazla içmek zorunda kalmadı hamiş kaldı..
ablamın söylediği gibi yaptın dimi canımm..

Back
X